Rumstyper på Prama Sanur Beach

Deluxerum

Fina deluxerum med balkong. Tv, radio och telefon. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Deluxerum plus

Fina deluxerum med havsutsikt. Tv, radio och telefon. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer, varav 1 barn.

Kampanjrum - vinter 19/20

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Prama Sanur Beach, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.
Antal personer: 2 personer.

Superiorrum

Superiorrum med tv, radio och telefon. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.