Kundomdömen om Prama Sanur Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 45 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

Reihaneh Dehghani,
Hässelby

+
Läget och att tillgång till både pool och strand.
-
Maten framförallt och prissättningen. Västerländska priser för mat och dryck i Indonesien för inte särskilt bra mat och tex läsk känns inte motiverat.

Bekräftad gäst: 2019-11-11


9 av 10

Hildur,
Reykjavik

+
the breakfast and the people that worked there were very friendly
-
the internet was not working as I had hoped, could be better

Bekräftad gäst: 2019-04-30


10 av 10

Gun Anita,
Danderyd

+
-

Bekräftad gäst: 2018-05-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

3164 omdömen
Utmärkt
 
1251
Väldigt bra
 
1251
Bra
 
453
Mindre bra
 
140
Underkänt
 
69

5 senaste omdömen

2018-11-07

Inlägg av kattisl2014

Ett fantastiskt hotell med en enorm servicekänsla

Bodde i ett garden delux rum. Bra storlek både på rum och balkong. Frukosten är oslagbar och Rhina som gör omeletter gör omeletter till en konst. Servicen på hotellet är otrolig de gör allt de kan för att göra dig nöjd och glad.

 
2018-10-22

Inlägg av _cretrobert Sanur, Indonesien

Prisvärt hotell

Det finns gott om att välja på gällande frukosten. Tycker den är 5/5. Poolen är fräsch och stor, finns två varav ena har bar. Fina rum och lagom stora, trevlig balkong med. Badrummet var fint. Alla är trevliga och hälsar på en. Finns ett gym som är ok. Det finns aktiviteter varje dag som hotellet anordnar.

 
2017-10-29

Inlägg av Lotta530 Stockholm, Sverige

Väldigt stort komplex

Vi bodde bara en natt och det är verkligen ett stort och tjusigt hotell med oklanderlig service och ett läge precis bredvid stranden. Jättestora pooler, restauranger, barnpool med roliga saker och ett lekrum. Fina rum, vi fick pool/strandutsikt. Dock lite opersonligt på grund av hotellets storlek.

 
2017-01-20

Inlägg av Hysen87 Göteborg, Sverige

5 Dygn

Hotellet är jättefint, men inte 5 stjärnor som det i vissa fall står! Bra frukost, det va allt vi hade inkluderat! Maten runt om kring hotellet riktigt bra och gott:) Men är man på Bali så räcker frukost och resten utforskar man!

 
2016-09-20

Inlägg av Jenni E Stockholm, Sverige

Bra vistelse

Jag och min sambo bodde på Prama under 3 dygn. Var en mycket bra vistelse med bra område, trädgård, strand och pool. Trevlig personal. Bada i havet görs på fm eller mitt på dagen. På em är det väldigt långgrund. Men finns en bra pool med bar att bada i.