Prama Sanur Beach

  • Köp till halvpension eller All Inclusive
  • Nära stranden
  • Spa på hotellet

På Hotell Prama Sanur Beach kan du njuta av din tropiska semester. Hotellet ligger vid en lång sandstrand och har en stor lagunpool vid en grönskande trädgård. Det finns massor att göra, som tennis, yoga eller surfing. Missa inte att unna dig en välgörande behandling på hotellets spa.


Rumstyper

Superiorrum för 1-2 personer. Deluxerum för 1-3 personer. Deluxerum plus för 1-2 personer/1-3 personer, varav 1 barn. Kampanjrum för två personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

the breakfast and the people that worked there were very friendly
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 3122 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 350 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Prama Sanur Beach är beläget direkt på den fina sandstranden i Sanur. Omgivet av en frodig trädgård finns två pooler som båda har barnsektion. En separat barnpool. Gratis solstolar och parasoller och poolhanddukar. Snackbar som serverar enklare rätter.

Tirta, poolrestaurangen, serverar fisk- och skaldjursrätter, Lada är specialiserad på indonesiska och internationella rätter. Basilici Italian Pavilion & Bar är en italiensk strandrestaurang. Det finns också en mexikansk/brasiliansk restaurang, Peppers Latino grill & bar, med levande musik. Vid stranden finns Bamboo Beach bar som serverar läskande juicer, kall öl och tropiska cocktails.

Gratis wifi vid poolrestaurangen. Härligt spa med diverse behandlingar, massage och örtbad. Frisör. Litet gym. Tennis, badminton, beach volley, vattensporter, biljard och bordtennis. Barnklubb i hotellets regi för barn 4-12 år. Aktivitetsprogram för barn. Underhållningsprogram. Konferensmöjligheter för upp till 320 personer. Tvättservice. Room service dygnet runt. Lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé. Nyårsmiddag. Halvpension eller All Inclusive mot tillägg.

All Inclusive

I All Inclusive mot tillägg ingår:

  • Frukost, kl. 6.30-10.30.
  • Lunch, kl. 12.00-15.00.
  • Middag, kl. 19.00-22.00.
  • Eftermiddagste/kaffe, kl. 16.00-17.00.
  • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt för gäster att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Säsongsinformation

Vinter 19/20 går det endast att boka Deluxerum plus för 1-2 personer/1-3 personer, varav ett barn.