1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Griya Santrian

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Mikael,
Köping

+
-
Lite dyrt prisläge på mat och dryck jämfört med hotell och restauranger i närheten.

Bekräftad gäst: 2018-08-18


10 av 10

Ann,
Stockholm

+
Lugnt och trivsamt stämningen var toppen!
-
Frukosten skulle kunna varieras - det vore bra!

Bekräftad gäst: 2018-05-12


10 av 10

Roland,
Söderhamn

+
Lugnt och trivsamt samt härligt trädgårdsområde med tre pooler samt bra strand med bra service.
-
Behövs inga.

Bekräftad gäst: 2018-04-14


8 av 10

Karin,
Tyresö

+
Jättebra läge, nära strand och restaurangutbud. Trevlig och hjälpsam personal.
-
Vi fick ett bunkerliknande rum, lite otur. De andra rummen på hotellet var mycket ljusare och finare. Annars var vi nöjda med vår semester.

Bekräftad gäst: 2018-01-09


9 av 10

Esa,
Tornio

+
hyvä henkilökunta siisti siivous hoidettiin häiritsemättä siivous oli huolellinen viihtyisä miljöö erinomainen sijainti
-
WC pytty oli oli lasten kokoa. Ihan oikeasti todella epämiellyttävä.

Bekräftad gäst: 2019-04-23


8 av 10

Marju,
Estonia

+
puhdas, hyvä sijainti ja rannalla
-

Bekräftad gäst: 2019-03-26


10 av 10

,
Turku

+
Erittäin siisti, hyvällä paikalla, ystävällinen henkilökunta, ruoka erinomaista, ranta-alue pidettiin todella siistinä, tulo- ja lähtöselvitys sujuivat ongelmittta, hyvä info tapahtumista.
-
Me olimme tyytyväisiä, suosittelemme lämpimästi muille lomalaisille jotka hakevat rauhallista lomakohdetta.

Bekräftad gäst: 2018-05-06


9 av 10

Eva,
Alta

+
Beliggenhet, stranda, maten, hyggelig personale, hjelpsom og smilende.
-
For høye trappetrinn til rommene i 2.etasje! Stikkontakter var mangelvare.

Bekräftad gäst: 2019-04-02


10 av 10

Per arne,
Borås

+
-

Bekräftad gäst: 2018-02-13


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

1830 omdömen
Utmärkt
 
981
Väldigt bra
 
627
Bra
 
150
Mindre bra
 
53
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2018-04-16

Inlägg av Inger G

Mycket bra hotell

Hotellet med sin trädgård och de tre poolerna var toppen tycker vi, me n vi föredrog att bada i havet med fina stranden och servicen som fanns. Tyvärr var det någon dag det drev in skräp, hotellet ställde upp med mycket folk för att rensa bort, toppenbra!! Mycket bra hotellrum med stort badrum och stort i övrigt, fin uteplats.

 
2017-06-28

Inlägg av xx15 Stockholm, Sverige

Mysigt hotell på bra läge

Mysigt och lugnt hotell på bästa läget i sanur. Fantastiskt trevlig personal! Nära till restauranger, caféer och lite shopping. Egen strand med solstolar som underhålls av hotellet så den delen av stranden är välvårdad. 3 sköna pooler varav en med poolbar, väldigt uppskattat (goda drinkar). Fridfull trädgård med vackra statyer etc. Bra och helt okej frukost. Rymliga rum (bodde i beach ving) med sköna dubbelsängar. Städningen var utan anmärkning, badrummen var dock lite trista och behöver uppdateras, hade rum 207+208 och de hade badkar, hade varit skönare med dusch efter en dag på stranden. Duschstrålen var svag i vårt rum. Väldigt långsamt wi-fi dock, dålig täckning över hotellområdet. Griya santrian är absolut ett bra hotell och kan tänka mig att bo där igen. Rekommenderas.

 
2017-02-28

Inlägg av Marina A

Bra frukost fin strand på pensionärshotell

Letar man efter lugnet har man hittat rätt. Fullt med pensionärer, tips är att äta frukost efter 9.30 då har pensionärerna trängts färdigt. Tyst o lugnt överallt. Inga jobbiga säljare på stränderna o inte heller på gatorna , i jämförelse med andra täta turistområden. Personalen är inte så serviceinriktad som på andra hotell, men kan vara skönt att slippa prata om sitt liv o Bali med helt främmande människor också 😅

 
2017-01-11

Inlägg av Relax799551 Finspång

Suveränt

Lugnt, bra standard, god mat. En fantastisk miljö med stora möjligheter till aktiviteter. Fint spa med möjligheter till olika behandlingar. Vänlig tillmötesgående personal. Vacker trädgård omgärdar boningshusen.

 
2016-12-07

Inlägg av EMP8890 Växjö, Sverige

Inte värt pengarna

Vi bodde sista veckan på detta hotell .När vi kom så blev vi omhändertagna fick något kallt att dricka. När vi skulle checka in så blev vi visade till ett rum på övervåningen men vi hade betalt för terrass. då fick vi ett rum som låg längst in där du inte hade någon utsikt mot pool som det stod i bokningen. Efter ett tag dividerande så fick vi ett rum längre fram mot havet och en annan pool. Ett jätte fint rum. Frukosten var ingen höjdare, två olika sorter juice samma hela veckan och ljummet vatten fick alltid be om is. Frukten bestod av annans melon och gava .Samma typ av bröd dåligt med pålägg Tog massage på hotellet 60 minuter, sa då att jag enbart ville ha axlar och rygg . och mjukt. tre gånger fick jag säga till om att det var för hårt. Sen börjar han massera min ben och lår vilket jag inte ville ha. orkade inte tills sist säga något. Vi åt på hotellet en eller två ggr, ingen höjdare. Jag var lite dålig i magen den sista dagen så jag beställde in en skål med ris bara den kostade 40 kronor (dyrt). Sen behövde vi ha kvar rummet några timmar för vårt plan gick inte för än midnatt. Det skulle de ha 700 kronor extra för. Nu var vi där i slutet på november det var långt ifrån fullbelagt. Tycker när man betalat 12000 kronor för en vecka så ska de ändå ha 700 kronor extra för de timmarna, lite att suga ut pengar. med tanke på att det var lågsäsong hotellet ligger fantastiskt fint men stranden är ingen höjdare. det var fullt med tång Vi kommer inte att bo där mer. Resten av frukten låg i en skål.De