1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Melia Bali Villas & Spa

  • Härligt poolområde
  • Fem restauranger
  • Hög servicenivå och omtyckt personal

Melia Bali Villas & Spa har vackra byggnader, härlig miljö och en egen strand som sammantaget gör en vistelse här till något alldeles extra. Massor av aktiviteter och ett fint spa bidrar också till en skön semester.

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Deluxerum för 1-3 personer. Familjerum för 2-5 personer, varav 1 barn. Juniorsviter för 1-2 personer. Sviter för 1-3 personer / 1-4 personer, varav 2 barn.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

personalen på alla restauranger och vid poolen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 7000 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Melia Bali Villas & Spa är ett härligt hotell beläget i semesterorten Nusa Dua. Här finns en stor pool och separat barnpool. Gratis solstolar och parasoller samt handduksservice. Poolbar. Det finns fem restauranger på hotellet.

Restaurang Sakura serverar japanska rätter som sushi och teppanyaki. Medelhavsmat hittar du på restaurang Sorento. Vid stranden hittar du Sateria by the beach som erbjuder internationellt kök, grillat och spanska tapas. Lotus lockar med asiatiskt kök och El Patio som serverar frukostbuffé och internationell och asiatisk mat till lunch och middag. Barer finns vid poolen och i lobbyn på hotellet.

Hotellet arrangerar aktiviteter dagligen som är gratis att delta i, t ex gymnastik, matlagning och vattenpolo. Aktiviteter som yoga, tennis och motordrivna vattensporter är mot avgift. Underhållning flera kvällar i veckan. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Lekplats. Vid stranden finns förutom restaurang många vattensporter samt gratis solstolar och parasoller för hotellets gäster. Gratis gym. Fantastisk spacenter som erbjuder diverse behandlingar för avkoppling och välbefinnande mot avgift. Tvättservice mot avgift. Ca 2 kilometer till shoppingcentret Bali Collection. Lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé. All Inclusive eller halvpension mot tillägg.

All Inclusive

I All Inclusive mot tillägg ingår:

- Frukostbuffé på El Patio.
- Lunch på restaurang El Patio eller Sateria.
- Middag på valfri restaurang på hotellområdet, eller på temabuffén.
- Obegränsat med förfriskningar, läsk, mineralvatten, juice, öl, vin och lokala drinkar fram till kl. 24.00.

- Minibar med daglig påfyllning.

- Snacks vid poolen.
- Välkomstdrink.

- Picknick-box att ta med (måste meddelas 24 timmar innan).
- Gratis spel, aktiviteter och vattensporter (ej motordrivna vattensporter).
- Kvällsunderhållning.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt  att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.