1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Hilton Bali Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
4,5 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
10,0 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
6,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
5,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
5,0 / 10

10 senaste omdömen


1 av 10

Kevin,
Viby Sj.

+
Hotellet er sådan set rigtig lækkert, dog skulle I (Apollo) nok havde informeret os, at den ene hovedbygning var under ombygning samt den ene af de 3 restauranter, som vi havde glædet os til at prøve lukket, samt de var igang med at lave en ny restaurant. alt dette gjorde at der var larm fra håndværker tidlig morgen til sent aften hver dag, lige meget hvor du var på hotellets område. Det er virkelig dårlig service fra jer af, at I ikke har styr på at kunne give os denne infomation, når vi booker det igennem jer.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-01


8 av 10

Bjarne,
Odense

+
-

Bekräftad gäst: 2018-01-30


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4,5/5 Läge
 • 4,5/5 Sovkvalitet
 • 4/5 Rum
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

2489 omdömen
Utmärkt
 
1366
Väldigt bra
 
660
Bra
 
247
Mindre bra
 
114
Underkänt
 
102

5 senaste omdömen

2018-11-08

Inlägg av Lindeliee Stockholm, Sverige

Fräscht hotell

Ett mycket bra hotell med stort poolområde, fint gym och trevlig personal. Detta hotell ligger ganska långt bort från det mesta, så för att ta sig någonstans så får man kosta på en taxi. Annars så går det gratis bussar till balicollection som man anmäler sig till receptionen. Det negativa med detta hotell är att maten som man köper från deras resturang är riktigt dyr, och inte så god som den borde vara med tanke på priset. Jag skulle rekommendera detta hotell, men om man vill stanna länge så får man förvänta sig att det kan kosta lite extra med mat osv.

 
2017-10-09

Inlägg av Daniel C Hägersten

Daniel

Bröllopsresa (par inga barn). Hotellet var stort och trevligt men det märks att det lever på gamla meriter. Ok polområde och egen strand gör det till en ok vistelse för avslappning. Dyrt att äta/dricka på hotellet. De erbjuder buffé med varierande tema varje kväll men det låter bättre än det är. Blev besviken på kreativiteten på maten, kändes mer som ett måste än att man ville.

 
2017-04-26

Inlägg av CarNa12 Finland

Helt fantastiskt Hotell

Vi bodde på Hilton Bali Resort i 5 nätter, 5 personers familj med vuxna barn. Personalen är helt underbar, allt från incheckningen till alla anställda i alla led var så uppmärksamma, ett väl fungerande team. Min man är Hilton Honnour Gold member och vi blev uppgraderade till Executive rooms, vi hade önskat connecting-rooms och detta kunde de ordna åt oss. Vi kunde också njuta dagligen av lyxen i hotellets executive lounge, allt från frukost till snacks och drycker under hela dagen med egen privat pool endast för vuxna gäster. Skönt och avkopplande. På kvällen serverades cocktails allt ingick i executive paketet. Lyx! Vår dotter var magsjuk och låg på hotellrummet en dag, då fick hon en fruktkorg med olika frukter och ett "get well soon" kort, ytterligare ett bevis på personalens omsorg om sina gäster. Rummen var helt okej, börjar vara dags för uppfräschning så småningom. Vi prövade Japanska restaurangen en kväll då de hade sushi och teppanyaki buffé och den rekommenderar vi varmt. Mycket fräscht, bra och gott! Vi åt dagligen lunch på restaurangen nere vid poolen (det enda alternativet på hela stranden ifall man inte vill sitta inomhus) tyvärr var menyn väldigt liten, och man tröttnade fort på den eftersom alternativen var få. Där finns det förbättringsmöjligheter. Den restaurangen skillde sig ur resten av hotellet, tyvärr. Några andra negativa saker som kan nämnas är att det saknas ställen att gå ner på stranden från själva poolområdet. Det finns endast ett ställe där man naturligt kan gå ner på stranden och tyvärr är man tvungen att gå igenom restaurangen för att nå det stället. Det känns inte så trevligt att gå igenom restaurangen i badkläder då folk sitter och äter. Många badgäster som inte tar hänsyn till restauranggästerna utan springer i badkläder mellan borden. Hotellet kunde öppna upp en till utfart till stranden på andra sidan restaurangen så undviker man detta problem. Det byggs nya hotell på båda sidor om Hilton Resort och det var en del oljud under dagtid. Detta kunde säkert störa någon men för vår del var det överkomligt. Jag hoppas att vi får möjlighet att besöka Hilton Bali Resort igen någon gång i framtiden. Rekommenderas till par och familjer, hotellet ligger i en hög sluttning receptionen är på 15 våningen och pool/strand-området på första våningen, rullstolsbundna kan ha litet problem med framkomligheten.

 
2017-04-20

Inlägg av sandrahA8557JP

Fantastiskt

Bodde här med min man i 3 veckor under maj. Härlig och glad personal. Avslappnat och vackert. Mycket bra mat på alla restaurangerna. Bra gym och spa. Åker man för att släppa ner axlarna, andas och njuta kan jag verkligen rekommendera Hilton Bali. - Det ligger en bit ifrån allt.

 
2019-04-22

Inlägg av KristyEG07 London, Storbritannien

Great stay, but the Hilton needs to do more about to the environmental issues in Bali

Beautiful location, great facilities, excellent food (but expensive compared to outside the resort) and spacious clean rooms. However the excessive use of water bottles without an option to refill and reuse water bottles (central filling stations or refill water barrels in the rooms) was very disappointing. In addition, there was no option to reduce laundry by reusing towels (room and swimming), and I can only assume these examples reflect poor environmental policies in other parts of the hotel. Aside from that, a great stay!