1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Legian Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Maria,
Göteborg

+
Nära stranden
-
Större rymligare rum för 3 personer + roligare altaner.

Bekräftad gäst: 2018-10-27


8 av 10

Cecilia,
Norrköping

+
Bra poolområde, bra frukost, bra läge, bra service, lugnt och stort område
-

Bekräftad gäst: 2018-06-30


9 av 10

Peter,
Stockholm

+
Lungt och tyst trotts närhet till livat. Väldigt trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-02-20


7 av 10

Raija,
Tuusula

+
Ihan keskiverto hotelli.
-
Huoneistoomme leijaili aika usein jonkinlaista käryn hajua, se oli epämeillyttävää. Oliko liikenteen käryä vai poltettiinko alueella roskia, en tiedä. Sivustoilla voisi mainita, että vieressä kulkee todella vilkasliikenteinen tie.

Bekräftad gäst: 2018-11-04


8 av 10

Taina,
Turku

+
rauhallinen sijainti, rannan puoli oli katkaistu liikenteeltä.
-

Bekräftad gäst: 2018-05-27


10 av 10

Dorrit,
Porvoo

+
Lähellä rantaa, vehreys, siisteys, Legian puolella,rauhallinen. Erittäin ystävällinen palvelu, hyvä nettiyhteys. Eri uimaallas aikuisille. Hyvä aamupala.
-

Bekräftad gäst: 2018-03-27


10 av 10

Tor,
Stavanger

+
God service
-
Nei det er bra

Bekräftad gäst: 2018-04-15


8 av 10

Maryam,
Örebro

+
-

Bekräftad gäst: 2019-01-01


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

3332 omdömen
Utmärkt
 
1716
Väldigt bra
 
1051
Bra
 
333
Mindre bra
 
149
Underkänt
 
83

5 senaste omdömen

2018-03-29

Inlägg av dorrit_2016

6a

Legian Beach Hotel är ett underbart hotell med bra läge och fantastisk personal. Alla är hjälpsamma och vänliga och känns som familj efter några dagar. Vi bodde i en bungalow vid poolen för vuxna. Vi blev vid ankomsten uppgraderade till en större bungalow med bättre läge. Kändes helt fantastiskt. Bungalowen var rymlig med tillräckligt förvaringsutrymmen för ett par som bor där två veckor. Stort kylskåp, stor väggtv, som dock aldrig användes och en musikanläggning. Vattenkokare med möjlighet att laga kaffe eller te. Sängen var bred och skön. Badrummet stort och rymligt med separat dusch och badkar. Luftkonditioneringen var ställbar och fungerade bra men gjorde att vi blev förkylda innan vi åkte hem. På området finns två djupa pooler, en för enbart vuxna, där det också finns en bubbelpool och poolbar, och en för familjer med barn med egen barnpool. Poolhandukar som man kunde byta varje dag fanns vid vardera poolen. Ett stort plus för poolområdet var att solstolarna inte gick att reservera, om ingen kommit till stolen efter 1 h togs handdukarna bort (vi såg exempel på att det faktiskt fungerade också i praktiken)👍 Flere olika restauranger finns på hotellområdet, alla med god mat och supervänlig betjäning. Frukosten var tillräckligt mångsidig med allt från omeletter till pannkakor och våfflor och naturligtvis ett urval av färska frukter. Hotellområdet är lugnt och grönskande. Trots grönska och fuktighet fanns inga myggor. Det var behagligt att kunna sitta utomhus också efter att mörkret fallit. Från hotellet har man en fantastik utsikt över stranden och solnedgångeen. Ett extra plus får fredagscocktailbjubningen som vi var priviligierade att delta i. Där bjuder hotellet sina gäster på gemytligt mingel och levande musik där gäster som känner för det har möjlighet att delta. Vi rekommendera varmt Legian Beach Hotel för en avkopplande, njutningsfull semester. Vi hoppas att ha möjlighet att återvänd hit inom en nära framtid.

 
2016-08-13

Inlägg av Charlotte W Lund, Sverige

Toppenfint,

Vackert hotell på bra läge. Rent o fräscht. Stort modernt rum med bekväma sängar. Dock något mörkt i rummen. Sköna o tillräckligt många solstolar vid den härliga djupa poolen. Mycket bra frukostbuffé, finns allt o relativt lugnt. Hotellet har flera restauranger samt bar som vetter mot den allmänna stranden som ligger precis utanför hotellet. Lyxiga liggstolar i baren så man kan ligga o sippa på en drink medan man tittar på solnedgången. Höga vågor i vattnet så inget ställe man åker till för att simma runt i havet. Annars en fantastisk strand. Långt över förväntan och inte alls så nedskräpad o smutsig som det skrivits om i tidigare recensioner. Skulle absolut bo här igen.

 
2015-03-23

Inlägg av Tomas T Stockholm, Sverige

Helt OK, bra läge.

Medelklasshotell med ett riktigt bra läge för de som önskar närhet till centrala Kuta men ändå uppskattar ett lugnt poolhäng. Bodde i 2 olika bungalows(garden view), boendetypen rekommenderas om man värdesätter att slippa Kutas ständiga bullermatta. Invändigt gott skick, balinesisk stil, rymligt. Liten uteplats som beroende på placering inom området kan vara avskild eller ligga direkt invid gångstråk på området. Frukosten var helt OK, inget utropstecken men innehöll de mesta man kan förvänta sig inkl. omelett/pannkakor/våfflor som tillagas på beställning. Kan rekommendera att sätta sig en trappa upp där pannkakorna tillagas för en lite mindre stimmig upplevelse(stor bullrig matsal annars..). Personalens tillmötesgående var av lite varierande kvalité, även här känns det helt OK(..men inte mer). Sammanfattningsvis så är det ett bra val om man vill ha ett lugnt boende i balistil precis inpå Kutas puls.

 
2019-05-24

Inlägg av SSDM2014 Melbourne, Australien

Home away from home

No matter where we stay in Bali, or how good the offerings are elsewhere, we ALWAYS feel like we're home when we get to the Legian. It truly ticks all the boxes - location, comfort, facilities and much, much more. Can't wait to return AGAIN. See you next year ;)

 
2019-05-21

Inlägg av sbristow5 Perth, Australia

Shirley

I was disappointed in the room need up dating , was very expensive in the hotel , $6 for a cappuccino, staff were friendly, clean room but my floor was not wash for the 10 days I stayed there. Have stayed in better hotels in Bali in the same location on the beach for half the price .