Kundomdömen om Legian Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 5 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Maria,
Göteborg

+
Nära stranden
-
Större rymligare rum för 3 personer + roligare altaner.

Bekräftad gäst: 2018-10-27


8 av 10

Cecilia,
Norrköping

+
Bra poolområde, bra frukost, bra läge, bra service, lugnt och stort område
-

Bekräftad gäst: 2018-06-30


8 av 10

Maryam,
Örebro

+
-

Bekräftad gäst: 2019-01-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

3639 omdömen
Utmärkt
 
1894
Väldigt bra
 
1130
Bra
 
360
Mindre bra
 
164
Underkänt
 
91

5 senaste omdömen

2019-07-17

Inlägg av JoAI Lund, Sverige

Ett bra hotell med utmärkt läge.

Ett bra hotell med det mesta som är bra för en familj. Perfekt läge med stranden på andra sidan promenaden. Utmärkta restauranger. Bästa var att de hade en vuxenpool. Vi var där med tonårsdöttrar, så det var perfekt att slippa små barn. Tyvärr var det så att vi fick fel rum när vi kom, ett rum vi inte hade bokat. Ett rum utan balkong! Vi klagade de direkt och nästa dag fick vi det som vi hade bokat, men hotellet ville få det att låta som de var snälla och uppgraderade oss. Frukosten var buffé och helt ok. Personalen var mycket snäll och hjälpsam, sängarna bra och städningen ok. Men området Legian/Kuta var för mycket oväsen och trafik och stimmigt. Åker gärna till Bali igen men inte dit.

 
2018-03-29

Inlägg av dorrit_2016

6a

Legian Beach Hotel är ett underbart hotell med bra läge och fantastisk personal. Alla är hjälpsamma och vänliga och känns som familj efter några dagar. Vi bodde i en bungalow vid poolen för vuxna. Vi blev vid ankomsten uppgraderade till en större bungalow med bättre läge. Kändes helt fantastiskt. Bungalowen var rymlig med tillräckligt förvaringsutrymmen för ett par som bor där två veckor. Stort kylskåp, stor väggtv, som dock aldrig användes och en musikanläggning. Vattenkokare med möjlighet att laga kaffe eller te. Sängen var bred och skön. Badrummet stort och rymligt med separat dusch och badkar. Luftkonditioneringen var ställbar och fungerade bra men gjorde att vi blev förkylda innan vi åkte hem. På området finns två djupa pooler, en för enbart vuxna, där det också finns en bubbelpool och poolbar, och en för familjer med barn med egen barnpool. Poolhandukar som man kunde byta varje dag fanns vid vardera poolen. Ett stort plus för poolområdet var att solstolarna inte gick att reservera, om ingen kommit till stolen efter 1 h togs handdukarna bort (vi såg exempel på att det faktiskt fungerade också i praktiken)👍 Flere olika restauranger finns på hotellområdet, alla med god mat och supervänlig betjäning. Frukosten var tillräckligt mångsidig med allt från omeletter till pannkakor och våfflor och naturligtvis ett urval av färska frukter. Hotellområdet är lugnt och grönskande. Trots grönska och fuktighet fanns inga myggor. Det var behagligt att kunna sitta utomhus också efter att mörkret fallit. Från hotellet har man en fantastik utsikt över stranden och solnedgångeen. Ett extra plus får fredagscocktailbjubningen som vi var priviligierade att delta i. Där bjuder hotellet sina gäster på gemytligt mingel och levande musik där gäster som känner för det har möjlighet att delta. Vi rekommendera varmt Legian Beach Hotel för en avkopplande, njutningsfull semester. Vi hoppas att ha möjlighet att återvänd hit inom en nära framtid.

 
2016-08-13

Inlägg av Charlotte W Lund, Sverige

Toppenfint,

Vackert hotell på bra läge. Rent o fräscht. Stort modernt rum med bekväma sängar. Dock något mörkt i rummen. Sköna o tillräckligt många solstolar vid den härliga djupa poolen. Mycket bra frukostbuffé, finns allt o relativt lugnt. Hotellet har flera restauranger samt bar som vetter mot den allmänna stranden som ligger precis utanför hotellet. Lyxiga liggstolar i baren så man kan ligga o sippa på en drink medan man tittar på solnedgången. Höga vågor i vattnet så inget ställe man åker till för att simma runt i havet. Annars en fantastisk strand. Långt över förväntan och inte alls så nedskräpad o smutsig som det skrivits om i tidigare recensioner. Skulle absolut bo här igen.

 
2015-03-23

Inlägg av Tomas T Stockholm, Sverige

Helt OK, bra läge.

Medelklasshotell med ett riktigt bra läge för de som önskar närhet till centrala Kuta men ändå uppskattar ett lugnt poolhäng. Bodde i 2 olika bungalows(garden view), boendetypen rekommenderas om man värdesätter att slippa Kutas ständiga bullermatta. Invändigt gott skick, balinesisk stil, rymligt. Liten uteplats som beroende på placering inom området kan vara avskild eller ligga direkt invid gångstråk på området. Frukosten var helt OK, inget utropstecken men innehöll de mesta man kan förvänta sig inkl. omelett/pannkakor/våfflor som tillagas på beställning. Kan rekommendera att sätta sig en trappa upp där pannkakorna tillagas för en lite mindre stimmig upplevelse(stor bullrig matsal annars..). Personalens tillmötesgående var av lite varierande kvalité, även här känns det helt OK(..men inte mer). Sammanfattningsvis så är det ett bra val om man vill ha ett lugnt boende i balistil precis inpå Kutas puls.

 
2019-10-16

Inlägg av NicoleMS21 Västra Australien, Australien

Loved It

Couldn’t of been happier with our stay here. Gardens and pools were lovely. Staff are very helpful, respectful and always have a smile. Breakfast has all the good stuff to choose from. One night we ate at the restaurant at the hotel overlooking the beach. The seafood platter was excellent and view beautiful. We got a lovely unexpected surprise of an up grade to a villa with a pool which was the icing on the cake for us. We couldn’t fault it!