Rumstyper på Bali Mandira Beach Resort & Spa

Dubbelrum

Rymliga dubbelrum som är belägna i 3- och 4-våningsbyggnader. Dubbelsäng. Extrabädd är möjlig i vanlig säng. Tv med satellitkanaler. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Strykfaciliteter mot förfrågan. Bad/dusch och wc samt utomhusdusch. Balkong eller markterrass. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: Ca 34 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum i bungalow

Dubbelrum som är belägna på bottenvåningen i bungalower. Bungalowerna är av klassisk balinesisk stil och ligger omgivna av hotellets trädgård. Dubbelsäng eller två separata sängar. Tv med satellitkanaler. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Strykfaciliteter mot förfrågan. Bad/dusch och wc samt utomhusdusch. Markterrass. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: Ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Bali Mandra Beach Resort & Spa, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.
Antal personer: 1-3 personer.