Kundomdömen om Bali Mandira Beach Resort & Spa

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

3700 omdömen
Utmärkt
 
2135
Väldigt bra
 
1113
Bra
 
307
Mindre bra
 
81
Underkänt
 
64

5 senaste omdömen

2016-01-15

Inlägg av Segerfeldt Stockholm, Sverige

Godkänt men service håller inte 5-stjärnig nivå - högst 4-stjärnor

Läget är bra med egen strand & helt ok pool. Hotellet ligger bra placerat bara ett stenkast från huvudgatans action. Hotellet bredvid har sjukhusmottagning (bra vid ev magbesvär) och det finns uttagsautomater & trevlig utomhusbio strax utanför hotellet. Hotellets frukost är god - men - lite lite mat beroende på vad du väljer från menyn. Att äta på hotellet är bra med det finns även många andra bra alternativ längs huvudgatan (du behöver inte gå långt). Ett tips är tre matställen som ligger upp vänster för gatan direkt efter matmarknaden. Bl a ett kanonställe som heter "Greens and beens", ett favvoställe. Det som drar ner betyget på hotellet är servicen. Hotellpersonalen behöver lära sig att lyssna på gästen behov & anpassa servicen till sina gäster. Att man själv måste hålla koll på att hotellet tar dubbelt betalt och jaga för att få handhandukar varje dag är inte fem-stjärnigt, inte när man givit fem dagars påminnelser... Rummen är annars rena & fina, gott om vattenflaskor att dricka & charmigt med utomhusdusch! Kan rekommendera hotellet, men ha tålamod med servicen.

 
2015-09-14

Inlägg av Per-Arne W Linköping, Sverige

Fantastiskt hotell som ger mersmak!

Hotell med både traditionell hotellbyggnad och bungalows inbäddad i en helt fantastisk trädgård. Härligt poolområde med flera pooler. Fräsch spaanläggning. Maten är helt underbar, allt från en enormt vällagad frukost till en fullfjädrad middag. Trevliga inslag om kvällarna är livemusik av lokalt band. Den mycket trevliga personalen personifierar den mysiga atmosfären på hotellet. Stranden som ligger bara några steg från hotellet är underbara att besöka. Jag rekommenderar, efter att ha bott på hotellet tre gånger och provat olika rum, bungalowerna som ligger närmare restaurangerna, poolerna och havet.

 
2015-03-02

Inlägg av Vibekewaldemar

Lovely surroundings with beautiful pools and gardens

Läget är bra, nära havet! Man ser havet från poolen. Underbara pooler! Frukosten är to die for, totally faboulous! Stort hotell men ändå känslan av mysigt. Nackdel är tråkigt rum och tråkigt badrum. Inte alls samma balinesiska atmosfär som hotellet har.

 
2012-01-22

Inlägg av Johan B Lidingö, Stockholms Lan, Sweden

Bra hotell med rätt atmosfär

Bra hotell för den som vill ha lite extra. Viktigt att boka alla i resesällskapet samtidigt och samma rumstyp så ni hamnar tillsammans på frukosten, vilket inte vi gjorde då vi hade barn och kunde inte boka samma rumstyp som våra vänner.

 
2009-09-02

Inlägg av Meluncur Stockholm

Härligt nära surfing, strand och bad!

Härligt nära surfing, strand och bad! Hotellet ordnar med transporter över hela ön om så önskas och fixar med vykort mm. Hotellet ligger som så många andra i stort sätt på stranden och det är nära till flera surfingcenter och "turistshopping".