1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Intercontinental Bali Resort

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4,5/5 Läge
 • 4,5/5 Sovkvalitet
 • 4,5/5 Rum
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

4788 omdömen
Utmärkt
 
3342
Väldigt bra
 
1058
Bra
 
237
Mindre bra
 
84
Underkänt
 
67

5 senaste omdömen

2017-12-28

Inlägg av BoA5806 Kristianstad, Sverige

Brilliant

Fantastiskt ställe med hög klass på allt. Fina rum, bra frukost, väldigt trevlig och hjälpsam personal som får en att känna sig välkommen. Stranden väldigt bra. När vi var där var det väldigt lite beläggning pga vulkanutbrott, vilket gjorde att vi var väldigt väl omhändertagna, rekommenderas varmt

 
2017-01-18

Inlägg av Sheri86 Stockholm, Sverige

Ok men inte wow för priset

5 stjärnigt stor resort med trevlig personal. Otroligt fint men väldigt dyrt. De tar extremt mkt överpris för allt, maten, transfer, spa osv. Otroligt bra frukostbuffé med allt man kan önska sig och fint upplägg. Okej rum men inte så snygga som man förväntar sig på ett lyxhotell. Roligt med hotellets buffé på onsdagar o lördagar med show. I helhet väldigt bra men inte valuta för pengarna man gav jämförelse med andra hotell i Bali vi bodde på andra orter.

 
2017-01-13

Inlägg av Patronas Stockholm, Sverige

Suveränt hotell

Vi har bott på flera olika resort och detta håller en hög klass. Rummen är komfortabla även om dörrarna på rummen borde gå att stänga tystare för att inte väcka andra gäster. Frukostarna är fantastiska med ett bra utbud. Servicen är genial och du bemöts av ett leende av personalen. Det finns ett bra gym på hotellet med löpband som är de modernaste jag upllevt. Pool och bad i havet är mycket bra.

 
2014-11-25

Inlägg av 007annie Cambridge

En pärla som visar Balis verkliga gästfrihet

Efter att ha bott i Bali, nära Ubud, i 2 veckor på ett härligt, men lite basic hotell beslutade vi oss för att avsluta vår Bali-vistelse på ett lyxhotell nära flygplatsen. Intercon gjorde oss inte besvikna. Allt var fantastiskt inklusive den vackra och väl underhållna gården och trädgårdarna. Vi hade en härlig rum med balkong och poolerna var magnifika, likaså stranden. Det enda negativa med vårt besök var den måltid som vi hade på andra kvällen, som inte var upp till standard. Desserten var oätliga enligt mig, en lokal maträtt, men den drogs av från räkningen så ingenting att klaga över egentligen. Frukosten var mycket bra med massor av valmöjligheter. Personalen var alltid hjälpsam, artig och mycket villig att behaga.

 
2019-09-15

Inlägg av IrynaSerhiienko

Perfect place😍

It’s a wonderful restaurant. We have been here several times and each time were amazed by the delicious food and the wonderful atmosphere. The staff is polite and friendly. We will definitely return to this place next time we are in Bali😊