Rumstyper på Candi Beach Resort & Spa

Deluxerum

Deluxerum belägna i hotellets östra byggnad, i närheten av havet. Luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Minibar och te-/kaffefaciliteter. Gratis wifi. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Antal personer: 1-3 personer

Dubbelrum

Dubbelrum belägna i hotellets västra byggnad. Luftkonditionering och deponering. Tv och telefon. Minibar och te-/kaffefaciliteter. Gratis wifi. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum i bungalow

Dubbelrum i bungalow belägna i hotellets trädgård. Luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Minibar och te-/kaffefaciliteter. Gratis wifi. Bad/dusch och wc. Markterrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Antal personer: 2 personer

Enrumsvilla

Nybyggda enrumsvillor som har uteplats med privat pool. Bred säng (200x200 cm). Tv och telefon. Gratis wifi. Luftkonditionering och deponering. Minibar och te-/kaffefaciliteter. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Antal personer: 1-3 personer

Svit

Nybyggda sviter som har jacuzzi på uteplatsen. Luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Minibar och te-/kaffefaciliteter. Gratis wifi. Bad/dusch och wc. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 1-3 personer