1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Candi Beach Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,8 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Birgitta,
Höganäs

+
Lugnt och skönt, härlig anläggning med fantastisk utsikt över havet och fin grönska, fin arkitektur, mycket bra Spa med lyxkänsla, fanns alltid solstolar.
-
Gym

Bekräftad gäst: 2019-01-08


10 av 10

My,
Eskilstuna

+
Underbart trevlig och serviceinriktad personal samt väldigt fint hotellområde. Parvänligt! Bra tillgång till pool, hav och solstolar utan att behöva trängas/kämpa om platser. Bra restauranger på hotellområdet.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-02


10 av 10

Jenny,
Borensberg

+
Läget och personalen.
-
Vi var utan vatten på rummet i några dagar, det borde inte få hända.

Bekräftad gäst: 2018-04-14


9 av 10

Tommi,
Skanderborg

+
den rolige atmosfære og omgivelserne + udsøgt service og meget søde og rare personale
-
evt. et fitness og motionslokale

Bekräftad gäst: 2018-04-10


8 av 10

Lisa,
Gjøvik

+
Ansatte og utsikten.
-
Bedre mat og litt bedre renhold.

Bekräftad gäst: 2018-09-23


10 av 10

Jannika,
Lund

+
-

Bekräftad gäst: 2019-02-12


10 av 10

Sonja,
Florø

+
-

Bekräftad gäst: 2018-07-15


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

1036 omdömen
Utmärkt
 
551
Väldigt bra
 
337
Bra
 
101
Mindre bra
 
35
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2017-07-30

Inlägg av JaakkoRemnelid

En kort besök i stadsdelen Candi Beach Resort & Spa.

Vår erfarenhet från vistelse på Candi Beach Resort & Spa är vi finner det mycket trevligt, lugnt och fridfullt. All personal var tillmötesgående och trevlig. Mat och dryck utsökt och det utbud och variation utmärkt. Vi är mycket nöjda med att ha besökt den CBR&S och vi kan rekommendera andra att bo på CBR&S. TVÅ SVENSKAR. Maten utsökt och utbudet och variation utmärkt. Vi är mycket nöjda med att ha besök Candi Beach Resort & Spa och vi kan rekommendera andra att bo på CBR&S Det var många besökare som gillade dykning och fiske.

 
2017-02-23

Inlägg av PerHil Särö, Sverige

Ljuvligt ställe

Vi bodde fem personer (53,50,20,20,17 år gamla) i två relativt nybyggda lyxlägenheter nr 621 och 622 ovanpå restaurangen. 90 kvm inkl underbar balkong med stor soffa/säng och bubbelbadkar och 10 meter till havet. Mycket fint badrum med glas ut mot sovrummet. Vacker morgonsol och vackert ljus över havet på kvällen får man på östra sidan av Bali. Stället har två fina, mindre sandstränder som inte är så vanligt på östra sidan. Väldigt trevlig och artig service, mycket vällagad frukostbuffé men inte storhotellets utbud men mer än väl för oss. Två fina restaurangen med bra utbud och vällagat. Fina bord på kvällen vid stranden. Allt kändes väldesignat och jag uppskattade den höga kvaliteten och goda smaken på inredning och bygge, på trädgården och poolerna. Dock verkar de billigare bungalowerna på området enklare så kolla noga var ni vill bo. Candi beach villas som är nybyggda fristående hus verkar såå lyxiga, en hyfsat stor avlång pool, gömd belysning, fantastiska växter och arkitektoniskt coola detaljer men verkar inte ha havsutsikt. Dock bara 50 meter till stranden.Vi har nu bott fyra nätter i Candidasa, tre nätter på djungelnära hotell Ubud och fyra nätter på Balangan beach. Känns som en bra mix. Skulle inte vilja vara utan något av ställena! Åk till Bias tugel beach och white sand beach om man vill ha vackra naturliga stränder. Men framförallt... åk till Bali. Sjukt skönt.

 
2017-01-07

Inlägg av Magnus E

Väldigt mysigt hotell och område

Klart vårt bästa hotell på Bali. Lugnt och väldigt avkopplande med lite små aktivitet per dag. Bekänt med dykcenter på stället. Dyrt att äta och dricka. Men det finns mycket bra resturanger på utsidan grindarna.

 
2016-03-27

Inlägg av Alexander H

Semester

Fantastiskt hotell med fin omgivning. Trevlig och serviceinriktad personal. Jättebra mat men dock överpriser. Dykcenter på anläggningen. Fin strand och härlig pool. Rent och snyggt överallt. Från hotellet kan du boka alla typer av utflykter.

 
2019-02-13

Inlägg av SteveJ702 Margaret River, Australien

May be the nicest place we ever stayed! 🙂😍👍👍

This place is next level! 👍 The service, the villas, the food, the setting is nicer than any villa or resort we have ever stayed in. We payed a bit more but it so worth it. 35 years we’ve been coming to Bali and we just found a wonderful reason to return. Stayed in 4 different places this time but we should have just stayed here. We had plans for Candidasa but we did not leave the resort the entire time we stayed. Why would ya? Beautiful walks and views, fun activities, sensational food and service, clean manicured gardens, afternoon tea in our villa by the pool, turn down service including last minute mosquito control. It didn’t matter who you dealt with or what you needed the staff were exceptional. I even had the most wonderful fire fly experience walking through the gardens early one morning. It was surreal. 😍 These people are setting a new standard for Bali. We will be returning and can’t wait for our next visit. Thank you so much to all of the staff. Made our holiday so special and we will be back.