1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om The O Hotel Goa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Mats,
Trelleborg

+
Den fantastiska personalen och nära till lugn beach.
-
Hotellet behöveren ordentlig renovering börjar bli slitet lite överallt.

Bekräftad gäst: 2019-01-30


3 av 10

Håkan,
Motala

+
Läget
-
Frukost.Service i matsalen.Service i reception.

Bekräftad gäst: 2018-12-28


9 av 10

Line ,
København

+
Smilende/service minded personale. Rent og pænt hotel.
-
Finshen i kroge og hjørner. Der var en del lappe løsninger og halv færdige små huller mm.

Bekräftad gäst: 2019-01-23


9 av 10

Per ,
Storsteinnes

+
Svært hyggelig betjening. I særklasse på de hotellene vi har vært på.
-

Bekräftad gäst: 2018-11-28


7 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2019-02-20


10 av 10

annika,
Stockholm

+
-

Bekräftad gäst: 2018-03-02


9 av 10

Svein,
Oslo

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-20


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

901 omdömen
Utmärkt
 
338
Väldigt bra
 
302
Bra
 
139
Mindre bra
 
55
Underkänt
 
67

5 senaste omdömen

2017-12-13

Inlägg av SwedenAnne Sweden

Strandnära hotell

Bra hotell närs stranden. Fel som uppstod åtgärdades efter ett tag. Fritt wi-fi som fungerade till och från. Gratis kassafack. Riklig frukostbuffé. Städningen av rummet skedde sent på dagen. Trevlig trädgård och jättebra pool med jaccuzzi.

 
2017-06-09

Inlägg av MoEAnd Trelleborg, Sverige

Strandnära

Ett av de få hotell där en promenad genom den grönskande hotellträdgården gör att du befinner dig på Candolimstranden södra delen av norra goa. Medelstora rum med liten balkong, trevligt helglasat badrum. Utmärkt buffefrukost med kockar som servar med Indiska varmrätter, omeletter, pannkakor mm efter dina önskemål. I övrigt en mycket trevlig servicemind personal. Rent och snyggt gäller hela hotellet.

 
2015-03-11

Inlägg av Charles105 Malmö, Sverige

tillbaka igen

Jag och min dotter åkte till Candolim.. i januari 2015 denna gången bodde vi på The OHotel ett val vi inte ångrade.Rummen´visade sig vara mycket bekväma , rena ,och vackert möblerade.Läget var superbra nära stranden och nära restauranger och shopping.Frukosten var bra min dotter är vegetarian och har aldrig varit så nöjd.Balkongen var en besvikelse den var liten och omöblerad.Personalen var mycket tillmöteskommande och vänlig men personalen i receptionen var inte särskilt vänliga.Detta är ett 5-stjärnigt hotell och då kan man ju tycka att wifi kunde vara grattis vilket inte är fallet.Men vi vill gärna återkomma ett annat år..

 
2012-11-03

Inlägg av caroline r malmö

bättre än väntat

Hotellet ser bättre ut i verkligheten än på hotellets hemsida. Detta var min första resa till Indien och jag blev positivt överraskad över hur vackert det var i Candolim, Goa. Maten på hotellet var bra men blev lite tråkigt i längden med tanke på att det inte fanns en enda rätt som inte innehöll curry eller chili.

 
2019-08-18

Inlägg av Nileshasher

Good property with great staff

The property is good and the staff really pleasant. Location is right on the beach , food is tasty, clean rooms and maintained. There was an issue with my booking and it was handled very well by the staff with least inconvenience to us. Will highly recommend the resort.