1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sonesta Inns

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Nahal,
Solna

+
Intill havet Personal och service Lugnet Maten på restaurangen
-
Fräscha upp helheten

Bekräftad gäst: 2019-04-26


9 av 10

Britt-Inger,
Arboga

+
Väldigt sköna sängar, bra storlek på rummet, god mat i restaurangen.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-05


9 av 10

,

+
Sängarna mm i deluxerum. Fantastiskt fin personal. Vackert och välskött trädgård samt poolområde. Närheten till stranden.
-
Wi-fi är otroligt dåligt (tom bättre på beachshaken). Ingen tfnmottagning på rummet. Vi fick fel typ av rum (svit) vilket var otroligt mycket sämre. Stenhårda sängar och sunkigt i övrigt. Det tog tre dagar innan vi kunde byta. Önskar att det skulle gå att boka balkong mot poolen. Vi har lämnat önskemål två år på rad men det går tydligen inte att få.

Bekräftad gäst: 2019-03-29


9 av 10

Anna,
Staffanstorp

+
Bra läge o lugnt o skönt. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-27


10 av 10

Bertil,
Åhus

+
Fantastisk pool och poolmanager Judas. Bra WiFi i hela området, både ute och inne. Frukost helt OK, mycket att välja på. Väldigt lugnt till skillnad mot huvudgatan ca 500 meter bort. Trevlig promenad till havet med alla beach hack, endast 200 m bort.
-
Gör det möjligt att välja rum mot poolområdet. Baksidan på byggnaderna är bedrövlig, framsida underbar.

Bekräftad gäst: 2019-03-20


10 av 10

Ingela,
Umeå

+
Fantastiskt läge bara några minuters promenad från stranden. Hjälpsam och mycket trevlig personal.
-
Solsängarna runt poolen blev upptagna tidigt på morgonen av gäster som lade en bok eller dylikt på för att reservera. Detta tilläts trots att solsängen bara användes sporadiskt under dagen och att det enligt skriftliga regler uppsatta vid poolområdet inte var tillåtet.

Bekräftad gäst: 2019-03-15


10 av 10

Annika,
Hallstahammar

+
Rent o fräscht. Underbar personal. Fantastisk mat. Vackert hotell o trädgård. Nära stranden.
-
Direktflyg skulle vara bra. Nu tog det nästan 24 timmar från dörr till dörr. Om det går att fixa åker jag gärna tillbaka.

Bekräftad gäst: 2019-03-15


8 av 10

,

+
Lugnt ställe
-
Bättre tystare air.con Postlåda

Bekräftad gäst: 2019-03-08


8 av 10

Åke,
Timmernabben

+
Lugnt och skönt men ändå när att strand och huvudgatan.
-
Kunna boka rum mot poolen.

Bekräftad gäst: 2019-02-22


8 av 10

Tony ,
Borås

+
Läget och den trevliga personalen.
-
Ost till frukost och grovt bröd. Att inte kunna lägga ut handukar och på så sätt resevera sin solstol vid poolen.

Bekräftad gäst: 2019-02-15


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

736 omdömen
Utmärkt
 
294
Väldigt bra
 
324
Bra
 
75
Mindre bra
 
26
Underkänt
 
17

5 senaste omdömen

2018-05-24

Inlägg av 589Christina Åkersberga, Sverige

Christina & Peder

Helt fantastiskt hotell med underbar personal . Vackert område , lugnt, tyst med närhet till den fina stranden. Har besökt hotellet två år i rad och har inget att klaga på . Är du kräsen på ett större utbud av frukost är det inte så bra på hotellet dock . Vi var där på alla ❤️ dag och då anordnades en fantastisk buffé i trädgården som var så vackert pyntad dagen till ära . Vi återkommer mer än gärna till detta hotell .

 
2016-08-02

Inlägg av lidhan Sverige

Helt toppen!

Vår familj bodde i två rum på detta hotell i februari 2015, två tonåringar i det ena och två vuxna + en 7-åring i det andra. Båda rummen var underbara. Rymliga, alltid fräscha och smakfullt inredda. Riktigt lyxiga helt enkelt! Sängarna var supersköna och tv:n hade både indiska och amerikanska kanaler. Både luftkonditionering och takfläkt funkade bra. Hotellområdet var otroligt vackert, vackra träd och rabatter överallt. Hotellbyggnaderna var jättemysiga och mellan dom ledde gångar av stenplattor, superfint. Poolen var jättefräsch och vid solstolarna fanns alltid personal som fixade allt med handdukar och parasoll, de förbjöd oss att göra något själva (haha!). Den korta promenaden ned till stranden gick genom en fantastisk trädgård, helt makalösa trädgårdsmästare hade dom på hotellet! Stranden i sig nedanför var fantastisk. Vattnet var inte lika turkost som i t.ex Thailand, men vi badade ändå jättemycket i det varma vattnet (dock aldrig långt ut)! Oftast var det lagom stilla, bara sista dagen vågade vi inte släppa i 7-åringen själv pga vågor och strömmar. Frukosten var också jättebra, fanns både flingor och mjölk, rostat bröd, omelett som gjordes på beställning m.m, men även mer indiska frukostar. Vi åt oss mätta alla dagar! Dock skulle vi rekommendera att äta de andra måltiderna ute på stan, poolbaren/hotellrestaurangen funkar någon dag men serverar inte världens roligaste mat. Grannrestaurangen Harmony rekommenderas mycket varmt! Upp till huvudgatan i Candolim är det en 5 minuters promenad, annars kan man ta någon av alla taxis som väntar utanför hotellet och som tar er nästan vart ni vill. Taxichaufförerna brukar även ha bra tips på utflykter och sevärdheter, vi fick bra kontakt med en viss chaufför som tog oss på alla våra utflykter till ett riktigt bra pris. Överlag var alla vi i familjen så nöjda som man kan bli över vårt boende här på Sonesta Inns. Ingen tvekan om att vi åker tillbaka till Goa, och då är detta hotell ett självklart val!

 
2016-03-08

Inlägg av IngelaRisberg Stockholm, Sverige

Ett härligt rent och fräscht hotell med fantastiskt läge och underbar personal

Detta hotell får 5/5 möjliga av mig. Det ligger bra till och väldigt nära stranden, har fin pool, bra frukost, FANTASTISK personal, hålls rent och snyggt, har bra wi-fi och det är en kort 5 min promenad till huvudgatan. Vi hade rum 211 vilket hade utsikt mot poolområdet men eftermiddag/kvällssol. Trapphuset låg mot bak/utsidan av hotellet med gigantiska Banyanträd och har man tur kan från fönstret i trapphuset kanske få se någon söt gris böka runt och eventuellt några höns på andra sidan av en hög mur. (Alltså inte inne på hotellområdet) Frukost: Det finns omeletter som en trevlig kock fixar vid frukost och det är en varierande blandning av internationella och indiska rätter att välja på vilka växlar från dag till dag. Jag och min väninna blev förkylda och en av cheferna ordnade personligen med medicin till mig p.g.a min astma vilket jag inte nog kan tacka honom för! När jag åker tillbaka kommer jag inte att välja något annat hotell än detta. Det uppfyller allt för en fantastisk semester i mitt tycke och stranden är ren och fräsch (inte som vid Calangute som var väldigt stojig och skräpig i mitt tycke.) Övrigt: Vi åkte på badtur till vattenfallen och kryddodling samt marknaderna med egen taxi vilket var superbra och billigt då han väntade på oss medans vi var där!

 
2016-01-11

Inlägg av Ralf1954 Mariehamn, Finland

Mysigt hotell med underbar personal !

Vi bodde ( 2 par ) på Sonesta Inns 25.12. 2015 - 5.1.2016 under vår semester i Candolim. Ett supermysigt och välskött hotell. Underbar trädgård med en trevlig pool. Rent och snyggt överallt och trevlig och serviceminded personal.Nära till små pittoreska "butiker" (hål i väggen). Taxi direkt utanför hotellet. Dryckesbutik om hörnet..200-300 m till huvudgatan...200 m till en lugn och välskött beach. Frukosten riklig och ganska varierande.. Rummen som vetter mot baksidan något begränsad utsikt bakom staket ( "parkområde" med bökande grisar och kacklande hönor)...Vakter överallt både dag och nattetid...Mysigt för den som gillar...Storslagen buffet på juldagen och nyåret med dans och avslutande fyrverkeri. Hotellet kan varmt rekommenderas för den som önskar en lugn och behaglig tillvaro. Återvänder gärna !! Ett - är WiFi...Fungerade dåligt och med låg hastighet....

 
2015-07-17

Inlägg av Emeliebernestra

Supermysigt hotell med världens trevligaste personal!

Bodde på Sonesta Inns under min vistelse i Candolim och den var helt underbar! Stora fräscha rum med balkong, stor härlig pool och framförallt personalen. De anställda förtjänar en guldstjärna så som de tog hand om oss där :-) Det var superbra och skulle gärna åka tillbaka!