Kundomdömen om Sonesta Inns

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 44 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Lugnt. Mysigt och rent
-

Bekräftad gäst: 2020-02-21


8 av 10

+
Personal. Nära stranden. Centralt. Fin pool
-
Jag vill ha ost till frukost, men det finns inte

Bekräftad gäst: 2020-02-19


10 av 10

+
Frukosten miljö-tyst och lugnt närheten till stranden, rent och fint.
-
Restaurangen vet inte om det är så viktigt då det inte är långt till andra ställen.

Bekräftad gäst: 2020-01-31


8 av 10

+
Bra läge! Nära stranden och Candolim-stranden är lugnast. Trevlig personal. Bra service.
-
Mer miljötänk- tex: de satte in en lapp i rummet att handdukar bara byts ifall jag lägger dem på golvet men sedan fattade inte städarna det så de bytte varje dag. Mer sådant! Och att de håller rent från skräp HELA vägen ned till stranden och inte bara en bit.

Bekräftad gäst: 2020-01-27


9 av 10

+
Det mesta är kanon
-
Köra igång Premier League kanalen igen

Bekräftad gäst: 2020-01-22


8 av 10

+
Fin pool vackra omgivningar, väldigt nära stranden.
-
Servicen samt priserna i restaurangen. Ligger en mycket bättre restaurang mittemot hotellet eller ät nere på shacken på stranden.

Bekräftad gäst: 2020-01-17


6 av 10

+
The location of the hotel, and the garden/pool area. Very good service at the pool.
-
Bad WiFi that did not work from time to time. Power outlets did not work in the room. The fence on the balconies was all rusty which made it impossible to hang anything there without getting it stained.

Bekräftad gäst: 2020-01-10


9 av 10

+
Lugnt och trevligt, rar personal, rent, bra med badhandukar vid poolen och vatten på rummen.
-
Balkongen mot baksidan var inte så trevlig

Bekräftad gäst: 2019-12-13


10 av 10

+
Servicen
-
Städningen och varmvatten i duschen.

Bekräftad gäst: 2019-12-13


7 av 10

+
Poolområdet, vackert och rent !
-
Restaurangen och servicen där MÅSTE bli bättre, dålig mat ! Mer tillmötesgående personal i receptionen, anlände mitt i natten och behövde ett rum på markplan då min reskamrat har KOL ( lungsjukdom) har svårt med trappor. Fick tjata mig till det dagen efter, visade sig att det fanns redan natten vi kom men fick ändå inte det då. Receptionspersonalen får arbeta på service och bjuda på ett leende. Städ, pool, trädgårds, och vaktpersonal var toppen ! Glada och trevliga ! Jättefint hotell i övrigt.

Bekräftad gäst: 2019-11-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

762 omdömen
Utmärkt
 
314
Väldigt bra
 
326
Bra
 
76
Mindre bra
 
27
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2018-05-24

Inlägg av 589Christina Åkersberga, Sverige

Christina & Peder

Helt fantastiskt hotell med underbar personal . Vackert område , lugnt, tyst med närhet till den fina stranden. Har besökt hotellet två år i rad och har inget att klaga på . Är du kräsen på ett större utbud av frukost är det inte så bra på hotellet dock . Vi var där på alla ❤️ dag och då anordnades en fantastisk buffé i trädgården som var så vackert pyntad dagen till ära . Vi återkommer mer än gärna till detta hotell .

 
2016-08-02

Inlägg av lidhan Sverige

Helt toppen!

Vår familj bodde i två rum på detta hotell i februari 2015, två tonåringar i det ena och två vuxna + en 7-åring i det andra. Båda rummen var underbara. Rymliga, alltid fräscha och smakfullt inredda. Riktigt lyxiga helt enkelt! Sängarna var supersköna och tv:n hade både indiska och amerikanska kanaler. Både luftkonditionering och takfläkt funkade bra. Hotellområdet var otroligt vackert, vackra träd och rabatter överallt. Hotellbyggnaderna var jättemysiga och mellan dom ledde gångar av stenplattor, superfint. Poolen var jättefräsch och vid solstolarna fanns alltid personal som fixade allt med handdukar och parasoll, de förbjöd oss att göra något själva (haha!). Den korta promenaden ned till stranden gick genom en fantastisk trädgård, helt makalösa trädgårdsmästare hade dom på hotellet! Stranden i sig nedanför var fantastisk. Vattnet var inte lika turkost som i t.ex Thailand, men vi badade ändå jättemycket i det varma vattnet (dock aldrig långt ut)! Oftast var det lagom stilla, bara sista dagen vågade vi inte släppa i 7-åringen själv pga vågor och strömmar. Frukosten var också jättebra, fanns både flingor och mjölk, rostat bröd, omelett som gjordes på beställning m.m, men även mer indiska frukostar. Vi åt oss mätta alla dagar! Dock skulle vi rekommendera att äta de andra måltiderna ute på stan, poolbaren/hotellrestaurangen funkar någon dag men serverar inte världens roligaste mat. Grannrestaurangen Harmony rekommenderas mycket varmt! Upp till huvudgatan i Candolim är det en 5 minuters promenad, annars kan man ta någon av alla taxis som väntar utanför hotellet och som tar er nästan vart ni vill. Taxichaufförerna brukar även ha bra tips på utflykter och sevärdheter, vi fick bra kontakt med en viss chaufför som tog oss på alla våra utflykter till ett riktigt bra pris. Överlag var alla vi i familjen så nöjda som man kan bli över vårt boende här på Sonesta Inns. Ingen tvekan om att vi åker tillbaka till Goa, och då är detta hotell ett självklart val!

 
2016-03-08

Inlägg av IngelaRisberg Stockholm, Sverige

Ett härligt rent och fräscht hotell med fantastiskt läge och underbar personal

Detta hotell får 5/5 möjliga av mig. Det ligger bra till och väldigt nära stranden, har fin pool, bra frukost, FANTASTISK personal, hålls rent och snyggt, har bra wi-fi och det är en kort 5 min promenad till huvudgatan. Vi hade rum 211 vilket hade utsikt mot poolområdet men eftermiddag/kvällssol. Trapphuset låg mot bak/utsidan av hotellet med gigantiska Banyanträd och har man tur kan från fönstret i trapphuset kanske få se någon söt gris böka runt och eventuellt några höns på andra sidan av en hög mur. (Alltså inte inne på hotellområdet) Frukost: Det finns omeletter som en trevlig kock fixar vid frukost och det är en varierande blandning av internationella och indiska rätter att välja på vilka växlar från dag till dag. Jag och min väninna blev förkylda och en av cheferna ordnade personligen med medicin till mig p.g.a min astma vilket jag inte nog kan tacka honom för! När jag åker tillbaka kommer jag inte att välja något annat hotell än detta. Det uppfyller allt för en fantastisk semester i mitt tycke och stranden är ren och fräsch (inte som vid Calangute som var väldigt stojig och skräpig i mitt tycke.) Övrigt: Vi åkte på badtur till vattenfallen och kryddodling samt marknaderna med egen taxi vilket var superbra och billigt då han väntade på oss medans vi var där!

 
2016-01-11

Inlägg av Ralf1954 Mariehamn, Finland

Mysigt hotell med underbar personal !

Vi bodde ( 2 par ) på Sonesta Inns 25.12. 2015 - 5.1.2016 under vår semester i Candolim. Ett supermysigt och välskött hotell. Underbar trädgård med en trevlig pool. Rent och snyggt överallt och trevlig och serviceminded personal.Nära till små pittoreska "butiker" (hål i väggen). Taxi direkt utanför hotellet. Dryckesbutik om hörnet..200-300 m till huvudgatan...200 m till en lugn och välskött beach. Frukosten riklig och ganska varierande.. Rummen som vetter mot baksidan något begränsad utsikt bakom staket ( "parkområde" med bökande grisar och kacklande hönor)...Vakter överallt både dag och nattetid...Mysigt för den som gillar...Storslagen buffet på juldagen och nyåret med dans och avslutande fyrverkeri. Hotellet kan varmt rekommenderas för den som önskar en lugn och behaglig tillvaro. Återvänder gärna !! Ett - är WiFi...Fungerade dåligt och med låg hastighet....

 
2015-07-17

Inlägg av Emeliebernestra

Supermysigt hotell med världens trevligaste personal!

Bodde på Sonesta Inns under min vistelse i Candolim och den var helt underbar! Stora fräscha rum med balkong, stor härlig pool och framförallt personalen. De anställda förtjänar en guldstjärna så som de tog hand om oss där :-) Det var superbra och skulle gärna åka tillbaka!