Kundomdömen om Seashell Suites & Villas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,6 av 10 baserat på 11 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,6 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Service
 
9,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-18


9 av 10

+
stora rum och bra service
-
när vi beställde låg hotellet på annan plats närmre havet. renlighet med livsmedel. alla i vårt sällskap blev magsjuka, ganska snabbt och det vi ätit gemensamt och detsamma var frukostarna.

Bekräftad gäst: 2020-03-18


10 av 10

+
Hotellet var som en oas i det intensiva candolim med flera bra pooler och en grönskande trädgård. Trevlig personal, utmärkt service, god frukost och rymliga och fräscha rum.
-

Bekräftad gäst: 2020-02-28


9 av 10

+
Nära till det mesta. Trevlig personal.
-
Lite bättre golvstädning.

Bekräftad gäst: 2020-02-24


10 av 10

+
-
Frukost utomhus saknas !

Bekräftad gäst: 2020-01-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

366 omdömen
Utmärkt
 
331
Väldigt bra
 
30
Bra
 
5
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2020-02-09

Inlägg av 828pop Boden, Sverige

Hollyday

Bodde på Seashell två veckor i januari 2020. Jag har bott på många hotell i Candolim och Calangute sedan 2010, detta är ett av de bästa. Mycket god frukost, trevlig personal, städning varje dag, bra sängar. Väljer detta hotell även nästa gång.

 
2020-01-13

Inlägg av Journey63606514581

Här blev jag otroligt väl mottagen av den fantastiska personalen som gjorde min vistelse till en oförglömlig upplevelse

Hotellet är bekvämt och vackert, har en fin restaurang som serverar allt från goanska rätter, rätter från övriga Indien och internationella rätter. I den största poolen kan man simma långa längder och få rejäl motion. Men det absolut bästa med hotellet är dess underbara personal som förutom att ge dig god service är omtänksamma och behandlar dig med värme. Den bästa hotellpersonal jag någonsin träffat!

 
2020-06-07

Inlägg av 517craiga Mumbai (Bombay), Indien

A slice of Heaven

The Vibe at the Beach Suites is the perfect one to come with Friends and Family, the breakfast was top notch and what makes if special is the staff who makes one very comfortable, Also the Rooms are spacious and luxurious while it Gives you a wonderful Goa feel, the proximity to the beach and night spots make it the perfect location in Candolim to live at

 
2020-05-10

Inlägg av sportingfruit London, Storbritannien

Brilliant stay, excellent staff

Came here for a relaxing stay during a month travelling around India. It didn't disappoint. We had a superb villa to ourselves thanks to the wonderful staff and enjoyed many a day relaxing by the pool. Brilliant place

 
2020-05-01

Inlägg av BernardBertram London, Storbritannien

Best new Hotel

Extremely well designed, clean, spacious rooms/suites, perhaps the best room/bathroom design in Goa. Lovely gardens & a nice pool. The builder is well known for making high quality apartments in North Goa, even though he has a reputation for fleecing foreigners! We had a very nice drink by the pool. The bill took forever though. The Manager is a very accommodating chap. Very close to Candolim beach road & Fabindia/Newtons.