Kundomdömen om Ruffles Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
5,8 av 10 baserat på 8 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
5,8 / 10
Städning
 
5,9 / 10
Service
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
5,8 / 10
Mat och dryck
 
5,5 / 10
Rum/lägenhet
 
5,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
5,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
5,9 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

Elisabeth,
Tullinge

+
Rummet och poolen
-
Frukosten

Bekräftad gäst: 2019-04-26


4 av 10

,
Falun

+
bemötande, service
-

Bekräftad gäst: 2019-04-26


8 av 10

Annica,
Piteå

+
Läget
-
Bättre frukost tack.

Bekräftad gäst: 2019-02-01


6 av 10

Lennaart,
Eskilstuna

+
Mycket serviceinriktad personal, beröm!!
-
En trappa ner i stora poolen. Balkongdörren skevade mycket.

Bekräftad gäst: 2019-01-18


4 av 10

Peter,
Vänersborg

+
Läget
-
Att kalla mitt rum för De Lux förstår jag inte. Färre och torftigare möblemang kan man inte ha. Klart vilseledande!!

Bekräftad gäst: 2018-12-26


1 av 10

Birgitta,
Åmål

+
Personalen
-
Lura inte hit resenärer på falska premisser

Bekräftad gäst: 2018-12-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

64% av resenärerna rekommenderar

239 omdömen
Utmärkt
 
78
Väldigt bra
 
72
Bra
 
52
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
21

5 senaste omdömen

2018-04-11

Inlägg av birthee2017

Birhe

Bra läge 3 minuter från stranden och med centrum alldeles utanför entrén. Rummen är fräscha och varje rum har en liten altan/balkong utanför med plats för 2 stolar.Personalen är jättetrevlig och hjälper gärna till med att ge förslag på utflykter samt att ordna dem.

 
2016-02-20

Inlägg av Snollan Jönköping, Sverige

Bra Restaurang

Vi har besökt Ruffles ett antal gånger när vi varit i Goa! Mycket god och vällagad mat med underbar personal. Underhållning på kvällarna. Rena och fina toaletter. Ej bott på hotellet men vi återkommer varje gång vi besöker Candolim. Väl värt ett besök!

 
2019-09-23

Inlägg av LovesTravelTheWorld Kolkata (Calcutta), Indien

Resort near Candolim beach

I booked Ruffles beach resort for 2 nights for September, 2019. You can easily reach Candolim beach in just 10 mins (walking) from this hotel. Restaurant of this hotel was closed due to some unknown reason. This hotel has 2 swimming pool. One of them was closed during my stay. They have a dinning area beside reception where they serve the breakfast every morning. We reached this hotel around 11:30 in the morning (check-in time 12:00 noon). We got the keys without any extra payment. Our room was on 1st floor and that staircase area was shabby. It was drizzling every night during our stay. In bathroom they only provide two small Medimix soaps. Hot and cold water was available in bathroom. In balcony they have 2 chairs and table with ashtray. They serve breakfast every morning from 8:00 AM - 10:00 AM. In breakfast there is Tea/ Coffee, Bread, Jam, Butter and every alternate day you will get Puri bhaji / Aloo Paratha. They don't refill Puri bhaji/ ALoo Paratha. We got scooty on rent from a guy who was referred by the reception guy. I got scooty for Rs.600 for 2days. You can park it in the hotel itself. They change bed sheet and towels every day. Room service was very good. Food quality was good. Behavior was nice.

 
2019-08-16

Inlägg av vikas p New Delhi, Indien

Horrible Hotel with pathetic service

First, they have very fix menu for breakfast ( Aloo Puri or Omelet) Second (Breakfast time 08:00 to 10.00 )if guest come around 10.15 then they don’t sever the breakfast if guest have already book room with breakfast but you can have the breakfast by paying money The bed is very small. They do not change the towel daily. If you looking for hygiene hotel then don’t book this hotel

 
2019-08-11

Inlägg av lebendish Kolkata (Calcutta), Indien

Amazing time at RBR

We really enjoyed our stay at Ruffles.  Though I missed the famous english breakfast  :) The smaller pool felt like a private one.. our kids enjoyed it thoroughly.. Your staff were well mannered and  courteous, Barun & Wilson in particular. Will definitely stay at Ruffles again..