1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Ruffles Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
5,8 / 10
Städning
 
6,0 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
5,3 / 10
Mat och dryck
 
6,1 / 10
Rum/lägenhet
 
5,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,5 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Annica,
Piteå

+
Läget
-
Bättre frukost tack.

Bekräftad gäst: 2019-02-01


6 av 10

Lennaart,
Eskilstuna

+
Mycket serviceinriktad personal, beröm!!
-
En trappa ner i stora poolen. Balkongdörren skevade mycket.

Bekräftad gäst: 2019-01-18


4 av 10

Peter,
Vänersborg

+
Läget
-
Att kalla mitt rum för De Lux förstår jag inte. Färre och torftigare möblemang kan man inte ha. Klart vilseledande!!

Bekräftad gäst: 2018-12-26


1 av 10

Birgitta,
Åmål

+
Personalen
-
Lura inte hit resenärer på falska premisser

Bekräftad gäst: 2018-12-14


8 av 10

Lennart ,
Töcksfors Sverige

+
Personalen var jättebra! Och maten på hotellet var helt topp.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-13


8 av 10

Solveig ,
Mandal

+
Sentralt
-

Bekräftad gäst: 2019-01-23


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

64% av resenärerna rekommenderar

230 omdömen
Utmärkt
 
73
Väldigt bra
 
71
Bra
 
50
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2018-04-11

Inlägg av birthee2017

Birhe

Bra läge 3 minuter från stranden och med centrum alldeles utanför entrén. Rummen är fräscha och varje rum har en liten altan/balkong utanför med plats för 2 stolar.Personalen är jättetrevlig och hjälper gärna till med att ge förslag på utflykter samt att ordna dem.

 
2016-02-20

Inlägg av Snollan Jönköping, Sverige

Bra Restaurang

Vi har besökt Ruffles ett antal gånger när vi varit i Goa! Mycket god och vällagad mat med underbar personal. Underhållning på kvällarna. Rena och fina toaletter. Ej bott på hotellet men vi återkommer varje gång vi besöker Candolim. Väl värt ett besök!

 
2019-02-12

Inlägg av Jackie C Bury, Storbritannien

Great place, great food, great atmosphere, fantastic team.

My husband & I have just returned from a 2 week break in the Ruffles Resort in Candolim. We didn’t know what to expect room wise, but were very pleasantly surprised at the standard & cleanliness of the room. The team work tirelessly to ensure your every need is met & do everything with huge smiles on their faces. We ate in the restaurant a number of times covering breakfast, lunch & dinner & every meal was cooked fresh & to perfection. Probably the reason why it’s packed out every evening & booking a table is advisable. Huge thankyou to Russell, Mel & the team, can’t wait to see you all again next year.

 
2019-02-10

Inlägg av LorraineT481

Goa 2019

We stayed at the Ruffles Beach Resort for 28 days with friends found it very pleasant, central location for the beach and shopping,bars etc, Really enjoyed it. The staff were extremely helpful and always had a smile for us. Russell and Melanie are doing a brilliiant job. Cant wait to go back again next year.

 
2019-02-09

Inlägg av jane L

Great people and food

Having spent 2 weeks so far in Goa and enjoying some wonderful food we spent tonight having some delights that taste the same as back home. The staff are the best you could wish for. Great service with wonderful smiles.