Kundomdömen om Goan Heritage

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 21 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
mycket trevlig personal !
-
aircondichien lite för bullrig !

Bekräftad gäst: 2020-01-24


7 av 10

+
Närheten till stranden och restauranger och affärer, poolområdet
-
restaurangen

Bekräftad gäst: 2020-01-22


8 av 10

+
Alla som jobbar där är mycke trevliga o snabba med att hjälpa om det är något.
-
Vet ej

Bekräftad gäst: 2020-01-10


7 av 10

+
Läget vid stranden och poolen.
-
Servicen i reception, dock personbunden. Pooltider, ej stänga pool kl 18 ( mer rimligt att stänga kl 20). Mindre matos i frukostmatsalen.

Bekräftad gäst: 2019-12-27


10 av 10

+
Läget, servicen, personalen, frukosten.
-

Bekräftad gäst: 2019-11-22


10 av 10

+
Läge, trädgård, pool, service, städning, rum. Gratis vattenflaskor varje dag. Hotellet betydligt bättre än förväntat.
-
Bättre solstolar framför allt i trädgården.

Bekräftad gäst: 2019-03-15


8 av 10

+
Nara haven’t bra servos vid havens resturang
-

Bekräftad gäst: 2019-03-08


10 av 10

+
Personalen! Frukosten
-

Bekräftad gäst: 2019-03-01


8 av 10

+
Trevlig o glad personal. Rent o snyggt
-

Bekräftad gäst: 2019-02-15


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2018-12-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

394 omdömen
Utmärkt
 
124
Väldigt bra
 
166
Bra
 
60
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
30

5 senaste omdömen

2020-01-11

Inlägg av IngmarieL4

Helt OK hotell nära havet i Calangute

Läget på detta hotell är det bästa! Nära till det mesta och samtidigt lugn atmosfär. Frukost ok, måste dock fråga efter bacon, skinka och kycklingkorv om man vill ha det (ingår men finns inte framme på frukostbuffén). Vi bodde i rum med balkong mot poolen bättre än andra rum som hade sin balkong mot en gata och husvägg. Betyget hade kunnat vara en 4:a men hotellets hårda sängar och dåliga Wifi drar ner betyget. + till hotellet som bjöd på god nyårsmiddag med dans!

 
2018-04-08

Inlägg av snickans Stockholm, Sverige

Fantastisk service och läge!

Jag och min sambo samt 3-åriga son spenderade två veckor på Goan Heritage. Vi tyckte det var fantastiskt. Framförallt servicen och den trevliga/hjälpsamma personalen, städningen var 10 poäng både i rummen och övriga ytorna vilket jag verkligen uppskattar. Wi-fi kostar inte längre men funkar sisådär i rummen, men okej vid poolen. Frukosten är främst mycket indisk mat men också mackor och möjlighet att få ”kontinental” frukost såsom ägg, omelett och bruna bönor osv gick också! Och läget är verkligen topp, bara gå över en mysig gräsmatta så är du nere på en lugn och bra del av stranden! Rekommenderar verkligen att boka detta hotell, vi kommer definitivt göra det igen :)

 
2018-01-20

Inlägg av Resekajsa Trollhättan

Bästa läge

Fräscht och fint hotell med fantastisk service och trevlig personal. Lugnt läge med stora gräsytor alldeles intill den härliga sandstranden. Pool med bar och på kvällarna även restaurang med väldigt god mat.

 
2015-12-15

Inlägg av AJonny Säffle, Varmlands Lan, Sweden

Lugnt hotell med bra läge!

Ett medelhotell med mycket indiska gäster. Bra läge alldeles vid stranden och en fin lummig trädgård full med palmer. Frukosten var helt okej men inget utöver det vanliga. WiFi i reception mot betalning! Rummen var okej med hur mycket varmvatten som helst. AC:n var inte av det tystare slaget utan förde en del väsen. För att använda balkong bör man ha ett rum med utsikt över poolområdet. Allt som allt helt okej!!!

 
2015-04-23

Inlägg av 953larissad Piteå, Sverige

December 2014

Rent och fint, men AC låter som Harley Davidson! Det gick inte att sitta på balkongen. Frukost var något speciell efter skandinaviskt mått - ingen ost, skinka, snabbkaffe och apelsinjuicen smakade sockervatten. Kommer tillbaka till Goa men inte till Goan Heritage!