1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Empire Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

viviann,
stockholm

+
läget, mkt välskött, rent, all mat tillagas med mineralvatten vänlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-02-08


8 av 10

Kenneth,
Stockholm

+
Den vänliga personalen - särskilt i restaurangen, den familjära stämningen. En enkelt boende men välskött efter de förutsättningar som finns. Kan rekommenderas till dem som ej har stora anspråk på komfort - eller hög standard. Men önskar man det hamnar man självklart i en annan prisnivå, hotellet är bra i sin klass.
-
Inredningen är ålderstigen och sliten i rum/badrum. Det är väl det första som borde åtgärdas - om något skall uppdateras på hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-02-08


10 av 10

Irene,
Norrköping

+
Familjekänslan
-

Bekräftad gäst: 2019-02-01


9 av 10

Stefan,
Paradiset

+
Otroligt trevlig personal , lugnt läge , nära till standen mycket bra mat
-
Borde ingå att städet ställer in 2 st flaskor vatten varje dag då det inte går att dricka kranvattnet/borsta tänderna i det lokala vattnet

Bekräftad gäst: 2019-01-25


6 av 10

,

+
Trevlig personal. Rent och snyggt.
-
Dåligt Internet

Bekräftad gäst: 2019-01-23


10 av 10

Cecilia,
Göteborg

+
Det ligger precis vid stranden,det är en stor fördel. Ägarna och personalen är fantastisk. Bara och säga till om det skulle vara något så löser dom det. Maten underbart god.
-
Lite torftig frukost kanske,men det är så otroligt billigt att köpa till det man vill ha

Bekräftad gäst: 2019-01-16


7 av 10

Marie-Louise,
Linköping

+
Läget, strandnära, vacker omgivning och trädgård, välskött
-
Uppfräschning av rummen, tvål ska finnas på toan när man kommer, det är ju ett hotell. Luktade mögel på rummet.Fick känningar från luftvägarna.Kändes inte helt renstädat när vi kom. Bättre under tiden.

Bekräftad gäst: 2019-01-04


8 av 10

Erzsébet,
Tärnsjö

+
Rent och nära stranden. Bra restaurang och mycket bra personal.
-
Handduk varje dag kanske.

Bekräftad gäst: 2019-01-04


9 av 10

eva,
linköping

+
poolen och läget till stranden
-

Bekräftad gäst: 2018-12-28


8 av 10

Lena,
Färila

+
Läget och städningen både i rummen och runt hotellet. Har aldrig upplevt ett renare hotellområde. Vänliga och trevliga tillmötesgående ägare och personal.
-
FRUKOSTEN: Kaffe, the, fralla, smör och marmelad!!! Köper man till Omelett får man endast omelett. Bättre att ta bort frukosten helt.

Bekräftad gäst: 2018-12-07


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4,5/5 Läge
 • 3,5/5 Sovkvalitet
 • 3,5/5 Rum
 • 4/5 Service
 • 4/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

77 omdömen
Utmärkt
 
42
Väldigt bra
 
22
Bra
 
5
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2018-11-07

Inlägg av mammaEVA1957 Stockholm, Sverige

Bra hotell om man vill bo lugnt.

Bra hotell. Trevliga ägare. Nära till stranden. Restaurangen serverade mycket god mat .Var även nyårsmiddag på hotellet. Dom serverade en stor buffe som ingick om man reste med Apollo .Rent och bra städat på rummet.

 
2018-03-07

Inlägg av Nilssonsduo

Mycket trevligt familjeägt hotell.

Mycket mysig och trevlig stämning på detta hotell. Familjen som äger hotellet är mycket måna om sina gäster dom är mycket serviceinriktad. Ja hela personalen månade om oss och vår vistelse. Det kändes skönt. Det fejades och städades hela dagarna rent och snyggt på hotellområdet. Poolen va kanon. Ligger nära stranden där finns mysiga strandhak. Vi fastnade speciellt för Simons place där det va bra mat och ren strand. Sängarna va hårda på hotellet men vi bad om en extra madrass och det fick vi med en gång. Bra service. Vi hade 3 underbara veckor på detta hotell och är jättenöjda. Kan varmt rekomndera detta ställe.

 
2018-03-02

Inlägg av margarethaa2013 Nora, Sverige

Trevligt

Ett trevligt och familjärt hotell - mycket enkla men välstädade rum Rejält kylskåp i rummet var ett plus Bra läge med ”sarongavstånd” till stranden som var ren och välskött Flera trevliga beach chack direkt vid stranden. Frukosten mycket enkel med möjlighet att köpa till det extra man önskade. Sängarna hårda men extra madrasser fanns att tillgå

 
2017-02-17

Inlägg av AndersK1285

underbart hotell

Mycket familjärt hotell. stort plus till all personal och en mycket bra restaurang. Läget kan inte bli bättre med närheten till stranden. Boka även en auyr-veda massage på hotellet som är mycket prisvärt. Dagen efter hemkomsten bokar vi ny resa till 2018 till detta fantastiska hotell.

 
2016-12-03

Inlägg av 1kas1 Sweden

Bara kontanter

Inga betalkort bara kontanter är gångbart på detta hotel , i huvudbyggnaden ( receptionen) finns det 2 rum högst upp med havsutsikt dessa 2 rum har en mindre balkong än likvärdiga rum med balkong och havsutsikt dem andra har även parasoll på sina balkonger , lite störande ljud från kråkor som byggt bon nära rummen med havsutsikt på vån 2 i huvudbyggnaden, Lite hårda sängar men det gick att få en extra madrass , vi hade med egna extra kuddar men det gick tydligen även att få extra kuddar vid förfrågan , enkel frukost Kaffe/ te lite vitt bröd och marmelad man får köpa extra för att få lite bättre frukost , vacker utsikt vid frukost nära ner till stranden, poolen helt ok städningen mycket bra överallt bestämd ägarinna , minst 2 vakter på hotellet kändes tryggt på stränderna stötte vi på beväpnade poliser/ soldater som patrullerade Kraftiga underströmmar nästan ständigt röd flagg , mitt resesällskap blev bränd av Jelly Fish vid ett bad i havet