1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om De Alturas Resorts

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,1 / 10
Städning
 
7,1 / 10
Service
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,8 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Tina,
Ängelholm

+
Bra faciliteter. AC, TV, vattenkokare. Fräscht.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-16


8 av 10

Peter,
Vänersborg

+
Den trevliga personalen.
-

Bekräftad gäst: 2018-04-11


9 av 10

Mikael,
Örkelljunga

+
Bra säng. Rent och snyggt.
-
Annan marmelad/ fler val.

Bekräftad gäst: 2018-03-21


1 av 10

Lars,
Dtockjolm

+
Vi lyckades byta rum och fick en suite högst upp, men till viss kostnad
-
Här måste Apollo ha bättre koll på hotellen, vårt hotell hade mögel i första rummet vi tilldelades, otroligt smutdiga, äckliga kuddar när man tog av örngotten, urdålig städning, servicen förfärlig, tog 24 timmar att få extra toarullar, evinnerliga strömavbrott, mycket störning från byggnation, återkommande avloppstömningar med lukt som följd, störande ljud från konferensanläggningen.

Bekräftad gäst: 2018-02-23


2 av 10

Harriet,
Piteå

+
Läget,sköna sängar
-
Bättre städning,bättre tvättning av sänglinne samt handukar.

Bekräftad gäst: 2018-02-02


8 av 10

Kristoffer ,
Stockholm

+
Trevlig personal
-
Renoveringar, överslag ganska slitet

Bekräftad gäst: 2017-12-08


8 av 10

JOUNI ,
HELSINKI

+
Hotelli tasoonsa verrattuna ok. Mutta huone (719) ei vastannut nettikuvien mukaisuutta (pieni). Likainen parveveke tasannasse tosin oli ok.
-
Kuvia voisi olla useammasta huonetyypistä jos ovat kovinkin erilaisia. Huone/ rapujen siivous voisi olla täsmällisempään.

Bekräftad gäst: 2019-01-04


10 av 10

Leila,
Turku

+
Erittäin siisti hotelli. Palvelu hyvin ystävällistä.
-

Bekräftad gäst: 2018-02-23


7 av 10

Svein,
Oslo

+
Alle var snille og hjelpsomme
-
Steds-ansvarlig far Apollo burde fulgt oss til hotellet for å se at vi fikk det vi hadde bestilt. Det fikk vi IKKE. Måtte krangle og diskutere med hotellet midt på natten for å få rom som bestilt og betalt.

Bekräftad gäst: 2018-02-28


10 av 10

Jon,
Seljord

+
-
Apparat på trimrom fungerte ikke. Mat var tilpasset det store flertall av gjester, som var indere. En del indere var fulle og bråkete på natta, og kan ha måttet erstatte inventar på sitt rom.

Bekräftad gäst: 2018-01-17


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

560 omdömen
Utmärkt
 
235
Väldigt bra
 
169
Bra
 
72
Mindre bra
 
34
Underkänt
 
52

5 senaste omdömen

2018-02-05

Inlägg av Harriet J

Dålig hygien och städning

Bra läge på hotellet, kort promenad till stranden.sköna sängar. Tyvärr undermålig städning samt tvätt av sänglinne och handdukar. Stora störningar från byggnationer runt hotellet. Mörk väg från avstigning från transverbuss.

 
2017-02-08

Inlägg av MetteH389 Aqaba

Fint hotell och härlig personal

Fint hotell, rent, snyggt och välskött. Mycket trevlig personal som ger service i alla läge. Poolområdet är rent och fint med fin service av rena handdukar. Solbäddar och fina sittmöbler. Frukosten har mycket att erbjuda, för både turister och indier. Ett plus tycker jag är att det är rikligt med färsk frukt. Man kan önska stekt ägg eller en fin omelett med örter i. Det ligger på andra sidan om vägen, en trevlig liten promenad till stranden. Var lite kritiskt till taxipriserna direkt utanför grinden, det är billigt att åka taxi. Men klart högre priser utanför hotellet.

 
2015-12-20

Inlägg av Nigel B Vallentuna

Helt ok hotell med bra läge

Servicen var bra med villiga personal. Frukost som ingick var mestadels indisk men det för mig var helt ok. Dessutom kunde man få omelette. Rummet var ren och placeringen var bra med balkong med utsikt över poolen. Läget var bra, 200m till huvudgatan med många restauranger, barer och affärer. Till stranden som var superb tog det 15-20 min. till fots. Hade ett vatten läckage i badrummet och fick påpeka flera gånger innan det fixades. Som kompensation fick jag grattis middag - bra gest.

 
2019-02-18

Inlägg av amuzia Manchester, Storbritannien

Decent hotel

Some criticism on here is way too harsh. I stayed here with my parents, wife and 4 year old. For the 2 weeks I was here i found the staff to very helpful and very friendly. The rooms were cleaned every day and the towels replaced and 2 complimentary bottles of water left in the room. A bit annoyingly the soap is also replaced every day which meant having to open the fiddly packet with wet hands every evening (small issue). The pool area is kept clean and well looked after by the attendant who seems to be there every minute of everyday, ready to give you a towel. The only gripe is when the truck comes to empty the sewers at about 6pm in the evening. The smell is not good, but I suppose, that's out of the control of the hotel. Breakfast is ok, can get quite busy but I'd hardly call it a rugby scrum. The spicy masala omelettes are great. Cold milk and a choice of cornflakes or bran flakes. All in all, I thought that it was pretty good staying here. Mainly down to the nice nature of the staff. Locationwise, its at the quieter part of Candolim but it is surrounded by loads of excellent restaurants and only a 10min walk to the beach (with a 69 yr old and a 4 year old). The guys at the taxi rank outside I thought to be fairly reasonable and were happy to make detours as and when we wanted on various bookings we made with them.

 
2019-02-18

Inlägg av Garry F Derby, Storbritannien

TUI package !!!

OK our first visit to Goa and India. This hotel clean enough and breakfast OK. Poo lorries are a pain particularly when they seem to arrive every morning while you are eating breakfast outside !. Room OK but towels a pain !. Fresh bath towels every day but despite asking every day for hand towels they just didn't appear !!. WiFi atrocious and the hotel shouldn't be advertising that this is available in all areas of the hotel. Poor customer service re our anniversary requests. Despite our TUI rep Amar (great guy by the way !) requesting "something" for our anniversary to the management there. We had made numerous requests beforehand but gave up in the end. Online the rooms look great but they are actually more basic when you get there.This despite TUI promoting they are refurbished rooms !. Something to note. We were in room 306 and when I opened the balcony door I got really excited about the size of the area outside. This was short lived however, as I soon realised we had to share this area with 2 other rooms !!.