Kundomdömen om Colonia Santa Maria

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 3 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
9,7 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
The personal. Very service minded.
-
We were pleased with everything.

Bekräftad gäst: 2020-02-07


8 av 10

+
Nära till stranden. Ingen genomfarttrafik.
-
Dåligt med Wifi . Synd att det var bara en pärm från Apollo, som låg högst upp på en hylla i receptionen. Velat ha mer tydligare information av aktiviteterna samt fler alternativ . ett anslagstavla med bilder på aktiviteterna på svenska .Tydliggöra Apollopärmen. Apollorepresentanten var svår nårbar, var endast på plats en gång.Representanten kunde också ha gett flera alternativ till aktiveteterna. ALLT DETTA HADE resebyrån TUI representanten där var en indisk kvinna som heter Vinda, hon fick hjälpa oss, samt att vi tog egna initiativ till aktiviter i den lokala resebyrån Liza Trave li norra Goa, Baga Beach orten. Vi var oroliga inför hemresan, flygningen förbi Iran. Vi fick höra information från engelsmännen. Vi tog kontakt på en gång till Apollorepresentanen. .

Bekräftad gäst: 2020-01-06


7 av 10

+
Location close to beach.
-
Food.

Bekräftad gäst: 2019-12-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

938 omdömen
Utmärkt
 
408
Väldigt bra
 
340
Bra
 
113
Mindre bra
 
45
Underkänt
 
32

5 senaste omdömen

2018-01-19

Inlägg av Johanna C Stockholm, Sverige

Välskött hotell med bra internet

Vi reste som familj med en större grupp och hade två rum på entréplan. Hotellet var inte lyxigt men välskött och lagom stort. Husen var bra underhållna, internet fungerade i rummen utom sista dagen av fem dagar. Det var vakter i och runt hotellet under större delen av dag och kväll och det kändes säkert. Poolen var fin och det var inte många gäster som använde den. Maten som serverades var bra, frukosten kanske inte så varierad. Ofta åt vi middag på stranden eller annat håll men en kväll åt vi deras grill och då var köttet av bra kvalité och hela familjen var nöjd. Personalen var trevlig och jag skulle gärna komma tillbaka.

 
2020-03-07

Inlägg av Chewey73

One of the best

Recently returned from our annual trip to Goa (18) to be precise! Having stayed at many hotels in baga,calangute over the years we decided to stay at the much talked about CSM with my family, this is our second time at the CSM and we would not stay elsewhere,for a family of 3 the rooms are clean,spacious and in a great location,all the staff are friendly and go out of there way to ensure your stay is relaxing and entertaining! People say the CSM is expensive but trust me after 18years experience you get what you pay for......

 
2020-03-03

Inlägg av Pharry1985

Satisfied

great experience...rooms are clean...staff is very cooperative ....best part walking distance to beech as hotel boundary touches beech....Swimming pool is another plus point.....overall recommended if you want a peaceful place!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
2020-02-25

Inlägg av LouVowles Weston super Mare, Storbritannien

CSM thank you for a wonderful first stay in Goa!

CSM is in a great location leading onto the beach via a few beach shacks, with plenty to choose from. The service was excellent, we spent many days by the pool as it was peaceful and were served by Martin and Neville mostly, who were both very attentive and appreciated this very much, thank you both! Always a smile from all staff, nothing too much trouble. Room a good size, plenty of space, nice very large comfortable bed. We loved it here, some decent restaurants just by the hotel, our favourite was Fire n Ice, the curries and steak absolutely fantastic! We would return to CSM, however Baga just a bit too busy for us and overwhelming, it is a party town!

 
2020-02-23

Inlägg av sudheersaipreet

Brillaliant and Superb experience

Excellent hospitality,stratgeic Location for beach lovers,excellent breakfast..Complete worth and happy stay...I would happily recommend this awesome place for people for people searching for good accommodation and hospitality in Goa..