Kundomdömen om Chalston Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 287 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Mona Christina,
Solna

+
Fantastisk personal. Mycket vänliga och tillmötesgående.
-
Det borde stå i beskrivningen att hotellet endast växlar 100-dollarsedlar.

Bekräftad gäst: 2019-11-22


9 av 10

Olof Nils Fredrik,
Skellefteå

+
-

Bekräftad gäst: 2019-04-26


7 av 10

Joseph,
Malmö

+
nnnn
-
mmmm

Bekräftad gäst: 2019-04-17


10 av 10

Roland,
Tibro

+
Personalen på hotellet och i restaurangen,som var så glad och vänlig. Den underbara trädgården. Den härliga stranden.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-10


9 av 10

Rolf,
Mariestad

+
-

Bekräftad gäst: 2019-04-10


10 av 10

Stig Arne,
Mariestad

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-15


9 av 10

Jan Robert,
Tyresö

+
Läget och personalen
-
Bättre internatonal frukost, ost korv yoghurt

Bekräftad gäst: 2019-03-15


10 av 10

Liv Hilde,
Ed

+
Mycket trevlig personal. Fin resturang med mycket god mat.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-06


8 av 10

Maud,
Falun

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-01


9 av 10

Anita,
Hägersten

+
Ligger skyddat o bra till, slipper alla säljare på stranden.
-
Tvål o handdukar på strand/restaurangtoan!

Bekräftad gäst: 2019-02-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

850 omdömen
Utmärkt
 
395
Väldigt bra
 
333
Bra
 
83
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2018-01-19

Inlägg av Lundbypar Örebro, Sverige

Finns bättre hotell

Nja det finns nog bättre hotell än detta. Bästa var att det låg nära stranden och havet. Inriktad mot charter turister som trivdes. Sängen var ok , städningen var bra om man kom ihåg lämna ner nyckel i receptionen. Fanns ett dusch munstycke och en stor balja ,om man skulle stå i baljan eller inte vet vi inte. Kanske är grinig men vill ha bättre hotell för det jag betalade.

 
2018-01-05

Inlägg av mariazC4446ZW Norsborg, Sverige

Ett underbart ställe

Jag har bott här många gånger. Ett fantastiskt hotell där Du känner dig välkommen. Beach resort av bästa sorten. En fin restaurang som serverar mycket god mat. Boendet är också mycket bra. Det finns olika alternativ.

 
2017-10-28

Inlägg av slowmaz Paris, Frankrike

Bästa hotellet med bästa personalen

Hade väldigt låga förväntningar på detta hotell. Men det är ett av de bästa hotellen jag bott på under mina resor. Otroligt mysigt hotell. Vi bodde i ett av små husen och det var väldigt mysigt. Är man lite känslig för insekter, bör man nog välja deras vanliga rum i den stora byggnaden. Rummen var otroligt rena och fina. Väldigt bra städning. Det bästa med hotellet var de som ägde hotellet samt deras personal. Så himla duktig personal som gjorde att man inte ville lämna Goa. Personalen i restaurangen var så duktiga och kompetenta och gjorde vistelsen så himla roligt. Jag har aldrig saknat ett hotell som jag saknar denna. Maten ska vi inte ens prata om för den var helt otrolig. Både när det gällde indiska rätter och andra vanliga rätter. Servicen var helt perfekt i hela hotellet. Otroligt vacker utsikt mot havet som bara var så lugnande. Jag kommer att rekommendera denna hotell till alla som ska till Goa. Jag kommer även tillsammans med mitt sällskap definitivt besöka detta hotell igen.

 
2017-02-23

Inlägg av Harriet J

Underbart!

Toppen hotell med underbar personal! Underbart god mat i restaurangen. Frukost i Indien stil god och fullt fungerande. Rostat bröd ägg omelett. Rummet var stort och trevligt. Alltid renstädat och fräscht. Hotellområdet är stort och fint en oas. Restaurangen ligger vid stranden med trevliga uppträdande vissa kvällar. Mycket underbar tre veckors vistelse som vi mer än gärna återvänder till.

 
2017-02-10

Inlägg av 905susannab

Utmärkt läge vid stranden, suverän restaurang!

Ett hotell som man trivs på. Fantastiskt läge, suverän service, bra städning, fin trädgård, fin pool, poolhanddukar, rent överallt, jättebra mat på restaurangen. Trevlig personal. Wifi fungerade på rummet. Återvänder gärna till detta hotell. Ett tips, ät white snapper i restaurangen, mums!