1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Casa De Goa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
6,6 / 10
Mat och dryck
 
6,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,0 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Anders,
Umeå

+
Mycket god Indisk mat , kunnig och trevlig personal.
-
Alltid en kvinnlig spaterapeut i tjänst!

Bekräftad gäst: 2018-03-02


9 av 10

Rose-Marie,
Halmstad

+
Trevligt personal o städ o rummen
-
Om man har varit i Goa ett antal gånger och har en familj där som vi hjälper så får dom inte komma o hälsa på

Bekräftad gäst: 2018-01-31


10 av 10

,

+
Vi har bott här förrut och trivs jättebra så därför tog vi samma hotel detta året men en svit
-

Bekräftad gäst: 2018-01-19


10 av 10

Margita,
Stockholm

+
Läget om man gillar att bo mitt i smeten,vilket var vårt val.
-
Internetet räcker inte riktigt till.Borde förstärkas. Svårt arr torka handdukar och badkläder.Om man hänger på balkongen över räcket får man genast en påringning från receptionen.Borde vara lätt att ordna något att hänga på utomhus.

Bekräftad gäst: 2018-01-19


5 av 10

Patrik,
Stockholm

+
Trevlig personal
-
Frukosten var ofräsch, torr mat och utbudet främst indiska rätter. Hotellet är inte speciellt mysigt, erbjuder inget mer än rummen, wifi funkar inte på rummet och knappt i receptionen. En viktig sak sak som inte framgår är Goa som resmål. Väldigt smutsigt överallt (sopor överallt), galet tätt och larmig trafik där alla tutar, på stranden var det mycket folk varav 90% män ofta i gäng. Kändes förstås inte alls säkert att resa med tonårsdöttrar.

Bekräftad gäst: 2018-01-12


7 av 10

Marlene,
Halmstad

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2017-12-27


3 av 10

Christine ,
Helsingør

+
Dejlige mennesker og hyggelig stemning
-
Bedre pool parties, fitness rum, mere varrieret morgen buffet ... 3 uger er længe med det samme.

Bekräftad gäst: 2018-01-17


3 av 10

Annikki,
Lohja

+
Henkilökunta teki parhaansa mutat puitteet ei olleet heidän puolella
-
Kuvaus hotellista kannattaa päivittää. Se ei vastaa sitä mitä odottaa. Luokitus tulisi olla matalampi kun mitä se on nyt.

Bekräftad gäst: 2018-12-07


10 av 10

Gro,
Oslo

+
Personalet. Alltid hjelpsomme, hyggelige og smilende. Fikk oss til å føle oss veldig velkommen. Stille og rolig. Et sjarmerende sted. Drar gjerne hit igjen.
-
Hotellet begynner å bli litt slitt. En oppgradering hadde sikkert vært lurt.

Bekräftad gäst: 2018-02-28


10 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2017-11-17


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

876 omdömen
Utmärkt
 
420
Väldigt bra
 
328
Bra
 
84
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
21

5 senaste omdömen

2017-03-01

Inlägg av Sol-Bad2012

Trevligt hotell

Bott 3 v på hotellet och vi har varit mkt nöjda. Rum med poolutsikt med bra AC, sköna sängar, kylskåp, wifi, poolhanddukar, trevlig och hjälpsam personal. Fantastisk frukostbuffé med mkt att välja på.

 
2017-02-23

Inlägg av 13kristianh Málaga, Spanien

Mycket trevligt hotell

Mycket bra hotell med lugn och trevlig atmosfär. Härligt poolområde och välskött trädgård. Vi bodde två veckor i februari i en rymlig svit med bra utrustning. Sängarna var sköna, AC'n fullt tillräcklig, två platt-TV med massor av kanaler. Gillade också att allt elektriskt styrdes från en Ipad, t.o.m dörrlåset. Room service var excellent liksom hela personalstyrkan. Vi kände oss verkligen lyxigt omhändertagna.

 
2016-12-11

Inlägg av Syskon E

Oas

Härligt, lugnt hotell i det annars ganska brusiga Calangute. Personalen var helt fantastisk. Väldigt rent och fräscht, god mat och god service, Vi var där när det var problem med kontantflödet, så vi fick äta mycket på hotellet, men de hade ett stort utbud på mat, så det gjorde ingenting ;) Familjen Salqvist, Sweden

 
2016-11-06

Inlägg av 654mattiasn Älta, Sverige

Mysigt hotell med trevlig personal och god mat

Vi tillbringade en dryg vecka på hotellet i Nov 2016, och stortrivdes. Personalen är mycket trevlig och hjälpsam och det är rent och snyggt på rummen och i hotellet i stort. Man befinner sig några hundra meter från beachen, längs en lite mindre gata med restauranger, butiker och souvernirstånd. Hotellet har en trevlig innergård med pool när man vill ha paus från beach och sightseeing. Det finns en god frukostbuffé, om man kan tänka sig att prova lite indiska smaker, och dessutom en bra a la carte meny för lunch och middag. Lite begränsad meny dock, och jag var besviken på pork vindaloo. I övrigt väldigt gott. Hotellet är mysigt snarare än tip-top, kylskåpen lite varma och lite strul med kortläsarna, men inget vi störde oss på egentligen. Finns bara dubbelrum tyvärr, inga familjerum. Det verkar dock gå att få extrasängar om man har lite yngre barn.

 
2016-01-21

Inlägg av Ann B

Mysigt hotell

Super service,god mat i restaurangen,fin pool, nära till stranden, nära till shopping. Nyårsbuffen på hotellet bjöd hotellet på! Anordnade skaldjurskvällar med underhållning. Helt okej frukost. Jätteskönt sängar och bra AC.