1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Radisson Blu Resort Sharjah

  • Vid privat strand och med flera pooler
  • Köp till halvpension
  • Barn äter för en krona

På Radisson Blu Resort Sharjah väntar ett stort poolområde precis bredvid hotellets privata sandstrand. Här bor du centralt i det traditionella emiratet Sharjah. Alkohol säljs inte i Sharjah, så passa på att njuta av en hälsosam semester med god mat, gratis gym och sköna spabehandlingar. Vill du upptäcka fler sidor av Förenade Arabemiraten, åk gratis med hotellbussen till Dubai stad.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Frukosten
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1073 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Radisson Blu Resort är ett fyrstjärnigt hotell som ligger central beläget i Sharjah. Hotellet har ett trivsamt poolområde med totalt fyra pooler, varav två är separata barnpooler. Mellan poolområdet och hotellets privata sandstrand finns en liten gräsmatta. Gratis solstolar, parasoller och handduksservice både vid poolen och sandstranden.

Hotellet har två restauranger, en poolbar och ett café som erbjuder enklare rätter. Gratis wifi på hela hotellet. Två gym (män och kvinnor tränar separat). Gratis tillgång till tennis, men utrustningen kostar att hyra. Biljard och bordtennis mot avgift. Vattensporter mot avgift.

Spa med gratis bastu, ångbastu och massage samt behandlingar mot avgift. Lekplats. Butik. Gratis parkering. Tvättservice. Room service. Gratis hotellbuss till Sharjahs och Bur Dubai varifrån du enkelt tar dig vidare till shoppinggallerior etc. med taxi. Till Sharjah centrum är det ca 2 kilometer och till Dubai ca 55 kilometer.

Hotell Radisson Blu Resort Sharjah har miljömärkningen Green Key, vilket betyder att de jobbar aktivt för att minimera den påverkan verksamheten har på miljön.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg. När vuxna köper till måltider äter barnen för endast en krona.

Bra att veta

Personer under 21 år får inte checka in på Radisson Blu Resort Sharjah utan förälders sällskap. I Förenade Arabemiraten begär en del hotell en säkerhetsdeposition i samband med incheckningen. Depositionen kan betalas med kontanter, men hotellen föredrar kredit- eller kontokort. Vid utcheckningen återbetalas depositionen. På hotellet, liksom i hela emiratet Sharjah, varken serveras eller säljs någon alkohol. Det är också förbjudet att föra in alkohol i emiratet.