Resor till Sharjah

Sharjah

  • Nära till glittrande Dubai
  • Stränder, shopping och kultur
  • Lugn och hälsosam semester

Telefonservice

Här har vi inte egen personal, men det finns telefonservice, vilket innebär att du alltid kan komma i kontakt med skandinavisk utlandspersonal via telefon. Om en akut situation skulle uppstå kan personalen komma till resmålet.

Res till Sharjah med oss på Apollo. Emiratet är landets kulturella centrum med många museer och orientaliska sevärdheter. Ett solsäkert väder, skönt strandliv och bra shopping är andra goda anledningar till ett besök i emiratet, som är landets tredje största. Här bor du mitt på den vita sandstranden, med bara en halvtimmes bilfärd till Dubais sprudlande storstadsliv.

Populära hotell – Sharjah

Fakta om Sharjah

Tidsskillnad

Svensk tid +3 timmar vintertid, svensk tid +2 timmar sommartid.

Äta ute

En enkel middag på restaurang kostar ca 150 kronor per person. Alkohol serveras inte i Sharjah.

Transfer

Från Dubai Airport till hotellet i Sharjah tar det ca 30 minuter. Observera att transfertiderna kan variera kraftigt beroende på trafiksituationen och att väntetid på 15-45 minuter kan tillkomma innan bussen anländer. Under nyårshelgen (31/12-1/1) kan transfern ta upp till 1 timme extra på grund av olika event. Transfern sker vanligtvis utan Apollos personal.

Stränder

Fina sandstränder med klart, varmt vatten. I Sharjah solar man inte topless. Sheraton Sharjah Beach Sport & Resort har en privat sandstrand.

Mer fakta

Väder

jan 23°c
feb 24°c
mar 26°c
apr 31°c
maj 35°c
jun 37°c
jul 39°c
aug 38°c
sep 36°c
okt 33°c
nov 29°c
dec 25°c
7,1 av 10 Sharjah
Våra gästers betyg, baserat på 33 omdömen

Utflykt - Moderna Dubai

En utflykt som tar dig från Sharjah till de nya delarna av Dubai stad. I utflykten ingår traditionell afternoon tea på det ikoniska lyxhotellet Burj Al Arab.

Boka utflykter i Sharjah.