Kundomdömen om Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa - Vinter

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 611 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-
Middagsbufféen

Bekräftad gäst: 2020-02-09


8 av 10

+
Servicen er bestemt i top. De er meget venlige i receptionen og pigerne som servicere i Dome var meget nærværende omkring vores barn.
-
Apollo - dette kommer med i trustpilot. Jeres søgefunktion på hjemmesiden er dårlig. Ved at søge familiehotel fik vi få valgmuligheder og derfor valgte vi RAK som ligger for langt fra Dubai. Men hotellet var ikke særlig børnevenlig - vi kan nu se at JA beach i Dubai ser meget bedre ud til børn og har endda snacks med i all inklusiv. Det SKAL I ændre. Legepladsen trænger til fornyelse og en kærlig hånd, trænger til belysning om aftenen da solen går tidligt ned. Det var det eneste til børn. Indenfor er der intet til børn om aftenen. Hotellet som går under Apollos familiehotel skal altså have noget indendørs da det bliver alt for kedeligt for et barn bare at opholde sig i lounge. Børne buffet var til grin. Flere dage var der den samme tørre hvide pasta med tomatsovs - ikke kødsovs bare tomatsovs som vi ikke engang gad spise. Det kan ikke passe at de ikke kan varierer børnemaden bedre. Kylling karry, spagetti KØDsovs, lasagne, pomfritter til dagligt, almindelig kylling, pølser mv. Der var for meget kage i børne buffet. Til frokost var der ikke noget børne buffet, meget skidt især når hotellet ikke tilbyder snacks i all inklusiv. Her var udvalget meget lav til børn, meget af maden var spicy hvilket vi godt kan lide men man kan ikke byde sit barn på noget. Så var der pizza og for lidt større børn er det nok meget godt men for vores 2,5 årig så var udvalget ikke eksisterende. Vandmelonen var oftest for gammel - melet. Børne poolene skal opvarmes mere i vinterperioden.

Bekräftad gäst: 2020-02-05


10 av 10

+
Hotell området var väldigt fint med vacker strand och många pooler. Väldigt lugnt fast det var så stort .
-
Det var dyrt att handla på hotellet.

Bekräftad gäst: 2020-02-05


8 av 10

+
poolerna ch strandområdet
-
rummen börjar bli slitna vid huvudbyggnaden

Bekräftad gäst: 2020-02-05


8 av 10

+
faciliteterna med många tempererade pooler
-
när det saknas taxi utanför hotellet, vilket det gör efter ca klockan 23 på kvällen. så finns det ingen som har ett nummer till taxi. Vi fick gå till grannhotellets bar tvärs över gatan. Där hade de möjlighet att ringa en taxi åt oss.

Bekräftad gäst: 2020-02-03


9 av 10

+
1. Otroligt fint hotel. 2. Bra mat. 3. Bra med altivitetsrum för barn mellan 10-16, otroligt uppskattat! 4. Fräscha badrum på rummet och i övriga hotellet. Rent! 5. Bra och engagerad personal 6. Bra internet, både på rummet och på allmäna utrymmen och stranden!!
-
1. Städning var riktigt bra förutom under sängar och andra skrymmande områden 2. All-inklusive erbjudanden skulle kunna bli MYCKET bättre. Vi dricker knappt alkohol men vi kanske vill ta en glass istället mitt på dagen istället för att trycka i oss det på vissa tider. Samma med någon annan form av snack eller ölsort under dagen. 3. Informationen om transfern var katastrof. Åka 5 timmar innan till flygplatsen var INGENTING vi hade förväntat oss, hade aldrig valt det alternativet. Då hade jag hellre hyrt bil eller tagit taxi istället. 4. Informationen om rummets storlek hade kunnat varit lite tydligare på hemsidan. Otroligt fint badrum och fint. Men lite trångt och var mindre än på bilderna.

Bekräftad gäst: 2020-01-29


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-27


10 av 10

+
Allt
-
Kan inte komma på något, allt var toppen

Bekräftad gäst: 2020-01-27


7 av 10

+
Bra matställen
-
Behöver renoveras, lite slitna rum! Korridorerna kunde vara lite mer inredda och hemtrevliga! Städningen av rummen var dålig! Mkt damm runt sängarna! Lite bättre och större flaskor med schampo och större tvålar! Biden fungerade inte och lampan på balkongen blinkade hela tiden!

Bekräftad gäst: 2020-01-26


9 av 10

+
Tyst och lugnt i hotellet, lite mer skrammel i huvudrestaurangen. Trevlig personal.
-
Ingen åsikt.

Bekräftad gäst: 2020-01-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

7072 omdömen
Utmärkt
 
4074
Väldigt bra
 
1922
Bra
 
660
Mindre bra
 
242
Underkänt
 
174

5 senaste omdömen

2020-01-27

Inlägg av rebeccakullenberg

Härligt

Framförallt härligt läge och bra pooler för barn. Saknade glass till barnen och att allt inte ingick trots all-inclusive. God mat på restaurangerna. Inte lika gott på hotellbuffen. Barnen 8 och 5 hade lite svårt att hitta något gott att äta där. Rummet var bra. Kanske lite trångt för 4 personer. Viss lukt förekom ibland men hade svårt att avgöra vad det var. Troligtvis avloppet.

 
2020-01-19

Inlägg av Discover657601 Ras Al Khaimah, Förenade Arabemiraten

Bra familjehotell

Bra hotell som kanske mer är 4+ än 5 * men trots det är helhetsintrycket ok! Maten är bra, men kunde vara mer varierad. Service och städning håller toppklass! Gott om pooler. Finns absolut ingenting att göra utanför hotellet, men taxi in till Dubai kostar ca 600 kr om du inte åker i rusningstrafik! (Planera så att du inte lämnar Dubai efter kl 15) Stranden är fin och det sitter badvakter överallt och hela tiden, så säkerheten är god!

 
2020-01-02

Inlägg av Hotellchefen45

Dyrt

Har man begränsad resbudget,skall man inte åka hit. 5200 SEK i deposition , innan du ens får checka in. Flyget landade tidigt,och man var tvungen att vänta fem timmar på hotellet innan man fick rummet. Ta med ombyte , eftersom bagagekillen drog iväg med väskorna så fort vi klev ur transfern. Finns ingenting runt hotellet, men taxi är billigt,och köpcentret 10 min bort. Ca.30 SEK med taxi. Där finns foodcourt,som var bra mycket billigare än all inclusive på hotellet. Vi hade enbart frukost. Frukosten var jättebra, mycket att välja på. Mindre bra för barn. Beställde en pizza, typ barnstorlek,till rummet, 300sek. Hotellet har billiga utflykter, ex så åker de in till Dubai mall,2 ggr i veckan. Väl värt ett besök. Men dålig info om vilka utflykter som finns. Hade superior rum, med balkong, och rummet var superfint. Bra städning, och i superiorrummen ingick vatten på flaska,the och kaffe. Vatten på hotellet,superdyrt! På köpcentret finns mataffärer, där var det billigt att handla, både mat,dricka,frukt,m.m. Prövade alla restauranger i köpcentret, och bäst var Il forno. Supermat,och bra priser. Hotellområdet är gigantiskt, lite väl stort. Mycket barn som skriker o springer runt poolområdet, så vill man ha det lugnt och relaxa i solen, får man promenera en bra bit från hotellet. Mycket trängsel på frukosten, och väldigt högljutt. Men bra service. Skulle nog inte åka hit igen.

 
2019-11-19

Inlägg av Axgil

Mycket bra för familjen

Bra service, barnvänligt poolområde, bra och näringsriktig mat, fräscha rum med sköna sängar och havsutsikt. Vi hade all inclusive och hotellet erbjöd superfin och fräsch mat vid varje måltid. Ingen dag var den andra lik och maten höll bra bufféstandard. Servicen var i toppklass med vänligt äkta bemötande. Vi har besökt flera andra resort hotell i övre ”stjärnskikt”, men detta är det klart bästa. Vi skulle gärna åka tillbaka.

 
2019-07-26

Inlägg av michaelbaeckman Stockholm, Sverige

En helt underbar anläggning!

Brukar ibland känna att bilder och beskrivningar i resebroschyrer och på nätet inte alls motsvarar verkligheten. Här var det dock tvärtom. Denna Hitltonanäggning hade allt. Fantastiskt fint rum med utgång direkt till stranden. ACn fungerade prickfritt, och Cletus var väl den bästa städare vi haft. Höll rummet i topptrim. Maten på anläggningens restauranger fenomenala, och då skall Ni veta att jag själv jobbar som kökschef på restaurang och är väldigt noga med vad som serveras. Skulle kunna skrivår hur mycket som helst om hotellets personal, som alla gör maximalt för ens trivsel och alltid har ett leende på läppar, trots att temperaturen ligger stadigt på 40 grader. Vattnet vid stranden kan på eftermiddagen bli för varmt, men då är det bara att gå och ta ett dopp i kallvattenspoolen. Man har tänkt på allt. Det enda som är synd är den mängden skräp som sköljs in på stranden varje förmiddag. Livvakterna är dock duktiga på att plocka bort allt sådant och slänga. Inte heller något man han lasta Hilton för. Vi har redan bestämt att vi kommer att åka tillbaka hit nästa sommar. Då juli är verklig lågsäsong pga. av värmen, så är det väldigt lite folk, vilket vi uppfattade som helt suveränt. Betyget blir 6 av 5 möjliga