Kundomdömen om Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa - Sommar

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 46 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-25


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-25


6 av 10

+
Bra med plats på stranden (pga att det var för varmt för att ligga där.) Ren strand. Bra badvakter. Smidig in/utcheckning.
-
Ta bort mögellukt från rummen. Skaffa bättre ventilation i XO-baren eftersom det stank rök på hela våningsplanet (vid foajén). Sätt upp ljuddämpare i den enda restaurangen som fanns för all-inclusive. Det är för mycket skolmatsal och väldigt hög ljudnivå. Behövs mer toaletter i närhet av poolen. I saltvattenpoolen växte det lite alger vid trapporna. Nån slags underhållning. På ett femstjärnigt hotell önskar man sig lite bättre service, tex att nån kommer och tar upp beställning vid solstolen. Att det ingår minst två a la carte under veckan. (Var den ens öppen? Vi såg inte en människa där!) Skulle kunna ranka hotellet som ett bra trestjärnigt hotell för att ligga i Förenade arabemiraten. All-inclusiven och servicen på fyrstjärniga Ja Jebel var skyhög i jämförelse.

Bekräftad gäst: 2019-09-18


8 av 10

+
Mycket bra service! Väldigt omtänksam personal som verkligen bryr sig. Min mamma blev sjuk under 2 dagar och personalen kollade till henne flera gånger via telefon om hon mådde bra, behövde något osv. Några dagar senare så frågade de om hon mådde bättre. Det kallar jag service!
-
Konstig lukt ute i korridoren, vet inte vad det kom ifrån. Känns som att hotellet skulle behöva en mindre modernisering för att ge äkta 5 stjärnors känsla. USB-uttag på rummet vore bra så man slipper använda adapter.

Bekräftad gäst: 2019-09-18


9 av 10

+
Trevlig personal, fin strand, bra o varierad mat. Fina luftiga rum, bra aircondition på rummet
-
Avdela matsalen då det var slamrigt, sätt upp lite textilier för att dämpa slamret, flytta ”disken” om det går så personalen inte behöver slamra mitt bland matgästerna

Bekräftad gäst: 2019-09-18


9 av 10

+
Rum o personal
-

Bekräftad gäst: 2019-09-11


10 av 10

+
Personalens service.maten. Läget vid havet.
-
Det blåste in oljeklumpar som fastnade i sanden, så badvakten fick rengöra våra fötter o flipflop med matolja. Vi har framfört detta till hotellets manager och sagt att de måste rensa ssnden annars kommer gäster dra in olja i hotellet!!

Bekräftad gäst: 2019-09-11


10 av 10

+
Läget vid vattnet och stort område så det inte kändes som så mkt folk
-
Billigare priser på mat och dryck

Bekräftad gäst: 2019-09-04


4 av 10

+
Strand o pool
-
Slitet, åt hvete för hårda sängar (ryggont båda två) Behöver ny kok Ljuddämpande inredning i matsalen

Bekräftad gäst: 2019-08-28


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

7141 omdömen
Utmärkt
 
4113
Väldigt bra
 
1929
Bra
 
669
Mindre bra
 
247
Underkänt
 
183

5 senaste omdömen

2020-02-24

Inlägg av Metapeta Dún Laoghaire, Irland

Fantastisk resort!

Vi var här en vecka med barn och barnbarn - vi hade gärna stannat längre. Här fanns allt: söt- och saltvattenpooler, barnpooler, vuxenpooler och så den härliga stranden, där man kunde hyra det mesta för olika vattensporter. Flera restauranger på området. Vi hade all inclusive, så vi åt de flesta måltiderna i den stora buffématsalen på hotellet. Fantastiskt utbud av mat för alla smaker. Oerhört trevlig och servicevänlig personal på hela hotellet. Ett besök kan verkligen rekommenderas. Vi återkommer mer än gärna!

 
2020-01-27

Inlägg av rebeccakullenberg

Härligt

Framförallt härligt läge och bra pooler för barn. Saknade glass till barnen och att allt inte ingick trots all-inclusive. God mat på restaurangerna. Inte lika gott på hotellbuffen. Barnen 8 och 5 hade lite svårt att hitta något gott att äta där. Rummet var bra. Kanske lite trångt för 4 personer. Viss lukt förekom ibland men hade svårt att avgöra vad det var. Troligtvis avloppet.

 
2020-01-19

Inlägg av Discover657601 Ras Al Khaimah, Förenade Arabemiraten

Bra familjehotell

Bra hotell som kanske mer är 4+ än 5 * men trots det är helhetsintrycket ok! Maten är bra, men kunde vara mer varierad. Service och städning håller toppklass! Gott om pooler. Finns absolut ingenting att göra utanför hotellet, men taxi in till Dubai kostar ca 600 kr om du inte åker i rusningstrafik! (Planera så att du inte lämnar Dubai efter kl 15) Stranden är fin och det sitter badvakter överallt och hela tiden, så säkerheten är god!

 
2020-01-02

Inlägg av Hotellchefen45

Dyrt

Har man begränsad resbudget,skall man inte åka hit. 5200 SEK i deposition , innan du ens får checka in. Flyget landade tidigt,och man var tvungen att vänta fem timmar på hotellet innan man fick rummet. Ta med ombyte , eftersom bagagekillen drog iväg med väskorna så fort vi klev ur transfern. Finns ingenting runt hotellet, men taxi är billigt,och köpcentret 10 min bort. Ca.30 SEK med taxi. Där finns foodcourt,som var bra mycket billigare än all inclusive på hotellet. Vi hade enbart frukost. Frukosten var jättebra, mycket att välja på. Mindre bra för barn. Beställde en pizza, typ barnstorlek,till rummet, 300sek. Hotellet har billiga utflykter, ex så åker de in till Dubai mall,2 ggr i veckan. Väl värt ett besök. Men dålig info om vilka utflykter som finns. Hade superior rum, med balkong, och rummet var superfint. Bra städning, och i superiorrummen ingick vatten på flaska,the och kaffe. Vatten på hotellet,superdyrt! På köpcentret finns mataffärer, där var det billigt att handla, både mat,dricka,frukt,m.m. Prövade alla restauranger i köpcentret, och bäst var Il forno. Supermat,och bra priser. Hotellområdet är gigantiskt, lite väl stort. Mycket barn som skriker o springer runt poolområdet, så vill man ha det lugnt och relaxa i solen, får man promenera en bra bit från hotellet. Mycket trängsel på frukosten, och väldigt högljutt. Men bra service. Skulle nog inte åka hit igen.

 
2019-11-19

Inlägg av Axgil

Mycket bra för familjen

Bra service, barnvänligt poolområde, bra och näringsriktig mat, fräscha rum med sköna sängar och havsutsikt. Vi hade all inclusive och hotellet erbjöd superfin och fräsch mat vid varje måltid. Ingen dag var den andra lik och maten höll bra bufféstandard. Servicen var i toppklass med vänligt äkta bemötande. Vi har besökt flera andra resort hotell i övre ”stjärnskikt”, men detta är det klart bästa. Vi skulle gärna åka tillbaka.