1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Doubletree By Hilton Marjan Island Resort & Spa

Clubrum

Clubrum med två sängar och en extrabädd eller bäddsoffa. Fjärde och femte person delar ordinarie bädd. Wifi mot avgift. Stor platt-tv, telefon och minibar (mot avgift). Kaffe- och tefaciliteter. Strykjärn och strykbräda. Badrock, tofflor och hårtork. Badkar, dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd. Gäster boende i Clubrum (kallat Bay Club av hotellet) har en separat incheckning, gratis inträde till ladies only-spa och har ett separat poolområde med en infinitypool att tillgå.
Rumsstorlek: Ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer, varav 2 barn.

Deluxerum

Fina och rymliga deluxerum med stor platt-tv och telefon. Kaffe- och tefaciliteter. Minibar mot förfrågan och avgift. Gratis luftkonditionering och deponering. Fjärde person delar ordinarie bädd. Wifi mot avgift. Badrock och tofflor. Hårtork. Badkar och separat dusch samt wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum

Moderna och rymliga dubbelrum med tv och telefon. Kaffe- och tefaciliteter. Minibar mot förfrågan och avgift. Strykfaciliteter. Gratis luftkonditionering och deponering. Wifi mot avgift. Badrock och tofflor. Badkar med duschslang och wc. Balkong med pool- eller havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.