Kundomdömen om Doubletree By Hilton Marjan Island Resort & Spa - Vinter

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 178 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


3 av 10

+
Bra pool, men kall.
-
Bättre matvariation. Ingen riktig all inklusive.

Bekräftad gäst: 2020-02-16


2 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-10


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-10


10 av 10

+
Servicen och städningen.
-
Kvittot på allt som man har beställt på rumsnummer. Totala summan och beskrivningen.

Bekräftad gäst: 2020-02-09


9 av 10

+
Supertrevlig personal, bra poolområden, god mat och bra valmöjligheter av restauranger med all inclusive.
-
Rummen behöver fräschas upp, en liten renovering av rummen skulle göra gott. Nya möbler till balkongen.

Bekräftad gäst: 2020-02-09


10 av 10

+
God opdeling af voksne og børneområdet så der var plads til alle. Fantastisk mad hver dag og super personale
-
At de laver regler så folk ikke spærrer liggestole fra tidlig morgen uden at bruge dem. Det sku de være konsekvente og fjerne håndklæder

Bekräftad gäst: 2020-02-05


7 av 10

+
Helt fantastiska reseledare, Daniel, Emma, Lovisa, Sonja, Mathilda, underbar barnklubb.
-
Mkt skränigt, hög musik i restaurang och lobby.

Bekräftad gäst: 2020-02-05


9 av 10

+
Fint hotellområde med pooler, aktiviteter och övriga ytor.
-
Poolen som användes för simskolan är under all kritik och gjorde nästan det onödigt att delta.

Bekräftad gäst: 2020-02-05


9 av 10

+
Läget och uppvärmd barnpool
-
Maten. Vi hade sett fram emot olika maträtter med kryddor från Mellanöstern. Oftast fick man samma mat till lunch som till middag.

Bekräftad gäst: 2020-02-03


10 av 10

+
Bättre än på bilder.
-

Bekräftad gäst: 2020-02-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

7744 omdömen
Utmärkt
 
5067
Väldigt bra
 
1607
Bra
 
619
Mindre bra
 
225
Underkänt
 
226

5 senaste omdömen

2020-01-17

Inlägg av kseniapatriciag Berlin, Tyskland

Ett fint hotell som ligger utanför staden.

Hotellet är modernt och bra utrustat. Ligger dock lite långt ifrån alla turistattraktioner. Bra med uppvärmd pool och skandinavisk barnklubb. Kuddarna är något obekväma. Bra vegetariska alternativ vid lunch och middag men man kunde servera fler fiskrätter. Vi saknade även fler urval på ”barnbordet”.

 
2020-01-12

Inlägg av goranheden Borlänge, Sverige

Mycket trevligt

Vi är så nöjda med vår veckolånga vistelse. Redan då vi checkade in kände vi att det här kommer att bli bra. Vi möttes av mycket trevlig personal kl. 02.30 då vi anlände. Eftersom vi hade missat middagen hade personalen ordnat smörgåsar, dryck samt frukt på rummet. Rummet var relativt stort med balkong och hade bra komfort och t.o.m. kuddarna passade, trots att vi bägge två har känsliga nackar. Hotellområdet var mycket fint och välstädat över allt. All personal vi var i kontakt med var mycket trevliga, vänliga och serviceinriktade. Vi hade turen att få delta i hotellets arrangerade nyårsmiddag/firande, vilket kommer att bli svårslaget. All mat under hela vår vistelse var vällagad och smakade gott. Vi hade all inclusive och är mycket nöjda med det. Detta är ett resmål/hotell som vi gärna skulle besöka igen.

 
2020-01-07

Inlägg av tedsundin Härnösand, Sverige

Överlag ett väldigt bra hotell!

Vi åkte hit I December en vecka från 23-30 december. Bokningen gjorde vi själva genom booking.com och vi tog även med all inclusive. Priset var ju högre än normalt för att det var julhelgen, men det fick vi räkna med. Hotellet är stort, vi hade ett rum på markplan i en byggnad nästan längst bort. Hotellrummet var väldigt bra, snyggt, rent, de städade noggrant varje dag. Uteplats med stolar etc. Minibaren var dock extremt dyr! Men eftersom vi hade all inclusive köpte vi aldrig något på hotellet. Poolerna var barnen väldigt nöjda med! Vi höll oss bara i två av dem, den ena var riktigt varm och den andra var också bra, men lite kyligare men det var bekvämt ändå. Däremot var det fullt runt poolerna klockan 8:00 redan även om folk inte var där så hade de paxat platser. Stranden var också behaglig, var inte super varmt i vattnet precis när vi var där men det gick att bada utan problem! Men barnen föredrog poolen. Fanns en del aktiviteter på hotellet, så som pingis, fotboll, lekplats, stort ute schack, rutschkanor i havet, sedan gick det att hyra vattenskoter osv men priserna var i högsta laget för det. Det var en riktig stor restaurang med två avdelningar kan man säga, frukosten var väl ingen riktig höjdare, men inget fel på det heller. Standard frukost + lite annat. Det var samma varje morgon. Lunch och middag varierade litegrann, många grytor, men de hade något grillat varje kväll åtminstone. Däremot var ljudnivån inne i restaurangen extremt hög när det var mycket folk där. Tidig frukost och tidig middag är att rekommendera för att undvika rusningen, och då kan det bli lite köer också. Personalen var väldigt trevlig och tillmötesgående! Vi har en dotter som har Celiaki (glutenallergiker) och då var det inget på buffé bordet som de rekommenderade egentligen, utan hon fick specialbeställa pasta, pizza, pannkakor, muffins och bröd varje dag. Det kunde däremot ta en väldigt lång tid ibland, cirka 40-45min, tror de hade glömt bort det vissa gånger. Ett litet minus var att de hade svårt att leverera fram handdukar, så ibland på morgonen var det helt slut och man fick vänta 20-30min innan det kom nya. Rekommenderar dock All Inclusive på detta hotell, speciellt om man tänkte vara på hotellet mesta delen av tiden. Det enda som inte ingick var väl snacks på eftermiddagen men det klarar man sig utan. Det fanns All Inclusive Plus eller något och då ingick det också. Hade man inte haft det vet jag inte vad allt hade kostat, men bara en Cola kostade över 4€. Sedan är det 9 mil till Dubai så tar en timme att köra dit om man vill hyra bil. Vi hyrde bil från Al Hamra Mall och inte hotellet, på hotellet kostade det dubbelt så mycket. En taxi till Al Hamra Mall och hyra bil där rekommenderar jag starkt. Går bra att parkera på hotellet också om man vill hyra den flera dagar.

 
2020-01-04

Inlägg av 120ingerb

Rekommenderas ej!

Maten var under all kritik nästan bara vegetarisk (borde stå i hotellinformationen) samt att 2 i sällskapet blev magsjuka (salmonella?). Ljudvolymen i matsalen var det värsta jag upplevt, måste alltid sitta ute och äta annars kunde man inte prata med varandra, hemskt. Min dotter hade en nackkudde Escada som försvann från hennes rum (städpersonal eller annan personal). Saker brukar ej försvinna i UAE. Spa-försäljare som jagar en hela tiden fast man ej är intresserad.Opersonligt och stökigt, för mycket folk, kaos i matsalen. Strandhanddukar slut etc Ingen trevlig personal på restaurangerna.

 
2019-12-03

Inlägg av Mobile62054257295

Vintersemester

Stort och trevligt hotell, bra pool- och strandområde. Lite tomt omkring hotellet men om några år blir det säkert annorlunda. Perfekt ställe att koppla av och träna. Negativt; rummet låg precis bredvid hotellets ventilations/maskinrum. Gick inte att sitta på balkongen pga oljud. Även nattsömnen blev störd. Serveringspersonalen kunde varit lite mer serviceminded.