Kundomdömen om Doubletree By Hilton Marjan Island Resort & Spa - Vinter

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 251 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Fint poolområde. Maten var god.
-
Alla faciliteter var inte öppna. Vi kände därför inte riktigt att vi fick det vi betalat för. Servicen kan bli betydligt bättre. När man städade på rummet fick vi ena dagen en handduk färre, dagen därpå fick vi endast 1 handduk för hela familjen. Sängen var obekväm. Det lät fruktansvärt mycket från gatan trots att vi bodde på 7e våningen. AC'n lät som en traktor. Kylskåoet på rummet kylde inte särskilt bra. Någon hade ätit ur sakerna i kylen när vi kom dit. Vid middagen fick man inte gå fram själv för att ta dricka eller bestick, och när servicen väl kom tog allt väldigt lång tid och blev ibland fel. Man antog att jag var muslim och frågade alltid om jag ville ha mina drinkar alkoholfria. Inga snacks ingick mellan måltider trots att vi hade all inklusive - Dåligt när man har barn. Även dåligt med belysning på området kvällstid. Både kring lekparken men även på gångstigarna kring poolen. Även på flyget blev det en del fel. Min fru fick tex alltid barnmåltider av någon anledning. När vi sökte Apollo från disken på hotellet fick vi inget svar. Hotellet kunde inte heller göra så mycket för att hjälpa oss. Vi kommer därför inte besöka hotellet, eller resa med apollo igen i framtiden. Mvh

Bekräftad gäst: 2020-03-18


9 av 10

+
-
Vi trodde att träningspassen skulle ske inomhus i träningsdag.

Bekräftad gäst: 2020-03-18


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-18


9 av 10

+
Närheten till stranden och alla pooler
-
Bättre information om att internet ingår hela vistelsen. Att man skulle kunna släcka ner inomhus men fortfarande kunna ha tänt på balkongen, framförallt för oss föräldrar som har små barn som somnar tidigt.

Bekräftad gäst: 2020-03-15


9 av 10

+
Mycket fint hotell och perfekt med barn. Mycket lekmöjligheter för barnen och fantastisk barnklubb och simskola
-
Ljudnivån inne i rummen i Main building. Sänk volymen på högtalarna när sångerskan sjunger. Det var helt galet högt och mycket svårt att sova

Bekräftad gäst: 2020-03-11


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-11


10 av 10

+
-
Tycker det ska framstå MER att det är ett all inclusive hotell med massa barn familjer, vi - två tjejer, var inte alls beredda på det

Bekräftad gäst: 2020-03-11


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-11


7 av 10

+
Privata stranden
-
Maten, priserna på drycken

Bekräftad gäst: 2020-03-08


10 av 10

+
Allting finns här man behöver inte röra sig långt.
-
Priserna på hotellet kan diskuteras. Att hyra chaufför på hotellet i 10 timmar kostar 1200 AED. Men utanför hotellet fick man tag på en chaufför i 10 timmar för 500 AED och det fanns utrymme att pruta ner det ytterligare. Samma sak gällde allt.

Bekräftad gäst: 2020-03-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

8175 omdömen
Utmärkt
 
5350
Väldigt bra
 
1654
Bra
 
650
Mindre bra
 
248
Underkänt
 
274

5 senaste omdömen

2020-02-25

Inlägg av 253ankim

Resa med barn

Hotellet är vackert med funktionella rum. Frukosten är bra. På minussidan är att det är fruktansvärt dyrt på hotellet, den största poolen är kvalmigt varm, vårt rum var inte anpassat för tre personer, mitt i natten när vi kom fick vi ringa och be dem bädda extrasängen. Fick påpeka att vi behövde tre handdukar, etc. Detta är inte ok på ett 5-stjärnigt hotell! Det finns i stort sett ingenting nära hotellet, men tre matställen på piren är bra och ungefär halva kostnaden mot hotellet. Jag skulle inte åka hit igen, men hotellet är ändå fint och har ett bra gym och gratis tennis.

 
2020-02-22

Inlägg av muaremb2019 Malmö, Sverige

Boende

Trevligt hotell. Rent och snyggt.bra service. Rummen rena och fina. Resturang med god mat. Finns jätte mycket aktiviteter för barn .pärfekt för barn familjer också. Nära till hamra mall köpcenter om man vill shoppa.kan starkt rekomenderas. Enda negativa är att det är ca 93 km till dubai.

 
2020-01-17

Inlägg av kseniapatriciag Berlin, Tyskland

Ett fint hotell som ligger utanför staden.

Hotellet är modernt och bra utrustat. Ligger dock lite långt ifrån alla turistattraktioner. Bra med uppvärmd pool och skandinavisk barnklubb. Kuddarna är något obekväma. Bra vegetariska alternativ vid lunch och middag men man kunde servera fler fiskrätter. Vi saknade även fler urval på ”barnbordet”.

 
2020-01-12

Inlägg av goranheden Borlänge, Sverige

Mycket trevligt

Vi är så nöjda med vår veckolånga vistelse. Redan då vi checkade in kände vi att det här kommer att bli bra. Vi möttes av mycket trevlig personal kl. 02.30 då vi anlände. Eftersom vi hade missat middagen hade personalen ordnat smörgåsar, dryck samt frukt på rummet. Rummet var relativt stort med balkong och hade bra komfort och t.o.m. kuddarna passade, trots att vi bägge två har känsliga nackar. Hotellområdet var mycket fint och välstädat över allt. All personal vi var i kontakt med var mycket trevliga, vänliga och serviceinriktade. Vi hade turen att få delta i hotellets arrangerade nyårsmiddag/firande, vilket kommer att bli svårslaget. All mat under hela vår vistelse var vällagad och smakade gott. Vi hade all inclusive och är mycket nöjda med det. Detta är ett resmål/hotell som vi gärna skulle besöka igen.

 
2020-01-07

Inlägg av tedsundin Härnösand, Sverige

Överlag ett väldigt bra hotell!

Vi åkte hit I December en vecka från 23-30 december. Bokningen gjorde vi själva genom booking.com och vi tog även med all inclusive. Priset var ju högre än normalt för att det var julhelgen, men det fick vi räkna med. Hotellet är stort, vi hade ett rum på markplan i en byggnad nästan längst bort. Hotellrummet var väldigt bra, snyggt, rent, de städade noggrant varje dag. Uteplats med stolar etc. Minibaren var dock extremt dyr! Men eftersom vi hade all inclusive köpte vi aldrig något på hotellet. Poolerna var barnen väldigt nöjda med! Vi höll oss bara i två av dem, den ena var riktigt varm och den andra var också bra, men lite kyligare men det var bekvämt ändå. Däremot var det fullt runt poolerna klockan 8:00 redan även om folk inte var där så hade de paxat platser. Stranden var också behaglig, var inte super varmt i vattnet precis när vi var där men det gick att bada utan problem! Men barnen föredrog poolen. Fanns en del aktiviteter på hotellet, så som pingis, fotboll, lekplats, stort ute schack, rutschkanor i havet, sedan gick det att hyra vattenskoter osv men priserna var i högsta laget för det. Det var en riktig stor restaurang med två avdelningar kan man säga, frukosten var väl ingen riktig höjdare, men inget fel på det heller. Standard frukost + lite annat. Det var samma varje morgon. Lunch och middag varierade litegrann, många grytor, men de hade något grillat varje kväll åtminstone. Däremot var ljudnivån inne i restaurangen extremt hög när det var mycket folk där. Tidig frukost och tidig middag är att rekommendera för att undvika rusningen, och då kan det bli lite köer också. Personalen var väldigt trevlig och tillmötesgående! Vi har en dotter som har Celiaki (glutenallergiker) och då var det inget på buffé bordet som de rekommenderade egentligen, utan hon fick specialbeställa pasta, pizza, pannkakor, muffins och bröd varje dag. Det kunde däremot ta en väldigt lång tid ibland, cirka 40-45min, tror de hade glömt bort det vissa gånger. Ett litet minus var att de hade svårt att leverera fram handdukar, så ibland på morgonen var det helt slut och man fick vänta 20-30min innan det kom nya. Rekommenderar dock All Inclusive på detta hotell, speciellt om man tänkte vara på hotellet mesta delen av tiden. Det enda som inte ingick var väl snacks på eftermiddagen men det klarar man sig utan. Det fanns All Inclusive Plus eller något och då ingick det också. Hade man inte haft det vet jag inte vad allt hade kostat, men bara en Cola kostade över 4€. Sedan är det 9 mil till Dubai så tar en timme att köra dit om man vill hyra bil. Vi hyrde bil från Al Hamra Mall och inte hotellet, på hotellet kostade det dubbelt så mycket. En taxi till Al Hamra Mall och hyra bil där rekommenderar jag starkt. Går bra att parkera på hotellet också om man vill hyra den flera dagar.