1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Al Hamra Village By Hilton

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Irene,
Gustavsberg

+
god mat
-

Bekräftad gäst: 2019-02-13


7 av 10

Anna,
Gustavsberg

+
Fina rum. Trevlig personal. Hotellet satte in en tårta på rummet när min man fyllde år.
-
Ligger så avsides o finns ingenting att göra kvällstid. Saknade musik i bakgrunden när man satt vid poolområdena kvällstid. Dåligt wifi. Fler avgångar med bussen till Dubai Att all inklusiv gäller hela dagen fram till avfärd för du börjar ju inte nyttja all inklusiv förrän frukost så egentligen missat du ju en måltid

Bekräftad gäst: 2019-02-05


8 av 10

Anders,
Järfälla

+
Rent, lugnt och bra service
-

Bekräftad gäst: 2019-01-30


10 av 10

,

+
Stor pool
-

Bekräftad gäst: 2019-01-27


10 av 10

Alf,
Höganäs

+
boende i markplan, lugnt hotell utan störningar
-

Bekräftad gäst: 2019-01-23


8 av 10

Kerstin ,
Växjö

+
Priset
-

Bekräftad gäst: 2019-01-16


9 av 10

Jessica,
Vaxholm

+
Service, lugnet, omgivningarna
-
Saknade kvällsunderhållning för barn. Synd med avståndet till mat och det andra poolområdet

Bekräftad gäst: 2019-01-14


10 av 10

Tina,
Sverige

+
Stora rum, mkt trevlig personal, fina pooler o stranden
-
Bättre priser på dryck till maten tror jag hade ökat försäljningen

Bekräftad gäst: 2019-01-13


9 av 10

Catarina,
Lund

+
Servicenivån och standarden mycket bra. Lugnt område. Bra faciliteter och gångagavstånd till en trevlig mall. Bra strand med gratis solstolar -gott om det. Gratis buss till Dubai 2ggr per vecka.
-
Bättre extrasäng och tidpunkt för städning. Kl 9 är för tidigt. Frukostområdet lite slamrigt. Långsam service i poolbaren vid stranden.

Bekräftad gäst: 2019-01-06


10 av 10

Krystyna,
Pedersén

+
Service, lugnt, stora utryme.
-

Bekräftad gäst: 2018-12-30


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

1852 omdömen
Utmärkt
 
776
Väldigt bra
 
595
Bra
 
267
Mindre bra
 
104
Underkänt
 
110

5 senaste omdömen

2019-02-09

Inlägg av lottar391 Västerås, Sverige

Lugn o ro

Vi bodde i villagedelen. Lite slitet men ett helt okej rum. Systerhotellet är lite finare men oavsett vilket hotell man bor på så får man utnyttja alla faciliteter. Mycket bra mat. Lite tråkigt att man inte satsar mer på lokala maträtter utan envisas med ”temakvällar” med mat från olika delar av världen. Vi hade all-inclusive men jag rekommenderar inte det. Drinkarna var inte bra. Bättre att köpa till en god drink på något annat ställe. Som Belgien bar. Stranden var fin och ren. Gott om solsängar. Mycket trevlig personal. Det fanns inte så mycket att göra på kvällarna så detta är inget för partysugna. Lugnt och stilla. Ett bra hotell för den som är ute efter sol, bad och en stilla semester

 
2018-11-11

Inlägg av X6315BDmonicap Uddevalla, Sverige

Solresa

Fantastik mat och personalen på village va helt underbara , Grace och Bikalpa och Santa i poolbaren är underbara Rummen va helt magiska , nära till stranden Maten va helt perfekt jätte god Ett besök här med barn eller som par och vänner så får man det man önskar

 
2018-02-25

Inlägg av Lennart G

Resa

Rummen i village-delen var lite tråkiga och buffé varje dag tröttnade man på. Det fanns två bra restauranger i området som man fick rabatt på om man hade halvpension. Stranden var bra och det fanns gott om solstolar. Det bästa med stället var ändå personalen som alltid var vänliga och serviceinriktade. Extra bra service fick vi av en filippinska som heter Grace.

 
2018-02-06

Inlägg av thomasbB2451ZZ Varberg, Sverige

Semester

Fint ställe med hög klass på rummen (residence) dock är rummen på Village ganska slitna och i behov av renovering. Maten ör helt OK- buffe’ med lite nya spännande rätter varje dag. Golfbana i direkt anslutning till hotellet, + 2 bra Tennisbanor och 3 uppvärmda pooler. Höjdpunkten är den privata beachen med gratis solstolar och handdukar och kypare som serverar drinkar-samt vädret med sol o havsbad.

 
2018-02-05

Inlägg av evaw127 Helsingborg, Sverige

Överträffade våra förväntningar!

Vi, 8 personer i åldrarna 2,5 - 67 tillbringade 2 veckor på detta hotell. Vi bodde i Villagedelen, mot golfbanan i 3 juniorsviter. Helt perfekt, rymliga rum och lungt. Dagarna tillbringade vi till största delen på Al Hambra Residence, fin strand, fint poolområde, gott om plats och mycket god mat! Men, det vi framför allt har med oss är: Wow - vilken personal! Väldigt serviceminded och vi kände oss alltid väldigt välkomna! Speciellt tack till: - Loveth, Kien, Yetty, Gene, Grace, Kadijat och Khour Shad som tog hand om oss vid måltiderna - Vivek, Mary och Sheshani, vilka fina människor! - chef Romy - som dagligen fixade speciell mat till en matallergiker! Vi kan rekommendera detta hotell, och kommer gärna tillbaka!