1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Radisson Blu Resort Fujairah – Sommar 2018

 • Mitt på den fina sandstranden
 • Fridfull oas för hela familjen

Hotell Radisson Blu Resort Fujairah är vackert beläget mellan Hajjarbergen och havet. Hotellet har över 500 meter privat strand och flera pooler, som gjort för avslappning. Njut på hotellets spa, träna på gymmet eller ägna en dag åt en utflykt till Dubai. Hotellet har en egen buss dit ett par dagar i veckan.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn. Deluxerum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Bra service trevlig personal , bra läge på stranden , många pooler . Bra med bussarna in till Dubai och fujairah mall.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1841 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 8 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Radisson Blu Resort Fujairah består av flera byggnader, vackert belägna längs en 500 meter lång privat strand. På hotellet finns ett poolområde med flera pooler och två separata barnpooler. Gratis solstolar, parasoller och strand/poolhanddukar.

Bufférestaurangen Breeze serverar frukost, lunch och middag, det dukas också upp en särskild barnbuffé till lunch och middag varje dag. Restaurang Al Nokhada frestar med genuina smaker från det lokala köket vid middagstid. Grand Blu finns vid poolen och har utsikt över havet. Här serveras det enklare rätter från en à la carte-meny till lunch och middag. Tre barer: The Lounge, Heatwave Bar och en poolbar.

Gratis välutrustat gym. Aerobicsklasser och spa med gratis jacuzzi och många olika behandlingar mot avgift. Gratis minigolf. Snorkling och dykning mot avgift. Hotellets välutrustade dykcenter anordnar också lektioner mot avgift samt dykturer till Dibba Fujairah strax utanför hotellet och Dibba Rock, känt för sitt färgstarka korallrev med bland annat clownfiskar och havssköldpaddor. Beach volley. Skönhetssalong och frisör mot avgift.

Gratis wifi. Lekplats och barnklubb för barn från 3 år i hotellets regi. För de äldre barnen finns ett spelrum med bordtennis och biljard mot avgift. Room service dygnet runt. Ca 8 kilometer till det lilla lokala samhället Dibba, ca 71 kilometer till centrala Fujairah med ett köpcentrum och ca 150 kilometer från centrala Dubai. Hotellbuss till Dubai Mall fyra dagar i veckan mot avgift. Hotellbussen avgår på morgonen och återvänder på kvällen.

Måltider

Frukostbuffé. All Inclusive, helpension eller halvpension mot tillägg. 

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:
- Frukostbuffé, kl. 7.00-10.30. (Restaurang Breeze)

- Lunchbuffé, kl. 12.30-15.30. (Restaurang Breeze)
- Middagsbuffé, kl. 19.00-23.00. (Restaurang Breeze)
- Obegränsat med förfriskningar, öl/vin och lokala drinkar, kl. 11.00-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

Det är inte tillåtet att medtaga mat och dryck utifrån och in på hotellet. Radisson Blu Resort Fujairah är en av vinnarna i TripAdvisors Travelers' choice awards 2015. I Förenade Arabemiraten begär en del hotell en säkerhetsdeposition i samband med incheckningen. Depositionen kan betalas med kontanter, men hotellen föredrar kredit- eller kontokort. Vid utcheckningen återbetalas depositionen.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer
 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen