1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Le Meridien Al Aqah Beach Resort

Le Meridien Al Aqah Beach Resort erbjuder en solsemester med guldkant. Här bor du Vid en av Fujairahs vidsträckta stränder med Hajarbergen som kuliss. Barn och vuxna tycker om det fantasifulla poolområdet, alla goda restauranger och de stora, bekväma rummen.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Superiorrum för 1-3 personer / 1-4 personer, varav 2 barn.

Läs mer om våra rumstyper

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2725 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 23 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Le Meridien Al Aqah Beach Resort har en stor pool, som räknas som en av de största i området. Poolen är temperaturreglerad och det finns gratis handduksservice. Vid poolen finns också gratis solstolar, parasoller, poolbar och även en swim-up bar. Hotellet har en egen barnklubb, där det ligger en separat barnpool i skugga. Gratis solstolar och parasoller finns också vid stranden som ligger i närheten av poolområdet.

På hotellet finns flera restauranger med olika inriktningar. Besök Gonu Bar & Grill för grillrätter och cocktails på stranden, eller prova de många smakerna från det thailändska köket på hotellets signaturrestaurang Taste Thai. Du kan också uppleva autentiska indiska smaker på Swaad eller sofistikerad italiensk pasta på Sapore. På Views Restaurant kan du upptäcka flera olika rätter från den internationella lunch- och middagsbuffén. Baren Astros serverar dryck och en lättare barmeny, Baywatch Beach & Pool Bar serverar uppfriskande drinkar och i Lobbyloungen Tea & Dates hittar du kaffe och fika.

Gratis gym, bastu, ångrum, jacuzzi och dagliga aktiviteter. Spabehandlingar mot avgift. Gratis barnklubb som drivs i hotellets regi. Gratis beach volley och arkad med spel. Minigolf mot avgift. Vattensport, dykning, båtutflykter, snorkling och vindsurfing mot avgift. Gratis wifi på allmänna ytor för upp till tre enheter. Högre internethastighet kan köpas till. Receptionen har öppet dygnet runt. Gratis hotellbuss till Dubai två gånger/vecka och till Fujairah stad 4 gånger/vecka. Reservation till hotellbussen rekommenderas.

Måltider

Frukost. Halvpension och All Inclusive mot tillägg. När vuxna köper till måltider äter barn 2-11 år för endast en krona. 

All Inclusive

- Frukostbuffé i restaurang Views, kl. 7.00-10.30 (Fredagar till kl. 11.00.).

- Lunchbuffé i restaurang Views, kl. 12.30-15.00 (Fredagar, brunch till kl. 15.30.). Om du istället önskar äta lunch på restaurang Gonu, Sapore eller i pool- och strandbaren får du 50 AED tillgodo där.

- Middagsbuffé i restaurang Views, kl. 19.00-23.00 (Torsdagar och fredagar till kl. 23.30.). Om du istället önskar äta middag på restaurang Gonu, Sapore, Swaad eller Taste Thai får du 70 AED tillgodo där. I vissa av de restaurangerna gäller särskild meny och endast vuxna.

- Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och drinkar (lokala och vissa internationella märken), kl. 10.00-24.00. Vin från vinlista som inte ingår i All Inclusive: 20 % rabatt.

- Glass för barn under 12 år i pool- och beachbar från kl. 10.00 till solnedgången.

- Vissa vattensporter ingår.

Personer under 21 år får inte dricka alkohol i Förenade Arabemiraten.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer
  • Hög kundnöjdhet
  • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
  • Barnpool eller barnsektion
  • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
  • Wifi i allmänna utrymmen