1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Fairmont Fujairah Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Jonas,
Lund

+
Rent o snyggt
-
För lite aktiviteter. Inget alls nästan

Bekräftad gäst: 2018-04-18


10 av 10

Karin,
Helsingborg

+
Rent och snyggt och mycket bra service. Man kände sig välkommen och väl omhändertagen. Stort härligt rum med skön säng. Bra med kaffemaskin och fritt kaffe på rummet. Liksom fria vattenflaskor. Fräsch och god mat på buffén både till frukost och middag. Poolområdet var prydligt och även där fick vi god service med personal som lade ut handdukar på solsängarna till oss. Bra med den lilla butiken där man kunde köpa snacks o dricka billigare än på hotellet. Litet men fräscht gym. Bra med Happy Hour i poolbaren.
-
Fanns inte mycket att göra, förutom att sola och äta då hotellet låg väldigt ”off”. Ingenstans att promenera t ex. Hotellets egna program för sportaktiviteter funkade sådär; det var vattenjympa bara två ggr under vår vecka, fast det stod i programmet att det var varje dag. Ganska dyrt med all dricka. Ca 140sek för ett glas vin och 80-90sek för en 75 cl flaska vatten.

Bekräftad gäst: 2018-04-18


10 av 10

Magdalena,
Stockholm

+
Lava Club och stora poolen , trevligt med musik och dans vid poolen
-

Bekräftad gäst: 2018-04-11


10 av 10

,

+
Servicen, maten och att hotellet va så lyxigt.
-
Bättre reseledare! Planerade utflykter! Att de finns reseledare på plats!

Bekräftad gäst: 2018-04-09


10 av 10

Jonas,
Landskrona

+
Rummet, servicen
-
Lite synd att stranden ligger lite intryckt mellan två pirar.

Bekräftad gäst: 2018-04-07


10 av 10

Peter,
Visby

+
Utbud och service
-

Bekräftad gäst: 2018-04-07


9 av 10

Ann,
Löddeköpinge

+
Solstolar och nya badhanddukar alltid tillgängliga både vid havet och de fina poolerna. Fräscht rum med stort och fint badrum. Mysigt att kunna sitta på balkongen och titta över havet. Personalen väldigt hjälpsamma och vänliga.
-

Bekräftad gäst: 2018-04-04


9 av 10

,

+
Maten och personalen
-
Bättre information från Apollo om vad som ingår i halvpension.

Bekräftad gäst: 2018-04-04


6 av 10

Susanne,
Snekkersten

+
Værelset med opgraderet balkon og servicen
-
Der er alt for meget larm, I skriver stedet er godt til afslapning, men der var ikke noget sted på områdets pools eller strand, hvor du kunne ligge og slappe af uden det var til lyden af dunkende høj musik- startende klokken 7 om morgenen. Stedet er ikke oplagt til folk der vil træne ( vi oplevede at vente på yoga læreren, men han havde fri- selvom det stod på deres program)og ellers nyde fred og ro, men mere for familier med små børn ( som var dem der var dominerede på stedet)

Bekräftad gäst: 2018-03-31


9 av 10

Marie,
Malmö

+
Servicen, detta var den i särklass bästa service jag upplevt på ett hotell. Maten var också helt fantastisk. Och rummet med havsutsikt var superfint och lyxigt. Generellt så var detta ett riktigt lyxhotell.
-
Det som absolut INTE stämde enligt beskrivningen var att detta klassas som ett Apollo Sports hotell. I princip så var det ett hotell med gym, precis som så många andra hotell är. Det fanns till exempel inga löprundor i bergen som man i själva verket kunde använda sig av, den som de skyltar med på hemsidan fick man inte springa när man frågade conciergen, man behövde vara minst 5-6 personer då den var farlig och ej utmärkt. Gymmet hade 4 maskiner samt en multimaskin med cable cross. Sen fanns det hannar 2-20kg, 3 löpband, en crosstrainer och tre cyklar, that's it!! Det kallar inte jag sporthotell... Det fanns två pooler men båda var fulla med barn och absolut inte tänkta att simma i. Jag förstår att det inte är helt rättvist att jämföra det med Playitas men om man gör det så faller träningsutbudet på detta hotellet platt.

Bekräftad gäst: 2018-03-31


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4,5/5 Läge
 • 4,5/5 Sovkvalitet
 • 4,5/5 Rum
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

586 omdömen
Utmärkt
 
386
Väldigt bra
 
120
Bra
 
41
Mindre bra
 
19
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2018-07-15

Inlägg av Abbekas Abbekås, Sverige

Ett mycket bra val när man vill bort från den trista vintern i Skandinavien!

Första gången jag bodde på Fairmont Fujairah Beach Resort var i mars 2017 när hotellet nyligen invigts. Allt var nytt och alla faciliteter var inte i full drift och en utbyggnad var redan på gång. Trots detta var det en mycket hög klass på både rum, mat och framför allt service. Alla är mycket vänliga och mån om gästernas bästa. Vid det senaste besöket i mars i år var beachklubben öppnad, den privata sandstranden färdig och utbudet av aktiviteter utvecklat. Nu är det verkligen en komplett anläggning får olika målgrupper. Med de två olika poolområden kan man välja den lugnare om man vill läsa och ha tyst eller beachklubben om man är en barnfamilj och vill ha lite mer liv med musik och aktiviteter. Maten håller en mycket hög klass och det finns flera restauranger som erbjuder en stor variation. Hotellets spa och gym är också av mycket hög klass. En av mina favoriter är duschkabinen med olika valmöjligheter som tropisk regnstorm, arktiskt regn eller andra val. Jag kan starkt rekommendera hotellet och kommer säkert att komma tillbaka. Klimatet och temperaturen är perfekt när det är som tristast i Skandinavien.

 
2018-03-11

Inlägg av BoardingPass760128

Varning för maneter!

Vi älskade rummet som var helt fantastiskt och inredningen på hotellet var tipp topp. Personalen likaså. De var så trevliga och servicen var utmärkt. Dock var den finaste poolen avstängd hela veckan och vi brände oss på maneter 3 ggr. De sa att det tydligen är säsong för dem nu. Så rekommenderar att inte åka i mars om ni vill bada i havet. Det blev sedan badförbud. Resten var underbart!

 
2018-02-22

Inlägg av michaelrunsten Stockholm, Sverige

Lyx men off

Dyrt, ligger ensligt,lite att göra utanför hotellet. Drink i baren 150:- happy hour halva priset. Kommer att bli fint när allt är uppbyggt runt om (fler affärer m.m.) Längt till Dubai (150km). fantastisk pool

 
2018-01-31

Inlägg av Christina T

Underbart hotell!

Vi har varit här en vecka och verkligen njutit av detta fantastiska hotell. Toppenfint, rymligt rum, härlig balkong med mycket vacker utsikt. Sängarna har varit utmärkta och badrummet enormt bra! Ett av de bästa hotell jag någonsin besökt. Både frukost och middags buffé är väldigt bra. Vi har också deltagit i "wateraerobics" i den stora fina poolen. Mina, ledaren för klassen var mycket bra, glad, engagerad och mycket duktig. Stort tack till honom!! Vi vill verkligen rekommendera detta hotell och kommer mycket gärna tillbaka.

 
2018-01-10

Inlägg av HansBasswood San Sebastián - Donostia, Spanien

Fantastiskt - helt enkelt

Personalen & bemötandet. Rummen o känslan. Maten & köket (vi hade halvpension med frukost o middagsbuffé) Poolområdet & lyxen. Allt är perfekt - känslan, stilen & rummet. Troligen den bästa totalupplevelsen jag o min fru haft på ett hotell. Och vi har bott på många bra hotell. Så är man ett par o bara vill ha det gott, är detta ett fantastiskt val. Men inte om man vill festa. Att de bygger en pir för hotellet intill gör att det är lite brötigt på stranden, men det störde inte oss.