1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Fairmont Fujairah Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Anna,
Helsingborg

+
Rent, snyggt o trevlig personal
-
Frukosten otroligt stökig

Bekräftad gäst: 2019-04-10


9 av 10

Christina,
Landskrona

+
Fantaskisk personal, jättebra service!
-
Det framgick inte att utcheckning ska ske kl 12PM vid hemresan som startade kl 03.15! Detta behöver ändras så att rummet är disponibelt till kl 02.30, och för att avsluta resan på ett bekvämt & smidigt sätt. Detta drog ner helhetsintrycket ordentligt!

Bekräftad gäst: 2019-04-10


10 av 10

Bosse,
Mariehamn

+
Lugn atmosfär. Alltid trevliga och hjälpsamma
-
Temperaturen i poolen var 36 C. Sänktes senare till 30 när vi fick regn en dag

Bekräftad gäst: 2019-03-17


10 av 10

Niklas,
Vaxholm

+
Service, standard på rum och övriga faciliteter
-

Bekräftad gäst: 2019-03-05


10 av 10

,

+
-
För hög ljudnivå på musiken. Behövs ej musik i matsalen.

Bekräftad gäst: 2019-03-04


8 av 10

Simon,
Stråvalla

+
Service mat rummet
-

Bekräftad gäst: 2019-03-04


10 av 10

Malin,
Norrköping

+
Fina pooler och omgivning. Genomtrevlig personal
-
Det står halvpension på biljetten, då förväntar man sig ju att alla dagar ska gälla under vistelsen. Väldigt dyrt, extremt dyrt.

Bekräftad gäst: 2019-02-26


9 av 10

Gunilla,
Helsingborg

+
Hade allt en resort ska ha. Fint pool område och jättetrevlig personal.
-
Om hotell profilen är sport så finns det en del att förbättra: gymet kan knappt kallas gym och dåligt utrustat. De motions/löpslingor som vi fick ta del av är mkt dåligt underhållna och övervakade. Större variation på middagsbuffén är ett måste då man erbjuder halvpension. Frukosten undantaget som var riktigt bra.

Bekräftad gäst: 2019-02-25


10 av 10

Mari,
Katrineholm

+
Servicen. Trevlig personal. Bra variation på mat.
-
Dryck borde ingå som vatten/läsk/ vin ett glas per person.

Bekräftad gäst: 2019-02-24


10 av 10

Lars-Göran,
Malmö

+
Utsikt från rum
-
Gymet ok men inte mer

Bekräftad gäst: 2019-02-13


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4,5/5 Läge
 • 4,5/5 Sovkvalitet
 • 5/5 Rum
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

816 omdömen
Utmärkt
 
536
Väldigt bra
 
164
Bra
 
58
Mindre bra
 
28
Underkänt
 
32

5 senaste omdömen

2019-03-31

Inlägg av helenac492

Semestervecka

Fairmont Fujairah är ett av de finaste och bästa hotellen jag bott på. Ligger ca 15 mil från Dubai så mycket tid spenderas på hotellet och det vackra poolområdet. Personalen vet inte hur väl de vill, otroligt serviceminded. Finns två poolområden Lava Club och IAMMAI. Lava Club är lite mer ösigt ned musik och happy hour 14-16 stranden ligger nedanför. Aqua Bounce för barn. Vi hade halv pension och de måltiderna åt i resturang Canvas. Olika team varje kväll, verkligen god mat och frukosten var super bra med omelett och färsk pressade juicer av olika slag. Om det är nåt att klaga på så är det ganska dyrt köpa vin, öl, mat vid poolen och jag tror hotellet hade tjänat på att sänka priserna lite. Hoppas jag nån gång får komma tillbaka till denna pärla av hotell

 
2018-12-25

Inlägg av PerHil Särö, Sverige

Fräscht hotell bra för avkoppling

Vi var fem personer 18-53 år som bodde en vecka på Fairmont Fujairah i december 2018. Perfekt väder 25c och skönt i havet, ljumma kvällar absolut inte kalla. Fina soluppgångar över havet och fin solnedgång över bergen i väster men solnedgång bara om man bor på kortsidan söderut. Vi bodde i två rum med perfekt läge med både soluppgång och vacker solnedgång vid 5-tiden över bergen. Fin havsutsikt men också över ett mindre fint hotellbygge en bit bort och en väg. Rummen var 423 och 422. Mycket stora rum med högt i tak och rymliga badrum. Sköna sängar och fantastisk balkong med glasräcke. Vi hade halvpension och det var bra för det finns ändå ingen annan restaurang i närheten att välja på. Kändes inte lockande att ta taxi till Dibba eller Fujairah. Maten var bra. Men både frukost och middag smakar lite samma efter några dagar trots olika geografiska teman. Halvdyrt att äta lunch på poolreststaurangen Lava, 200 kr för en hamburgare med pommes. Men väldigt god mat. Fin sushi och iskall öl. Lite dåligt utbud med öl så det blev mest Peroni och Stella :/. Vi köpte med oss öl och vin på CPH för att ha på balkongen. Det var en bra ide. Om man ska hitta något att klaga på så var det stranden. Liten och konstgjord och konstigt nog till 60% omgärdad av en enorm pir med oförklarliga två helikopterplattor. Tyvärr var det maneter så vi kunde inte bada två av dagarna. Den tråkiga stranden vägs upp delvis av stor och skön pool på områdets Lava club plus att man kan ta taxi 15 min till hotel le meridiens fina sandstrand och betala 100-150 dirham för ett dagspass. (Skulle inte vilja bo på Le meridien dock då det känns daterat. Lite Trump Tower 1985 typ.) Det var också lite tråkigt att det inte finns något intressant runt om Fairmont men vi var mest här för sol och bad av avrundade med 48h i dubai så helheten blev bra ändå. Servicen på Fairmont var ojämn. Fullt med disk i frukostmatsalen Canvas, allt tar lång tid plus att städningen glömdes bort 2ggr och vi fick be om handdukar. Men det vägdes upp av några mycket trevliga och serviceminded personer i restaurang och kök plus alla i receptionen, bl a Christian och speciellt flickan från El Salvador med svensk pojkvän också på hotellet. Riktigt bra var också kocken Shyam L från Nepal och killen från Syrien och Deffa i Canvas och Carlisle i Lava Club m fl. Alla som jobbar på Fairmont kommer från olika delar av världen och det gör det hela mer intressant.

 
2018-11-30

Inlägg av 13Stefan37 Malmö, Sverige

Fantastiskt

Fantastiskt är faktiskt det utrycket som kom direkt i mina tankar när man på nått sätt ska förklara vistelsen på detta hotell. Rummen är strålande med en magiskt utsikt av havet. Vill även ge eloge till personalen!

 
2018-11-05

Inlägg av Voyage57169669596 Helsingborg, Sverige

Väldigt fint hotel men ligger väldigt off och långt från Dubai !

Hotelet är väldigt fint och personalen är mycket trevliga men ligger väldigt off, långt från Dubai, ca två timmar. Vill du se Dubai så ska du inte välja detta hotel, vill du bara sola och bada och koppla av så är det ett fint hotel.På hotelfakta står det att det ska finnas något centrum i närheten men det finns inget centrum utan en liten by bara som heter Dibba som inte är lönt att besöka. Vi hade halvpension och det var bra och lönsamt eftersom det är väldigt dyrt att handla på hotelet, en öl ca 110k en kaffe ca 75 kr. Vi bodde på hotelet i oktober 2018. Notera att till kvällsmaten ingår inte äns vanlig vatten utan måste köpas till ett högt pris. ca 80 kr för en flaska. Under dagen bjuds dock vanlig vatten vid poolen och det är bra. Personalen hjälpte oss att hyra bil så vi kunde åka in till Dubai och besöka andra ställe, utan bil kommer du ingen stans.

 
2018-07-15

Inlägg av Abbekas Abbekås, Sverige

Ett mycket bra val när man vill bort från den trista vintern i Skandinavien!

Första gången jag bodde på Fairmont Fujairah Beach Resort var i mars 2017 när hotellet nyligen invigts. Allt var nytt och alla faciliteter var inte i full drift och en utbyggnad var redan på gång. Trots detta var det en mycket hög klass på både rum, mat och framför allt service. Alla är mycket vänliga och mån om gästernas bästa. Vid det senaste besöket i mars i år var beachklubben öppnad, den privata sandstranden färdig och utbudet av aktiviteter utvecklat. Nu är det verkligen en komplett anläggning får olika målgrupper. Med de två olika poolområden kan man välja den lugnare om man vill läsa och ha tyst eller beachklubben om man är en barnfamilj och vill ha lite mer liv med musik och aktiviteter. Maten håller en mycket hög klass och det finns flera restauranger som erbjuder en stor variation. Hotellets spa och gym är också av mycket hög klass. En av mina favoriter är duschkabinen med olika valmöjligheter som tropisk regnstorm, arktiskt regn eller andra val. Jag kan starkt rekommendera hotellet och kommer säkert att komma tillbaka. Klimatet och temperaturen är perfekt när det är som tristast i Skandinavien.