Resor till Fujairah

Fujairah

  • Alltid nära till stranden
  • Häftig natur och höga berg
  • Avkopplande hotell

Apollo service

Här möter du Apollos duktiga utlandspersonal. Du och dina medresenärer har vår personal inom räckvidd när du behöver information eller goda tips och när du behöver hjälp.

En resa till Fujairah innebär total avkoppling i dramatiska omgivningar som präglas av stränder och majestätiska berg. Här kan hela familjen njuta av en härlig semester. Njut av den vidsträckta stranden med precis så mycket sol och bad som du vill.

Populära hotell – Fujairah

Fakta om Fujairah

Tidsskillnad

Svensk tid +3 timmar vintertid, svensk tid +2 timmar sommartid.

Äta ute

Medelpriset för en middag är ca 200 kr per person. En flaska öl (50 cl) på restaurang kostar ca 80 kr och en flaska vin ca 500 kr.

Transfer

Från flygplatsen i Dubai till hotellen i Fujairah tar det ca 1,5-2 timmar. Observera att transfertiderna kan variera kraftigt beroende på trafiksituationen och att väntetid på 15-45 minuter kan tillkomma innan bussen anländer. Under nyårshelgen (31/12-1/1) kan transfern ta upp till 1 timme extra på grund av olika event. Transfern sker vanligtvis utan Apollos personal.

Stränder

Fantastiska stränder med klart vatten. Det är förbjudet att sola topless.

Mer fakta

Väder

jan 23°c
feb 24°c
mar 28°c
apr 33°c
maj 38°c
jun 40°c
jul 40°c
aug 39°c
sep 37°c
okt 34°c
nov 29°c
dec 25°c
8,4 av 10 Fujairah
Våra gästers betyg, baserat på 579 omdömen

Apollo Mondo Family Resort i Fujairah

Mellan det blå havet och de majestätiska Hajarbergen ligger Radisson Blu Resort Fujairah. Ett fridfullt hotell för hela familjen, där de små har kul på Polly och Minos barnklubb och hela familjen kan njuta av den vidsträckta sandstranden. Njut av en solsäker familjesemester bland flera pooler och trevliga restauranger. 

Boka Radisson Blu Resort Fujairah