The Westin Dubai Mina Seyahi

Längtar du efter avkoppling i en lyxig miljö är femsoliga The Westin Dubai Mina Seyahi ett utmärkt förslag. Här är det lätt att trivas: spendera dagarna vid hotellets privata strand med utsikt över palmen, njut av sköna bad i en av hotellets tre pooler och prova maträtter från hela världens hörn.

Veckans resmål

Boka senast den 24/10 och få 500:- rabatt/person på resor till Förenade Arabemiraten med avresa 25/11 2019 – 30/4 2020. Gäller endast nybokningar. Gäller ej ospecificerat boende eller endast flyg. Rabatten är redan avdragen i priset. 


Rumstyper

Deluxerum för 2-3 personer / 2-4, varav två barn. Clubrum för 2-3 personer / 2-4, varav två barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 3960 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1,6 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

The Westin Dubai Mina Seyahi är ett stort hotell med allt som kan tänkas behövas för en skön solsemester, med ett fantastiskt läge för dig som vill utforska mer av Dubai. Här finns en stor vanlig pool, en egen pool för barnen och en 25 meters pool med linor. På den privata stranden finns det rum för både avkoppling och lek. Här kan du hyra vattenskidor, kajaker och snorkelutrustning mot avgift. Vid poolområdet finns solstolar och parasoll. Törsten släcker du i stora poolens swim-up bar.

På hotellet finns flera restauranger, med mat från hela världens hörn. Våga dig på kryddstarka, thailändska rätter på Spice Thai Emporium, eller njut av en fin köttbit på Hunters Room & Grill. Med utsikt över havet och poolerna serveras italienska smaker på Bussola. Blue Orange serverar en buffé med något för alla smaklökar, medan Asia de Cuba serverar modern fusion. Avsluta dagen med ett gott glas vin på hotellets egna vinbar, Oeno. På vissa av restaurangerna finns det en klädkod.

Den som inte vill ligga på latsidan under semestern kan nyttja hotellets gym, som har öppet dygnet runt. Låt musklerna mjukas upp efter ett pass i gymmets bastu eller passa på att besöka hotellets spa – Heavenly Spa. Här finns både kropps- och ansiktsbehandlingar, jacuzzi och vilorum mot avgift. Gratis wifi. Inte långt från hotellet ligger Emirates Mall, med skidbackar och shopping i världsklass.

Club Lounge på Westin Dubai Mina Seyahi

Gäster som bor i Clubrum får tillgång till hotellets Club lounge på åttonde våningen. Här ingår separat check-in, afternoon tea och extra internet. Loungen har öppet från 07.00 - 23.00 varje dag. Sen frukost till 12.00 ingår också, tillsammans med en rad andra fördelar.

Måltider

Halvpension. Nyårsmiddag. I halvpensionen ingår frukostbuffé och lunch- eller middagsbuffé. Möjlighet att byta buffén mot en måltid i någon av à la carte-restaurangerna. Varje gäst får då ett belopp om AED 125 - 210 per person och dag som avräknas på notan. Eventuellt överskjutande belopp betalas direkt till hotellet.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer
  • Hög kundnöjdhet
  • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
  • Barnpool eller barnsektion
  • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
  • Wifi i allmänna utrymmen