1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sheraton Jumeirah Beach Resort - Vinter

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 56 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Sabira,
Mariestad

+
Ligger nära stranden, stor trädgård med stor poolområde, fria handukar och solstolar. Man möter trevlig personal överallt men extra trevliga var de i baren som finns i trädgården kommer inte ihåg vad den heter. Privat strand med lediga solstolar oavsett när en kommer dit. Lagom avstånd till alla svärdheter. Maten är utsökt med mat för alla smaker vid varje måltid. Vår son fyllde år och uppvaktades med tårta på rummet. Trevligt gest av hotellet. Vi var super nöjda och kommer gärna tillbaka.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-01


7 av 10

Mari,
Linköping

+
Egen strand.
-
Snabbare incheckning. Rummet borde vara förberett. Vi var tre personer men ingen extrasäng var insatt och det fanns inte handdukar för tre. Kommer man mitt i natten så vill man att det ska gå snabbt och allt ska vara klart.

Bekräftad gäst: 2019-02-24


9 av 10

,

+
Läget och servicen.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-24


6 av 10

,

+
Närheten till havet och närheten till Marinan. Få områden i Dubai som man kan upptäcka till fots. Men man kunde ta en promenad till Marinan och Dubai Marina Mall utan problem, en trivsamt promenadstråk.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-22


10 av 10

,

+
Servicen!!! Väldigt trevlig personal!
-
Lite billigare lunchbuffé.

Bekräftad gäst: 2019-01-14


10 av 10

Maria,
Malmö

+
Fantastisk vänlig och hjälpsam personal. Fint poolområde och privat strand. Bra rum, sköna sängar, fint badrum. Läget är perfekt. Fina restauranger med väldigt god mat.
-
Det vore skönt med rökfritt i baren.

Bekräftad gäst: 2019-01-13


10 av 10

Michael,
Trelleborg

+
Polområde med direkt tillgång till stranden. Genomgående mycket bra service. Lagom avstånd till alla sevärdheter.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-09


10 av 10

Nichlas ,
Sigtuna

+
Personalen maten och servicen samt läget!
-

Bekräftad gäst: 2018-12-17


9 av 10

Maine,
Luleå

+
Stort område att vistas på ute, både vid pool och gräsområden
-

Bekräftad gäst: 2018-11-21


10 av 10

Helene,
Västerås

+
Perfekt läge med rymlig privat strand med gratis solstolar.
-

Bekräftad gäst: 2018-11-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

2528 omdömen
Utmärkt
 
1243
Väldigt bra
 
802
Bra
 
272
Mindre bra
 
128
Underkänt
 
83

5 senaste omdömen

2019-04-04

Inlägg av PabaDjA

Hotell med klass, lagom stor (lagom är bäst)!

Hotellet ligger nära stranden, har stor trädgård med stor poolområde, fria handukar och solstolar. Man möter trevlig personal överallt men extra trevliga var de i baren som finns i trädgården, kommer inte ihåg vad den heter. Privat strand med lediga solstolar oavsett när en kommer dit. Lagom avstånd till alla svärdheter. Maten är utsökt med mat för alla smaker vid varje måltid. Det finns fler resturanger att välja mellan. Vår son fyllde år och uppvaktades med tårta på rummet. Trevligt gest av hotellet. Vi var super nöjda och kommer gärna tillbaka.

 
2018-10-30

Inlägg av 92patrikr Visby, Sverige

Katastrofdåligt!

Ett riktigt gammalt sunkigt hotel med RÖKRUM!!! Vi fick två familjerum som var helt inrökta och luktade askkopp. När vi pratade med personalen i receptionen och med chefen så fanns ingen hjälpsamhet över huvud taget. Vi fick kontakta Ving som vi bokat resan igenom som i sin tur kontaktade Sheraton. Då först blev dom lite mer hjälpsamma och flyttade ner oss på första våningen med utsikt över ett betongvalv. (menförfritt rum)Bra start på resan. Jag rekommenderar alla att INTE boka detta skithotell! Jag har bott ett flertal gånger på denna gatan i Dubai på , Hilton, Mövenpick m.fl som både är bättre, trevligare, billigare och jag har aldrig mött en så ohjälpsam personal som här. Ta mitt råd! BOKA INTE SHERATON!!!

 
2018-05-30

Inlägg av Tinasoderback63 Märsta, Sverige

Minsta hotellet på gatans slut i Jumeirah Beach Resort.

Trevligt hotell I Jumeirah Bech. Ligger bra till nära till allt av vikt i Jumeirah Beach och Marinan.God frukost och det fanns det mesta. Dyrt att äta där vi åt lunch men dyrt. Vi var där under ramadan så allt fungerade inte som vi är vana med. Kommer inte åka tillbaka under ramadan igen. Trevlig personal,trevligt rum förutom att det inte fanns någon dusch. Trevligt på strand och vid poolen. Vi vart uppvaktade med tårta på rummet när vi fyllde år. Trevlig gest av hotellet.

 
2018-04-05

Inlägg av CarKor

Medelklassigt hotell

Hotellet var gammalt, trångt vid frukost, och väljer man club-lounge frukosten om man bokat club-rum, så är frukosten väldigt liten. Därmed får man välja mellan mindre utbud eller trängsel på nedervåningen. Priset är alldeles för högt för vad man får. Servicen var inte bra, receptionsbemötandet nedlåtande och allt som allt skulle jag inte rekommendera detta hotell för någon. För samma pengar kan man bo på mycket bättre hotell i Dubai!

 
2018-03-26

Inlägg av maritakrokslycke Stenungsund, Sverige

Väldigt bra hotell!

Allt var verkligen toppen! Läget perfekt vid stranden, poolområdet mysigt med poolbaren, god mat i de olika restaurangerna. Mycket trevligt att personalen uppmärksammade att pappan i familjen fyllde 60 år och kom med en överraskning. Det enda vi saknade var en balkong men det fanns på vissa rum på våning 9.