Sheraton Jumeirah Beach Resort - Sommar 20

 • Precis vid stranden
 • Spa på hotellet
 • Köp till All Inclusive eller helpension

Bo mitt på stranden i en högklassig miljö – välkommen till Sheraton Jumeirah Beach Resort i Dubai! På hotellet finns ett trevligt poolområde, fyra restauranger och sportaktiviteter. När du vill upptäcka Dubai Marina-området väntar promenadstråket The Walk precis utanför hotellet, med shopping och underhållning i mängder.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Clubrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Strand, pool och framförallt personalen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2717 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 50 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

När du bor på hotell Sheraton Jumeirah Beach Resort bor du direkt på Jumeirah Beach. Hotellet, som är ett av de äldsta i området, har ett mysigt poolområde med separat barnpool. Runt poolen finns en stor trädgård, kantad av palmer.

Sheraton Jumeirah Beach har fyra restauranger. På Palm Garden serveras en buffé, ofta med olika teman från hela världens hörn. Ciao Ristorante har italiensk mat medan du på Al Hadiqa kan prova på det libanesiska köket. Restaurang The Peacock erbjuder kinesiska rätter. Alla à la carte-restauranger kräver bordsbokning. Förutom restaurangerna finns det en lounge och en bar. Underhållning och livemusik erbjuds ofta på hotellet.

Hotellet har en egen barnklubb för barn i åldern 4-12, med engelsktalande personal. Lekplats. Flera kostnadsfria sportaktiviteter finns, som squash, fotboll och beach volley. Hotellets spa, Armonia Spa, erbjuder härliga behandlingar och massage mot avgift. Skönhetssalong. Gratis bastu och gym som har öppet dygnet runt.

Receptionen har öppet dygnet runt och room service finns tillgängligt samma tider. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Tvättservice finns mot avgift. Från hotellet är det cirka fyra kilometer till Marina Mall och 25 kilometer till centrala Dubai. Det moderna shoppingstråket The Walk ligger precis vid hotellet. Lokal trafik förekommer.

Måltider

Halvpension. All Inclusive eller helpension mot tillägg. När vuxna köper till måltider äter barn 2-11 år gratis.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

 • Frukostbuffé, kl 06.30 - 11.00 i Palm Garden.
 • Fredagsbrunch, kl 13.00-16.00 i Palm Garden.
 • Lunchbuffé, kl 12.30-15.30 i Palm Garden.
 • Middagsbuffé, kl 19.00-22.30 i Palm Garden.
 • Bestämd meny eller á la carte med voucher på 75 AED per vuxen: kl 18.00-23.30 i Ciao (bokning krävs). Kl 18.00-23.30 i Peacock (bokning krävs). Kl 00.30-03.00 Al Hadiqa (bokning krävs).
 • Snacks & Glass för barn, kl 11.00–15.30 i Azure Pool Bar.
 • Obegränsat med förfriskningar, lokalt öl, vin och drinkar, kl 12.00-
 • 50% rabatt på alla spa-behandlingar i Armonia, samt på alla vattensporter som inte är motordrivna.

Observera att efter kl 20.00 är Bliss Lounge, Al Hadiq och Moods Bar bara för gäster över 21 år.

Observera att ändringar kan förekomma. Hotellets gäster behöver bära ett All Inclusive-armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 på avresedagen.

Bra att veta

Observera att detta hotell har en 18-årsgräns för incheckning utan förälders sällskap, det innebär att du under 18 år inte får checka in på hotellet utan en förälders sällskap.

Observera att personer under 21 år inte heller får dricka alkohol enligt Förenade Arabemiratens alkohollagar.

I Förenade Arabemiraten begär en del hotell en säkerhetsdeposition i samband med incheckningen. Depositionen kan betalas med kontanter, men hotellen föredrar kredit- eller kontokort. Vid utcheckningen återbetalas depositionen.

När du köper till hel- eller halvpension på Sheraton Jumeirah Beach Resort äter du i bufférestaurangen. Det går också bra att inta dina måltider från en fast meny i den italienska- eller kinesiska à la carte-restaurangerna. Vill man inte äta a la carte från den fasta menyn så kan man välja från övriga menyn och betala vad det kostar. Dock drar man av 100 AED från räkningen. Den libanesiska restaurangen ingår inte i hel- och halvpensionsutbudet. Där betalar du priset som står på menyn.