1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Nikki Beach Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
5,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2019-02-13


8 av 10

Ingela,
Norrköping

+
-

Bekräftad gäst: 2019-01-30


10 av 10

Rene,
bagsværd

+
-

Bekräftad gäst: 2019-01-23


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

937 omdömen
Utmärkt
 
803
Väldigt bra
 
97
Bra
 
27
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2019-01-24

Inlägg av 537evak Vellinge, Sverige

Magiskt Hotell

Nikki Beach Hotell är en dröm att komma till. Beläget i ett nytt område i Dubai som håller på att växa fram. Servicen är perfekt hos alla som jobbar där. Hotellet är snyggt inrett och rummen är underbara. Allt är så väl genomtänkt på detta hotell. Ligger precis på stranden där det finns en hel del aktiviteter. Till detta hotell åker jag mer än gärna tillbaka.

 
2018-11-13

Inlägg av Annica65 Kalmar län, Sverige

Modernt avkopplande!

Nytt modernt, vackert och avkopplande hotell! Superfina rum och även vårt på sidan hade havsutsikt. Badrummet är bland det bästa jag upplevt på hotell. Åt middag på Key West, perfekt tillagad flankstek och trevlig personal. Utsökt frukost med det godaste bröd jag ätit i UAE, uppmärksammade även den särskilda stationen med glutenfritt för de som efterfrågar. Solade några timmar innan vi checkade ut och vi fick vatten kontinuerligt utan att ens behöva be om det. Wow! Ett av de absolut bästa hotell jag bott på!

 
2018-04-13

Inlägg av ThomasL994 Stockholm, Sverige

Hotell och beachklubb

Hotellet är nybyggt och fräscht. Den egna stranden är lång och välkomnande. Personalen fyller hela tiden på med kalla vattenflaskor - bra. En kort promenad bort ligger beachklubben som absolut förtjänar ett besök. Gymmet är stort och har allt. På frukosten saknade jag färska bär men annars fanns allt. Det skedde en miss vid incheckningen men Alina, Front Office Manager löste det på ett mycket professionellt sätt. Så har du några önskemål så prata med Alina. Hon ser garanterat till att du får med dig ett leende från Nikki beach.

 
2019-04-24

Inlägg av ChelseyCharlie Milton Keynes, Storbritannien

Amazing stay

Stayed here last year for a few days with my husband. We were visiting Dubai for our baby moon and thank goodness we stayed at this resort. Anya pulled out all of the stops to make our stay delightful and made us feel special. The hotel is stunning and the breakfast buffet delicious. We will definitely return.

 
2019-04-24

Inlägg av noehrerjasmin Hartberg, Österrike

Perfect hotel for beachvacation!

The hotel was perfect. Especially the Crew of housekeeping fulfilled every wish. Big thanks to Stidhar Subramani who made our stay so carefree. + good breakfast + good service in the hole hotel + great room facilities But the most beautiful thing was the hotel‘s beach. We will definitely be back! We‘re in <3 with Dubai & Nikki Beach of course!