1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Mövenpick Jumeirah Beach

Deluxerum - vinter 2017/2018

Moderna och bekväma deluxerum med en dubbelsäng eller två separata sängar. När två vuxna och två barn bor i ett rum delar barnen säng med de vuxna. Platt-tv. Heltäckningsmatta. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar, mot avgift. Strykfaciliteter mot förfrågan i receptionen. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Morgonrock och tofflor. Hårtork. Badkar, dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn

Executiverum

Moderna och bekväma executiverum med en dubbelsäng eller två separata sängar. När två vuxna och två barn bor i ett rum delar barnen säng med de vuxna. Platt-tv. Heltäckningsmatta. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar, mot avgift. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Strykfaciliteter mot förfrågan i receptionen. Morgonrock och tofflor. Hårtork. Badkar, dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd. För boende i executiverummen ingår även separat in- och utcheckning samt tillgång till en lounge på 21:a våningen. I loungen serveras det gratis frukost, afternoon tea och drinkar med tilltugg före middagen.
Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Superiorrum

Moderna och bekväma superiorrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. När två vuxna och två barn bor i ett rum delar barnen säng med de vuxna. Platt-tv. Heltäckningsmatta. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar, mot avgift. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Strykfaciliteter mot förfrågan i receptionen. Morgonrock och tofflor. Hårtork. Badkar, dusch och wc. Balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn