1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Mövenpick Jumeirah Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

linda,
halmstad

+
restaurang maten
-

Bekräftad gäst: 2019-02-24


8 av 10

,

+
-
Inget förslag men jobbigt med oljud från byggarbetsplatsen intill och trist att det inte var någon sol vid poolområdet.

Bekräftad gäst: 2018-12-26


10 av 10

Khadra,
Stockholm

+
-
Vatten ingår inte i miidag och jag hade halvpension det va inte bra

Bekräftad gäst: 2018-12-25


8 av 10

Eric,
Västerås

+
Trevlig personal. Mkt bra service.
-

Bekräftad gäst: 2018-12-25


8 av 10

Birger,
Spånga

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-12-19


6 av 10

Momcilo,
Sigtuna

+
nära stranden
-
-bätre säng för tredje pers. -vatten till midag är ett måste !

Bekräftad gäst: 2018-12-18


8 av 10

Mikael,
Holmsund

+
Bra frukost, fräscht och trevlig personal
-
Blev väldigt besviken på att det var ett bygge som pågick dygnet runt bredvid vårt hotell, hade svårt att sova på nätterna och det levde om så mycket vid poolen att det inte var bekvämt där. jag skulle definitivt bokat annat hotell om jag vetat om det....

Bekräftad gäst: 2018-12-12


8 av 10

,

+
God mat bra service
-
Upplysa om att hotellet och stranden omges av byggnation. Störde en hel del

Bekräftad gäst: 2018-11-26


10 av 10

Gunilla och Stefan,
Nyköping

+
Mycket vänlig och hjälpsam personal!
-
Uppfräschning av stranden och gångvägen dit. Upplys gärna om att inget vatten eller frukt finns att köpa på stranden. Aningen högt pris på mat och dryck.

Bekräftad gäst: 2018-10-31


10 av 10

Juha ,
kiruna

+
Bra service.Lugnt trots nybyggnationer runt om kring.Bra mat när det gäller glutenintolerans.
-
Svårt att åka hiss med hotell kort nycklarna till rummet.

Bekräftad gäst: 2018-10-10


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

3977 omdömen
Utmärkt
 
2250
Väldigt bra
 
1086
Bra
 
376
Mindre bra
 
133
Underkänt
 
132

5 senaste omdömen

2019-01-30

Inlägg av Discover735086

Fräscht hotell med bra läge

Fräscht och rent hotell med bra läge i marinan. Promenadavstånd till de mesta i närheten, och lätt att få tag i en taxi för besök till ex Dubai mall. Hotellet lever gott och väl upp till sina 5 stjärnor. + Otroligt trevlig personal + Strandhandukar, "liggunderlag" och parasoll hämtas nere på stranden. + Mycket prisvärd middag på hotellets restaurang "The talk". + Stora och fräscha rum, bra städning. - Det byggs ett nytt hotell precis framför Mövenpick. I samband med vårt besök byggdes det dygnet runt. Bra att veta för den som är ljudkänslig. Fanns öronproppar på rummet. Bygget gör att det runt poolen just nu känns som att man badar/solar på en byggarbetsplats. Även nere vid stranden är det byggstängsel nära vattnet som lite förstör känslan. Vi hade inga större problem med detta då vi endast mellanlandade några dagar i Dubai och var iväg på annat under dagarna, men värt att tänka på för den som vill hänga vid poolen. Summering: Mycket fint hotell som just nu passar den som har mycket andra aktiviteter i Dubai planerade. Den som bara åker hit för sol/bad bör kanske vänta tills bygget på andra sidan gatan börjar bli färdigt.

 
2018-11-08

Inlägg av AndersL313 Falsterbo, Sverige

Återvänder gärna

Ett trevligt bemötande och snabb incheckning när vi kom till hotellet. Vi fick vårt exekutiv rum och beskrivning om vad som skulle ingå i servicen. Rummet var fint men lite litet utifrån vad vi brukar vara vana vid i Dubai. Balkong med utsikt mot havet och stranden. Det allra bästa var servicen i exekutiv loungen av Hashani, Cherly, Jamesse och Niyomi dom var helt fantastiskt trevliga och hjälpsamma under vår 10 dagars vistelse där. Poolen och polområdet var ok men låg lite i skuggan men vill man ha sol hela dagen så är det bara att gå ner till stranden tar 2 min, handdukar, solstolar och parasoll tillhandahåller hotellet där nere så man behöver inte släpa med något ner. Vi återvänder gärna hit igen och det är flera orsaker till det men den främsta är nog personalen i exekutiv loungen

 
2018-10-31

Inlägg av bil73 Helsingborg, Sverige

Bra hotel men byggkaos runt om

Rent, fräscht hotell som lyckats anställa fantastisk personal. God mat vid alla tillfällen. Tyvärr har fin utsikt försvunnit då det byggs framför hotellet, och det byggs nästan hela dygnet. Den avslappnade tiden vid poolen fanns aldrig på grund av bygget. Vid kvällsdrinken borrades det så man knappt hörde barmusiken. Ville man gå till stranden var det mellan byggplank. På stranden tillhandahålls handduk och enkelt ryggstöd ( inte solbädd) samt parasoll men ingen möjlighet att köpa dryck, känns tråkigt för ett annars bra hotell i den dyrare klassen. Plus för fräscht och rent rum, PERSONALEN och den goda maten.

 
2018-07-15

Inlägg av sussilejon Miami Beach, Florida

Bra läge o lyxigt

Lyxigt hotell med trevlig personal. Vi hyrde en junior svit som var superstor. Bygge pågick framför hotellet av nytt stort komplex. Uppgraderade till business floor med tillgång till drink, eftermiddagste och häng, prisvärt. Poolen fin men litet poolområde. 5 min till stranden.

 
2017-10-23

Inlägg av M715ZEjank Stockholm, Sverige

SUPER

Hotell super 100 m till beach o 6 min promenad till Dubai Marina. Bygger hotellet bredvid o jobbar dygnet runt så det var lite jobbig. Hade fantastisk utsikten .Taxi billigare än i svergie , maten är god men lite dyrare