1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Media One

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

,

+
Befintligt poolområde Transport till stranden Nära stranden mm
-

Bekräftad gäst: 2019-04-21


3 av 10

Igor,
Stockholm

+
Poolen med uppvärmning!
-
Personal måste ha någon form av serviceinriktad utbildning! Fr.f.a på restaurangen! De är jättestressade. Blandar ihop beställningar och bord, glömde vad som vi beställde!

Bekräftad gäst: 2019-02-24


10 av 10

Katalin,
Helsingborg

+
Bra läge med mycket bra service
-

Bekräftad gäst: 2019-02-20


10 av 10

Micael,
Ulricehamn

+
Allt i topp skick. Plussida gratis lån av cyklar
-

Bekräftad gäst: 2019-01-23


9 av 10

Madeléne ,
Ludvika

+
Otroligt trevlig personal!
-
Handdukstork så man får torra handdukar till badstranden dagen efter alt. balkong:) För att vara extremt petig så var sängarna ganska hårda.

Bekräftad gäst: 2018-11-11


10 av 10

Gun-Britt,
Uppsala

+
Personalens bemötande !!!
-
Mindre musik från vån. 8

Bekräftad gäst: 2018-04-25


10 av 10

Josefin,
Stockholm

+
Att det fanns ås mycket på hotellet. Resturanger. gym, bastu, poolområde. Väldigt hjälpsam personal som hj'lpte till att boka utflyjter mm.
-
badrummet är av moderninredning med endast glas. snyggt men ibland vill man kunna vara lite privat. Dock är toaletten i bakom sluten dörr. Lite tråkigt att det på eftermidaggaen är en del skugga vid poolen.

Bekräftad gäst: 2018-04-02


10 av 10

Charlotte,
Falkenberg

+
Det var den goda frukostbuffen med mycket gott att välja på.Fick välja från en matsedel vad man ville ha tex pannkakor, omelett m, m
-
Synd att man inte kunde ligga vid poolen längre än till kl.10,30 då solen försvann

Bekräftad gäst: 2018-02-26


10 av 10

,

+
Personalen och närheten till metron det sämsta var poolen som inte gick att använda då den låg i skuggan och blåsten 8 tr upp
-
Mycket störd av discon på vån 8 o 9.

Bekräftad gäst: 2018-01-20


7 av 10

Jakob,
Bjæverskov

+
Morgenmaden var rigtig god. Værrelses ikke voldsomt stort, men OK til os, vi var bare to, og mere plads havde bare været luksus.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-10


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

4795 omdömen
Utmärkt
 
2819
Väldigt bra
 
1312
Bra
 
417
Mindre bra
 
153
Underkänt
 
94

5 senaste omdömen

2012-11-15

Inlägg av chz84

Rekomenderas

Mycket bra hotell. Hög standard, bra rum samt ett bra läge med helt okey priser med tanke på vad hotellen kostar 500 meter därifrån vid marinan och vid JBR. Promenad avstånd ner till stranden. Rekomenderas.

 
2019-07-17

Inlägg av range1978

One of the best hotels for business travelers in Dubai

I wont write all the usual's about this hotel: service is great, root size, etc... What makes this place distinct is vibe. When you are very often on business trips, you need something that will make you feel like life is not passing by while you are at work. So here you can see that: every weekend this place becomes hotspot for nightlife, so if you want to feel part of that it's enough to drop on either 8th, 9th or 42nd floor for a party. Location of hotel is very good: metro is close by so no location in Dubai is too far. Things are there t improve though. Im not sure how to explain that shampoo or body wash needs refill? I tried all subtle and less subtle methods, but staff needs several days to understand what empty means. Sewing kit does not offer buttons and you dont have pen or pencil in the room. These are all small things comparing what this hotel offers in terms of comfort, so it will be always my first choice when coming to Dubai for a few days or several weeks.

 
2019-07-16

Inlägg av GilesandRachel Bath, Storbritannien

Great hotel , great service , great food

I am 5 weeks into a 3 month+ business stay at this hotel. The hotel is great , comfortable rooms, overall a really good balance of business and fun. Very impressed with the restaurant food too. In particular my stay has been greatly improved due to the very high standard of service I received from Sue and Ahmed on front desk and Mohammed in sales. Very happy - thank you.

 
2019-07-15

Inlägg av Aleksandra R

Great Experience!

All in all, our stay at Media One was wonderful! The hotel is on the great spot, well connected, clean, modern and quiet but not boring. I would like to mention Shahul who works at the front office who was so hepful, kind and made our last morning in the hotel great by providing us everything we needed! A person to wish for as a stuff member.

 
2019-07-15

Inlägg av 229ajit

Very Noisy - not for business traveller if you are looking for quiet night's sleep

Convenient location for Media city, Friendly staff, Lively atmosphere, good choice of food and beverages. Thursday night can be extremely noisy well past midnight. I knew this from previous experience and therefore requested for a quiet room. I was given room 1211, which turned out to be equally noisy. However, I must add that Tuesday and Wednesday stay was excellent,