1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Media One

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

,

+
Befintligt poolområde Transport till stranden Nära stranden mm
-

Bekräftad gäst: 2019-04-21


3 av 10

Igor,
Stockholm

+
Poolen med uppvärmning!
-
Personal måste ha någon form av serviceinriktad utbildning! Fr.f.a på restaurangen! De är jättestressade. Blandar ihop beställningar och bord, glömde vad som vi beställde!

Bekräftad gäst: 2019-02-24


10 av 10

Katalin,
Helsingborg

+
Bra läge med mycket bra service
-

Bekräftad gäst: 2019-02-20


10 av 10

Micael,
Ulricehamn

+
Allt i topp skick. Plussida gratis lån av cyklar
-

Bekräftad gäst: 2019-01-23


9 av 10

Madeléne ,
Ludvika

+
Otroligt trevlig personal!
-
Handdukstork så man får torra handdukar till badstranden dagen efter alt. balkong:) För att vara extremt petig så var sängarna ganska hårda.

Bekräftad gäst: 2018-11-11


10 av 10

Gun-Britt,
Uppsala

+
Personalens bemötande !!!
-
Mindre musik från vån. 8

Bekräftad gäst: 2018-04-25


10 av 10

Josefin,
Stockholm

+
Att det fanns ås mycket på hotellet. Resturanger. gym, bastu, poolområde. Väldigt hjälpsam personal som hj'lpte till att boka utflyjter mm.
-
badrummet är av moderninredning med endast glas. snyggt men ibland vill man kunna vara lite privat. Dock är toaletten i bakom sluten dörr. Lite tråkigt att det på eftermidaggaen är en del skugga vid poolen.

Bekräftad gäst: 2018-04-02


10 av 10

Charlotte,
Falkenberg

+
Det var den goda frukostbuffen med mycket gott att välja på.Fick välja från en matsedel vad man ville ha tex pannkakor, omelett m, m
-
Synd att man inte kunde ligga vid poolen längre än till kl.10,30 då solen försvann

Bekräftad gäst: 2018-02-26


10 av 10

,

+
Personalen och närheten till metron det sämsta var poolen som inte gick att använda då den låg i skuggan och blåsten 8 tr upp
-
Mycket störd av discon på vån 8 o 9.

Bekräftad gäst: 2018-01-20


10 av 10

Sebastian,
Göteborg

+
Mycket trevlig personal
-
Någon form av barn meny

Bekräftad gäst: 2017-12-28


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

4539 omdömen
Utmärkt
 
2591
Väldigt bra
 
1293
Bra
 
414
Mindre bra
 
150
Underkänt
 
93

5 senaste omdömen

2012-11-15

Inlägg av chz84

Rekomenderas

Mycket bra hotell. Hög standard, bra rum samt ett bra läge med helt okey priser med tanke på vad hotellen kostar 500 meter därifrån vid marinan och vid JBR. Promenad avstånd ner till stranden. Rekomenderas.

 
2019-04-25

Inlägg av 931anikets Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten

Get together

We were a group of 4 friends at Garden on8. It’s one of the nice place in Dubai. Enjoyed shisha & Drinks 🍾. Bebo & Marz was very good. They were soo helpful and made sure all are needs were fulfilled. Will definitely visit again.

 
2019-04-25

Inlägg av 369aylinv Ter Aar, Nederländerna

Workshop

Very customer focused and professional arrangements. Support during the days was great. Good to have one person dedicated and available in case of needs during the day. Very kind staff. Meeting room was absolutely stunning due to the view.

 
2019-04-25

Inlägg av Samiandhaddad

Henry are ammazing

Henry is amazing specially taking care about family who has children special thanks to Henry for giving us memorable experience for my son he has a nice personality love to deal with the guest I will gonna recommend him us well to my friends and family we will gonna comeback every time when we are in Dubai hotel was absulutely amazing good fit for everybody most especially when you love to go bar all restaurant has his own specialty which is really help us a lot to choose keep it up media one hotel

 
2019-04-25

Inlägg av V8696UWalia Jebel Ali, Förenade Arabemiraten

Amazing hotel and amazing staff

Literally amazing, the rooms are well cleaned, service is great, food is tasty and staff are so kind, helpful. Fast transportation, its great place for leisure and business trips. I would recommend Hotel one, everything is amazing.