1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Media One

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Micael,
Ulricehamn

+
Allt i topp skick. Plussida gratis lån av cyklar
-

Bekräftad gäst: 2019-01-23


9 av 10

Madeléne ,
Ludvika

+
Otroligt trevlig personal!
-
Handdukstork så man får torra handdukar till badstranden dagen efter alt. balkong:) För att vara extremt petig så var sängarna ganska hårda.

Bekräftad gäst: 2018-11-11


10 av 10

Gun-Britt,
Uppsala

+
Personalens bemötande !!!
-
Mindre musik från vån. 8

Bekräftad gäst: 2018-04-25


10 av 10

Josefin,
Stockholm

+
Att det fanns ås mycket på hotellet. Resturanger. gym, bastu, poolområde. Väldigt hjälpsam personal som hj'lpte till att boka utflyjter mm.
-
badrummet är av moderninredning med endast glas. snyggt men ibland vill man kunna vara lite privat. Dock är toaletten i bakom sluten dörr. Lite tråkigt att det på eftermidaggaen är en del skugga vid poolen.

Bekräftad gäst: 2018-04-02


10 av 10

Charlotte,
Falkenberg

+
Det var den goda frukostbuffen med mycket gott att välja på.Fick välja från en matsedel vad man ville ha tex pannkakor, omelett m, m
-
Synd att man inte kunde ligga vid poolen längre än till kl.10,30 då solen försvann

Bekräftad gäst: 2018-02-26


10 av 10

,

+
Personalen och närheten till metron det sämsta var poolen som inte gick att använda då den låg i skuggan och blåsten 8 tr upp
-
Mycket störd av discon på vån 8 o 9.

Bekräftad gäst: 2018-01-20


10 av 10

Sebastian,
Göteborg

+
Mycket trevlig personal
-
Någon form av barn meny

Bekräftad gäst: 2017-12-28


9 av 10

Pernilla,
Bankeryd

+
Centralt, trevlig personal!
-
Störande musik från baren/poolen.

Bekräftad gäst: 2017-11-06


9 av 10

Marie,
Sthlm

+
Rent, fräscht, trevlig personal. Centralt beläget.
-
Upplys om att det kan vara störande ljud /musik från klubb / bar på vissa våningsplan. Informationen om glasvägg var något otydlig i beskrivningen ang. badrum. Beroende på vem man åker med kan det vara lämpligt med tydlig beskrivning att integriteten vid dusch /toa är något begränsat.

Bekräftad gäst: 2017-10-30


2 av 10

Anni ,
Ängelholm

+
När vi åkte hem !!!!
-
Kan inte rekomenderas till turister då detta enbart är ett buisness hotell med party varje kväll.

Bekräftad gäst: 2017-10-16


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

4197 omdömen
Utmärkt
 
2295
Väldigt bra
 
1254
Bra
 
408
Mindre bra
 
149
Underkänt
 
91

5 senaste omdömen

2012-11-15

Inlägg av chz84

Rekomenderas

Mycket bra hotell. Hög standard, bra rum samt ett bra läge med helt okey priser med tanke på vad hotellen kostar 500 meter därifrån vid marinan och vid JBR. Promenad avstånd ner till stranden. Rekomenderas.

 
2019-02-16

Inlägg av SchoenesBaer

Dubai business/vacay trip

Sue and her team were exceptional and they made us feel welcome and at home. Friendly, eager to help, and accommodating are the words to mind. The hotel was very nice and deserves another visit. Thank you for a wonderful time.

 
2019-02-16

Inlägg av Marko C Nis, Serbien

Media One Hotel experience

We spent a week in Media One and will come back for sure. Great accomodation and service especially for couples. Excellent location with only 5 min walking distance from the beach and 10 min from Dubai Marina. I will say special THANKS to Mr. Anuvrat from the front desk who was very helpfull from beginning till end of our stay there. With very pleasent personality and proffessional in service Mr. Anuvrat makes guests feel welcomed and willing to come back. Great job Anuvrat, keep it up!

 
2019-02-16

Inlägg av fahadalhosani

One of the best hotels i. The world

This hotel is one of the best hotels in the world. I really enjoyed my night there. The most thing i have liked in this hotel is the staff, specially Diana, she’s very friendly and she’s always smiling, also she is cery helpful. All in all, i had a great experience in there and hope to visit again soon. Cheers

 
2019-02-16

Inlägg av memeb2002

Media One Hotel

Amazing service, and an amazing hotel. Amazing spot for RedFest. Thank you Vince for the amazing service. Amazing guy, recommended lots of places and had lots of tips for me on what to do in the concert. Great service.