Media One

  • Köp till halvpension
  • Modernt och roligt
  • Pool och terrass

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Media One är ett trendigt hotell med bra läge mitt i Dubai stad, nära marinan. Här bor du i stilrena rum på ett hotell mitt i stadspulsen med nattklubb, restauranger och Miami-inspirerad loungebar vid poolen. Det är gångavstånd till Dubai Marina Mall och tunnelbana.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget, servicen, fräscht, frukosten
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 5415 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 2 km
Till centrum: 3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Media One är ett färgglatt och levande hotell med centralt läge i Dubai. Här finns alla förutsättningar för en rolig semester utan att behöva lämna hotellet. På terrassen väntar ett stort poolområde med gratis solstolar och parasoller. På den Miami-inspirerade loungebaren vid poolen, Coco Lounge, kan du ta något läskande att dricka eller en lättare bit mat.

På hotellet finns flera restauranger och barer. På restaurang Qwerty väntar en spännande meny med rätter från hela världen. Här arrangeras ofta events, som innefattar allt från happy hour till musikkvällar. På caféM finns det läcker frukost och lunchrätter dagtid, medan det på kvällen serveras plockmat och rätter som passar perfekt att dela på. På terrassen ligger baren Garden on 8, där sportevenemang visas på storskärm och spännande öler finns i tappen. Bäst kaffe att ta med får du från espressobaren M12Go. Höst upp i byggnaden finns en populär nattklubb, ON42.

Gratis wifi för Apollos gäster. Gym. Tvättservice mot avgift. Reception dygnet runt. Frisör. Gångavstånd till Barasti Beach, Dubai Marina, Dubai Marina Mall och Nakheel Metro Station. Musik och ljud från närliggande barer kan uppfattas som störande. Lokal trafik.

Måltider

Frukost (delvis buffé, delvis fast frukostmeny). Halvpension mot tillägg.

Bra att veta

Observera att detta hotell har en 18-årsgräns för incheckning utan förälders sällskap, det innebär att du under 18 år inte får checka in på hotellet utan en förälders sällskap.

Observera att personer under 21 år inte heller får dricka alkohol enligt Förenade Arabemiratens alkohollagar.

I Förenade Arabemiraten begär en del hotell en säkerhetsdeposition i samband med incheckningen. Depositionen kan betalas med kontanter, men hotellen föredrar kredit- eller kontokort. Vid utcheckningen återbetalas depositionen.