Rumstyper på JA Ocean View

Dubbelrum

Dubbelrum i ljusa färger och en makalös havsutsikt från balkongen. Rummen är belägna på våningarna 4-14. Liten soffa, satellit-tv och heltäckningsmatta. Extrabädden är i en bäddsoffa. En flaska mineralvatten levereras till rummet varje dag. Minibar, te- och kaffefaciliteter, badrock och tofflor. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 36-39 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 2 barn.

Familjerum

Fina familjerum med ett sovrum med dubbelsäng eller två separata sängar och ett vardagsrum med möjlighet till extrabädd i en bäddsoffa. Platt-tv med satellitkanaler i båda sovrum och vardagsrum. Heltäckningsmatta. En flaska mineralvatten levereras till rummet varje dag. Gratis luftkonditionering och wifi. Deponering mot avgift. Badrock och tofflor. Hårtork. Två badrum med badkar och separat dusch. Två balkonger med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 75 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Juniorsviter

Rymliga juniorsviter med havsutsikt från balkongen. Gäster boende i juniorsviterna har tillgång till hotellets Executive Lounge på 24e våningen. Extrabädden är en bäddsoffa. Satellit-tv och minibar. En flaska mineralvatten levereras till rummet varje dag. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Heltäckningsmatta. Badrock och tofflor. Hårtork. Stort badrum med regndusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Loungeservice: Frukost i loungen eller i den dagliga restaurangen, kl. 06.30-11.00. Snacks, kl. 15.00–20.00. Fördrinkar till middagen, kl. 18.00-20.00. Gratis te/kaffe, juicer och läsk under hela dagen. Gratis tidningar och wifi.
Rumsstorlek: Ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Superiorrum

Rymliga superiorrum med havsutsikt från balkongen. Rummen är belägna på våningarna 15-20. Extrabädd i en bäddsoffa. Liten soffa, satellit-tv och heltäckningsmatta. En flaska mineralvatten levereras till rummet varje dag. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Minibar, te- och kaffefaciliteter, badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 36-39 kvadratmeter
Antal personer: 1-4 personer, varav 2 barn.

Sviter

Fina sviter med ett sovrum med dubbelsäng eller två separata sängar och ett vardagsrum med möjlighet till extrabädd i en bäddsoffa. Gäster boende i svit har tillgång till hotellets Executive Lounge på 24e våningen. Tv med satellitkanaler i båda sovrum och vardagsrum. Heltäckningsmatta. En flaska mineralvatten levereras till rummet varje dag. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och separat dusch samt wc. Balkonger med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Loungeservice: Frukost i loungen eller i den dagliga restaurangen, kl. 06.30-11.00. Snacks, kl. 15.00–20.00. Fördrinkar till middagen, kl. 18.00-20.00. Gratis te/kaffe, juicer och läsk under hela dagen. Gratis tidningar och wifi.
Rumsstorlek: ca 75 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.