1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Hilton Dubai Jumeirah

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Rachid,
Gävle

+
Maten och att det är nära till stranden.
-
Mineralvatten, vanligt vatten eller en läsk måste ingå i maten som man har betalat redan.

Bekräftad gäst: 2019-07-17


10 av 10

Munam,
Tumba

+
Städning
-

Bekräftad gäst: 2019-07-10


8 av 10

Sofia,
kalix

+
rent
-
barn buffe. att dryck ingår i maten vid halvpension.

Bekräftad gäst: 2019-05-08


10 av 10

Catrin,
Odby

+
Otroligt trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-17


8 av 10

Helena,
Grimsås

+
Bra service och god mat. Trevlig personal, bra läge!
-
Vi var tre personer i ett dubbelrum (med extrasäng) och vi fick också hela tiden påminna om att vi var tre personer. Tre handdukar, tre stolar på balkongen, tre vattenflaskor mm...Kanske kunde bli någon ändring på det?

Bekräftad gäst: 2019-04-03


8 av 10

,

+
Personalens inställning, nära till ett leende är alltid trevligt. Restaurangpersonalen var mycket bra.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-18


10 av 10

Lovisa,
Stockholm

+
Bra läg, swimmingpool, privatstrand med många solstolar, nära Marina centrum, bra med halvpension
-

Bekräftad gäst: 2018-12-16


8 av 10

,

+
Maten
-

Bekräftad gäst: 2018-11-25


9 av 10

,

+
Läget
-
Kanske behöver en uppfrächning

Bekräftad gäst: 2018-11-25


9 av 10

Sören,
Nacka

+
Läget
-
Hamnade först i ett rum för handikappade med Dåligt fungerande toa. Ej Hilton klass på toan. Påtalade detta och De ordnade byte till mycket förstklassigt rum.

Bekräftad gäst: 2018-11-22


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

5981 omdömen
Utmärkt
 
3459
Väldigt bra
 
1614
Bra
 
509
Mindre bra
 
211
Underkänt
 
188

5 senaste omdömen

2019-05-24

Inlägg av 216elinb Jomtien Beach, Thailand

Fantastiskt

Det var superbra, vi hade half board och deras meny både lunchen eller middagen var fantastisk. Privat strand med gott om solstolar, fin pool med bra poolbar. Mycket ungar som härjade runt i poolen. Stranden var suverän, rent och snyggt. Rummen var fina, lite dåligt att det bara fanns dusch från taket och ingen handjagare. Frukosten var suverän! Vi hade även executive lounge en dag, den var som att kliva in i ett kontor, sterilt och tråkigt. Utbudet på frukost var mycket sämre än den allmänna frukosten. Läget i stan var perfekt. Hade definitivt bott här igen.

 
2018-12-18

Inlägg av Lovisag2008

Bra läge, bra service

Bra läge, nära strand och Marina centrum, swimmingpool, privatstrand med många solstolar, halvpension med stor buffet, vänliga personal. Det är lätt att bada i swimmingpoolen eller i havet eller bara ligga på en solstol och titta på sin Ipad. Det finns många restauranger omkring hotellet. Man kan ta en lång promenad vid Dubai Marina området. Det är lätt att få en taxi och det är inte så himla dyrt att åka taxi i Dubai.

 
2018-11-30

Inlägg av glimtz Madrid, Spanien

Bästa beach hotellet i Dubai Marina

Väldigt trevligt hotell med perfekt läge. Lite till åren men inget man störs av. Se till att boka ett rum som har tillgång till Executive lounge. Bra frukost och perfekt med goda snittar, ost och ett glas vin innan man går ut på stan, den extra kostnaden rummet kostar tjänar man lätt in.

 
2018-11-19

Inlägg av Johan P

Måste vara längesen detta hotell fick sina fem stjärnor

Gammal inredning, hårda sängar, ingen dricka till maten vid halvpension, dålig vetilation på rummet och att hotellet har ett spa är rena skämtet. Jag kan då inte rekommendera detta hotell till någon som vill bo på ett fem stjärnit hotell. Vh en missnöjd gäst

 
2018-08-29

Inlägg av Roland N Åsa, Sverige

Bra Hotel med mycket bra personal

Kom en dag tidigare än bokat, trots att hotellet var fullt ordnade de med ett rum. Dagen där på fick vi vår svit, obruten havsutsikt med panoramafönster. Stor altan med sol och solstolar. Perfekt läge vid egen strand, bra restauranger och barer. Perfekt concierge service, ordnade med ALLT. Om man ska klaga, så är exekutiv avdelningen inte den bästa men vad gör det när alla hjälper till.