Kundomdömen om Hilton Dubai Jumeirah

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 84 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Annette Stenne,

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-18


9 av 10

Eva Margret Louise Nilsson,
Trelleborg

+
Bra mat och vänliga och hjälpsamma, rent och snyggt
-
När vi kom så var inte vår extra säng iordningställd så vi fick vämta på detta och klockan var då mitt i natten och man vill bara gå och lägga sig. De reserverar 2400 diram vilket är en ganska stor summa, man får tillbaka det som man inte ätit för men ändå.

Bekräftad gäst: 2019-11-04


6 av 10

Christer,
Växjö

+
Läget
-
Maten

Bekräftad gäst: 2019-11-03


2 av 10

Khazma,
Bagarmossen

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-21


10 av 10

Magnus,
Karlshamn

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-17


9 av 10

Rachid,
Skutskär

+
Maten och att det är nära till stranden.
-
"Mineralvatten, vanligt vatten eller en läsk måste ingå i maten som man har betalat redan."

Bekräftad gäst: 2019-07-17


10 av 10

Munam Behnam,
Tumba

+
Städning
-
""

Bekräftad gäst: 2019-07-10


8 av 10

Elin Anna Sofia Sundelin,
Kalix

+
rent
-
barn buffe. att dryck ingår i maten vid halvpension.

Bekräftad gäst: 2019-05-08


9 av 10

Saara Anneli,
Solna

+
-

Bekräftad gäst: 2019-04-21


10 av 10

Catrin,
Älvkarleby

+
Otroligt trevlig personal.
-
""

Bekräftad gäst: 2019-04-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

6153 omdömen
Utmärkt
 
3571
Väldigt bra
 
1652
Bra
 
517
Mindre bra
 
217
Underkänt
 
196

5 senaste omdömen

2019-11-14

Inlägg av Gonten

Bästa läget i Dubai

Hilton är ett av de lite äldre hotellen på Jumeirah men läget är bland de allra bästa och servicen riktigt bra. Utöver det finns det förutom pooler bra restauranger och närhet till havet en riktigt bra executive lounge om man väljer något av de lite dyrare rummen. Personalen i loungen var helt underbara och tog väldigt väl hand om både mamma pappa och vår 9månader son.

 
2019-05-24

Inlägg av 216elinb Jomtien Beach, Thailand

Fantastiskt

Det var superbra, vi hade half board och deras meny både lunchen eller middagen var fantastisk. Privat strand med gott om solstolar, fin pool med bra poolbar. Mycket ungar som härjade runt i poolen. Stranden var suverän, rent och snyggt. Rummen var fina, lite dåligt att det bara fanns dusch från taket och ingen handjagare. Frukosten var suverän! Vi hade även executive lounge en dag, den var som att kliva in i ett kontor, sterilt och tråkigt. Utbudet på frukost var mycket sämre än den allmänna frukosten. Läget i stan var perfekt. Hade definitivt bott här igen.

 
2018-12-18

Inlägg av Lovisag2008

Bra läge, bra service

Bra läge, nära strand och Marina centrum, swimmingpool, privatstrand med många solstolar, halvpension med stor buffet, vänliga personal. Det är lätt att bada i swimmingpoolen eller i havet eller bara ligga på en solstol och titta på sin Ipad. Det finns många restauranger omkring hotellet. Man kan ta en lång promenad vid Dubai Marina området. Det är lätt att få en taxi och det är inte så himla dyrt att åka taxi i Dubai.

 
2018-11-30

Inlägg av glimtz Stockholm, Sverige

Bästa beach hotellet i Dubai Marina

Väldigt trevligt hotell med perfekt läge. Lite till åren men inget man störs av. Se till att boka ett rum som har tillgång till Executive lounge. Bra frukost och perfekt med goda snittar, ost och ett glas vin innan man går ut på stan, den extra kostnaden rummet kostar tjänar man lätt in.

 
2018-11-19

Inlägg av Johan P

Måste vara längesen detta hotell fick sina fem stjärnor

Gammal inredning, hårda sängar, ingen dricka till maten vid halvpension, dålig vetilation på rummet och att hotellet har ett spa är rena skämtet. Jag kan då inte rekommendera detta hotell till någon som vill bo på ett fem stjärnit hotell. Vh en missnöjd gäst