Hilton Dubai Jumeirah

  • Exklusivt
  • Strandnära

Hotell Hilton Dubai Jumeirah har ett bra läge precis vid stranden och det berömda shoppingstråket The Walk. På hotellet finns gott om faciliteter och restauranger. Besök den avkopplande spaavdelningen eller se solnedgången över Persiska viken med en svalkande eftermiddagsdrink på tionde våningen.

Veckans resmål

Boka senast den 24/10 och få 500:- rabatt/person på resor till Förenade Arabemiraten med avresa 25/11 2019 – 30/4 2020. Gäller endast nybokningar. Gäller ej ospecificerat boende eller endast flyg. Rabatten är redan avdragen i priset. 


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Deluxerum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Maten och att det är nära till stranden.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 6114 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hilton Dubai Jumeirah är ett trevligt och barnvänligt hotell med bästa tänkbara läge direkt på Jumeirah Beach. Här finns en pool, separat barnpool, solstolar och parasoller. Vacker trädgård med mängder av palmer.

Här finns en bufférestaurang, en italiensk à la carte-restaurang och ett latinamerikanskt steakhouse. I lobbyn finns en sportbar och ett modernt café som bland annat serverar afternoon tea. På tionde våningen finns en skybar med fin utsikt över havet. På hotellet finns även en kubansk bar.

Gratis fitnesscenter som är öppet dygnet runt. Spa med många olika behandlingar mot avgift. Gratis bastu. Lekplats. Barnklubb i hotellets regi. Gratis wifi i lobbyn. Room service och tvättservice mot avgift. Frisör. Hotellet ligger nära restauranger och caféer på den trendiga promenadgatan The Walk i marinan som erbjuder ett stort utbud av shopping och underhållning. Till Burj Khalifa och Dubai Mall är det ca 2,5 mil. Många av ovan faciliteter delas med systerhotellet Hilton Dubai The Walk.

Måltider

Halvpension. Nyårsmiddag. Helpension mot tillägg (enbart vinter). När vuxna köper till måltider äter barn 2-11 år för endast en krona.

Bra att veta

I Förenade Arabemiraten begär en del hotell en säkerhetsdeposition i samband med incheckningen. Depositionen kan betalas med kontanter, men hotellen föredrar kredit- eller kontokort. Vid utcheckningen återbetalas depositionen.

Dubai är i stor expansion och många byggnationer pågår runt om i emiratet. I området utanför hotellet pågår för närvarande ett byggnadsarbete.

Säsongsinformation

Under Sommar 2019 går det inte att lägga till helpension mot tillägg.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer
  • Hög kundnöjdhet
  • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
  • Barnpool eller barnsektion
  • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
  • Wifi i allmänna utrymmen