1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Habtoor Grand Resort, Autograph Collection

Clubrum

Rymliga och ljust inredda clubrum med heltäckningsmatta. Rummen har en dubbelsäng eller två enkelsängar och möjlighet till extrasäng i bäddsoffa. Platt-tv, telefon och gratis tidningar. Kylskåp som man nyttjas som minibar och är då mot avgift samt kaffe- och tefaciliteter. Strykfaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Ingen uteplats, vissa rum har havsutsikt. Städning 7 ggr/veckan. Gäster i clubrummen har tillgång till clubloungen. Där serveras frukost, afternoon tea, kl. 15.00-17.00 samt cocktails mellan kl. 18.00-20.00 (ingår i priset).
Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Deluxerum

Rymliga och ljust inredda deluxerum med heltäckningsmatta. Rummen har antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar och möjlighet till extrasäng i bäddsoffa. LCD-tv, telefon och gratis tidningar. Gratis kylskåp. Minibar mot avgift. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykfaciliteter. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Vissa rum har ingen uteplats och vissa rum har fransk balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/veckan.
Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum i lägre byggnader på hotellområdet. Rummen är något slitna. Dubbelsäng och möjlighet till extrabädd för tredje person. Vissa rum har heltäckningsmatta. LCD-tv, telefon och gratis tidningar. Gratis kylskåp. Minibar mot avgift. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykfaciliteter. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Vissa rum har balkong och vissa har ingen uteplats alls. Städning 7 ggr/veckan.
Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Familjerum

Familjerum med två enkelsängar och bäddsoffa samt möjlighet till extrasäng. Heltäckningsmatta. LCD-tv, telefon och gratis tidningar. Gratis kylskåp. Minibar mot avgift. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykfaciliteter. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Ingen uteplats. Städning 7 ggr/veckan.
Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.