Kundomdömen om Habtoor Grand Resort, Autograph Collection

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 73 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


2 av 10

+
Bufférestaurangen så långe den var öppen. Att vi fick bada i havet i alla fall några dagar.
-
Att de håller öppet sina faciliteter så att dessa kan utnyttjas. Att man får bo kvar på rummet som man har betalat för. Att man kan få badhanddukar och att man får bada i pool och hav.

Bekräftad gäst: 2020-03-25


10 av 10

+
Allt var kanon,kunde nog inte haft det bättre. Något som är ovanligt är att poolen var jäkligt varm där. Kändes väldigt lyxigt att bo där på alla plan.
-
Om det skulle vara något att säga är det ju att det är väldigt dyrt där.

Bekräftad gäst: 2020-03-18


4 av 10

+
Servicen från personalen
-
Vi fick ett rum en våning upp utan hiss, när vi har barnvagn. Vi hade tur som fick byta, men dålig info av er på Apollo!

Bekräftad gäst: 2020-03-18


9 av 10

+
Maten fantastiskt!
-
För många fåglar rundt pool områden dem låtar jätte mycket!

Bekräftad gäst: 2020-03-04


10 av 10

+
Trevlig personal rent och snyggt överallt
-
Genom att ha bättre priser för hotell gästerna alldeles för dyrt

Bekräftad gäst: 2020-03-01


4 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-26


10 av 10

+
Fantastisk personal och service. God mat och bra faciliteter. Läget är även utmärkt!
-
Säljarna för Marriott Vacation Club kunde vara något påstridiga i början tills man sa åt dom.

Bekräftad gäst: 2020-02-26


10 av 10

+
Det kändes lyxigt. Det var fräscht och jättetrevlig personal. Poolen var varm och härlig.
-
Mjukare kuddar. Mer barnvänligt utbud på bufférestaurangen.

Bekräftad gäst: 2020-02-24


10 av 10

+
Alla var verkligen gästvänliga och trevliga! Maten var god, särskilt på huvudrestaurangen. Allt rent och fint. Kan verkligen inte klaga på något.
-
Första dagen fick vi förfrågan om att gå med i Lifestyle Luxury Club och det kändes lite som "timesharing". De påpekade hur mycket bättre det var att boka via hotellet direkt istället för via Apollo som tjänade pengar på oss. Lite tröttsamt men vi tackade ju nej efter ett glas juice!

Bekräftad gäst: 2020-02-12


8 av 10

+
Läget poolområde
-
Tråkig buffematsal

Bekräftad gäst: 2020-01-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

68% av resenärerna rekommenderar

5432 omdömen
Utmärkt
 
3270
Väldigt bra
 
1221
Bra
 
464
Mindre bra
 
245
Underkänt
 
232

5 senaste omdömen

2020-03-08

Inlägg av Magnum82

Fantastiskt hotell med fantastiskt läge!

Vi bodde en vecka under mars 2020 på Habtoor med 2 barn och är väldigt väldigt nöjda. Jättefina rum och väldigt bra personal. Alla är väldigt trevliga utan att vara påträngande. Rekommenderar att ha halv eller helpension då det är dyrt att äta på hotellet precis som i resten av Dubai. Maten på hotellet är suverän flera bra restauranger man kan välja på. Ett par hundra meter till supermarket och gångavstånd till Dubai Marinas butiker och restauranger. Kan inte annat än att ge högsta betyg.

 
2020-02-15

Inlägg av siiimsa Stockholm, Sverige

Underbart!

Väldigt nöjd med vår vistelse på hotellet. Bra läge på hotellet, promenadavstånd till ”the walk” och ca 15-20 min till dubai mall med taxi. Taxi finns alltid tillgängligt utanför hotellet. Personalen var trevliga och välkomnande, vi hade halvpension och restaurangerna serverade väldigt bra mat! Karim från libanesiska restaurangen rekommenderade väldigt bra sevärdheter i Dubai! På återseende

 
2020-01-06

Inlägg av Evigresa Helsingfors, Finland

Bra hotell för familj

Bra poolområde samt kort väg till liten privat strand. Snyggt och städigt. Lönar sig att köpa deras poängsystem i receptionen som ger rabatt på frukost drinkar o måltider (om ej inkluderat). Bra läge. Funkar bra för familj med små barn. Varför ej andra också. Restaurangerna är (utan poängsystemet) något dyra i jämförelse. Receptionen är sakkunnig, men conciergen är inte till stor hjälp om man vill få restaurangtips utanför hotellet de hänvisar bara till snabbmatsställena vid Jumeirah walk som ligger nära hotellet. Rekommenderas för trevligt vintersemester i Dubai.

 
2019-12-01

Inlägg av Axelsson921 Borlänge, Sverige

Fjärde gången på Habtoor Grand Resort!

Att åka till fantastiska Dubai och bo på det perfekta hotellet Habtoor som har allt vi önskar är en suverän semester. Nu har det blivit fyra gånger här och vi är lika nöjda den här gången. Servicen som inkluderar all personal är superbra. Den här gången åt vi mest på den Italienska restaurangen som har jättegod mat och så trevlig personal. När min man fyllde år så fick han verkligen en överraskning på rummet med blommor på sängen och en härlig chokladbakelse. Vi har bott på hotell massor av gånger vi fyllt år men aldrig blivit uppvaktade. Vi bara älskar att komma till Dubai och Habtoor. Det kommer garanterat bli fler gånger!!

 
2019-08-23

Inlägg av KatarinaE84 Göteborg, Sverige

Bästa läget på stranden

Ett jättefint hotell. Rent och fräscht. Trevlig personal med bra service. Gratis vattenflaskors på rummet. Vi hade ett clubrum, vilket innebar, frukostbuffé längre upp i huset. Lagom med folk. Från kl 17, gratis drinkar för oss som bodde i clubrum. Bästa stället på stranden. Lagom med folk. Stördes inte av byggnationerna på resten av stranden. Nära Dubai marina med massor av restauranger. Affärer alldeles i närheten av hotellet.