1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Habtoor Grand Resort, Autograph Collection - Vinter 18/19

Clubrum

Rymliga och ljust inredda clubrum med heltäckningsmatta. Rummen har en dubbelsäng eller två enkelsängar och möjlighet till extrasäng i bäddsoffa. Tv och gratis tidningar. Kylskåp som kan nyttjas som minibar och är då mot avgift samt kaffe- och tefaciliteter. Strykfaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Ingen uteplats. Vissa rum har havsutsikt. Städning 7 ggr/veckan. Gäster i clubrummen har tillgång till clubloungen. Där serveras frukost, afternoon tea, kl. 15.00-17.00 samt cocktails mellan kl. 18.00-20.00 (ingår i priset).
Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Deluxerum

Rymliga och ljust inredda deluxerum med heltäckningsmatta. Rummen har antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar och möjlighet till extrasäng i bäddsoffa. Tv och gratis tidningar. Gratis kylskåp. Minibar mot avgift. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykfaciliteter. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Vissa rum har ingen uteplats och vissa rum har fransk balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/veckan.
Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum i lägre byggnader på hotellområdet. Rummen är något slitna. Dubbelsäng och möjlighet till extrabädd för tredje person. Vissa rum har heltäckningsmatta. LCD-tv, telefon och gratis tidningar. Gratis kylskåp. Minibar mot avgift. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykfaciliteter. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Ingen uteplats. Städning 7 ggr/veckan.
Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.